Hatharom / Blog / Bejegyzések
NFL 2013 novemberi tippstatisztika
Mögöttünkvan mostmár az idei alapszakasz háromnegyede, így újra időszerű, hogyjelentkezzen a havi összesítés. Lássuk, hogy ment...

Mögöttünk van mostmár az idei alapszakasz háromnegyede, így újra időszerű, hogy jelentkezzen a havi összesítés. Lássuk, hogy ment az utóbbi 5 hétben:

 

Játszott tippek összesen: 26
Átlag odds: 1,89 (századra kerekítve)
Nyertes tippek: 10
Vesztes tippek: 16
Tét vissza: 0

Tipparány: 38,46 % (századra kerekítve)

Feltett tét összesen: 26 egység
Nyeremény: 19 egység
Profit-7  egység

ROI %: -26,92 (századra kerekítve)

(Az adatok egy része a Protipp-es debütálás előtti napokról származik, valamint ezek a számok, olyan értelemben a valós elért eredményemet tükrözik, hogy mint köztudott, a Protipp-ben a négy lehetséges iroda kínálatából az éppen aktuális legjobb odds-ot ajánlom ki minden tippre, ami azonban eltérhet attól az odds-tól, amin aztán valójában megkötöm a fogadást, hiszen nem tartok pénzt mind a négy irodában. Ezért az itteni számok kis mértékben eltérhetnek a Protipp rendszerben látottaktól.)

 

Azt hiszem a számok önmagukért beszélnek. Nagyon rossz hónapon vagyok, túl, az utóbbi idők legrosszabbján, amit kár is szépíteni. Nem a jó irányba sikerült elindulni a hónap elején és egészen sokáig nem is tudtam kijönni a gödörből, csak a hónap végén sikerült megállítani a csúszást. Amit nagyon sajnálok az az, hogy a legrosszabb hetek, épp a Protipp-es debütálásom idejére estek. Tény, hogy volt néhány szerencsétlenül alakult tipp, de voltak szerencsések is szóval nem szeretném erre fogni a dolgot, mert ez egy komolyabb hullámvölgy volt ennél. A hónap végére viszont sikerült kijönni belőle és egy kicsivel szebb lett a kép. Ez egy kis szépségtapasznak jó és végső soron örülök is neki, de a hónap még így is gyalázatos eredménnyel zárult.

Na de a munka nem áll meg, hiszen az alapszakasz legfontosabb része még hátra van, így magam mögött hagyva ezt az időszakot megyek tovább és remélem az utam felfelé visz majd. :)

Sok sikert Mindenkinek!