Mocsó Papa Hoki Tippjei

2017 48. heti összefoglaló

Sziasztok!

Lassan kezd végleges formát ölteni a blog, és így a 48. hét végeztével ideje megnézni, hogy teljesített a hoki döntetlen stratégia a héten. A részletes lebontásokat ITT megtaláljátok - az egyszerűsítés kedvéért egy 300 000 HUF-os bankrollt vettem kezdő banknak, és egységes 3%-os - 10 000 HUF - tétekkel mutatja be a táblázat a heti teljesítményt.

28 tipp került megjátszásra múlt héten. Egy kiváló kezdet után jött egy szerda-csütörtök-pénteki lejtmenet, de a hétvégére sikerült korrigálni ezt. Egyébként ez volt eddig a leghosszabb győztes tipp nélküli széria, azaz 9 nyeretlen fogadás, mióta elkezdtem ezt a stratégiát. Eddig kétszer fordult elő, hogy 8 meccsig nem jött az X, ha ez marad a maximális leghosszabb nyeretlen széria, azzal ki is egyeznék már most.

A 28 megjátszott meccsen 9 alkalommal nem jutottak dűlőre a csapatok rendes játékidőben, ezek átlagban 4.3-as szorzóval fizettek ki. A tipp találati arány 32%-os volt, a táblázatból pedig látható, hogy a ROI 38%-os. A kezdőbankhoz képest +35% volt a profit.

A héten is lesz bőven választék, aztán majd meglátjuk, milyen meccsek tűnnek jónak. Bízom a hasonlóan jó folytatásban :)

A napi tippeket megtaláljátok a Facebook oldalamon, ITT.

Mindenkinek sok sikert a hétre!