Hatharom / Blog / Bejegyzések
2017 November Összegzés
Sziasztok! Elérkezett a november vége, úgyhogy itt az idő, hogy összegezzünk egy kicsit. A hónapban folytattam a döntetlen stratégiát. A...


Sziasztok!

Elérkezett a november vége, úgyhogy itt az idő, hogy összegezzünk egy kicsit. A hónapban folytattam a döntetlen stratégiát. A legfontosabb változás, hogy igyekeztem tovább szűkíteni a megjátszandó meccsek számát, hiszen a hónap kezdete finoman szólva sem indult szépen a túl sok felesleges durrogtatás miatt.

Ez a szűkítés továbbra is folyamatban van, és valószínűleg csak a 2017-2018-as idény végére forr majd ki igazán az a szisztéma, amivel a nullás napok tényleg a minimumra szoríthatók.

De akkor maradjunk a számoknál. Egységesen 10500 ft-os tétekkel játszottam meg a döntetlenjeimet, ami a kezdő bankrollom 3%-át jelentette. Ez lehet kicsit agresszívnek tűnik, meg meggondolatlannak, de az eddigi mutatók alapján nem volt okom az aggodalomra, és a novembert is plusszal zártam végül.

Összesen 117 meccset játszottam meg, melyekből 31 mérkőzés alakult számomra kedvezően, tehát zárult döntetlen eredménnyel a rendes játékidőben. Ez felfelé kerekítve 28%-os hatékonyságról tesz tanúbizonyságot - a cél, hogy ezt feltornázzam 30-40% közöttire a következő hónapokban, amire jó esélyt látok. Igaz a hónap utolsó két napján 6 meccsből egyen sem született döntetlen, de azt megelőzően egy 28/9-es, azaz 32%-os mutatót tudtam produkálni 24-28 közötti periódusban, amikor is újabb szűkítést alkalmaztam. Ez pedig már abszolút nem rossz.

A 31 döntetlen amúgy 4.22-es átlag szorzóval lett megjátszva, igaz nem a TippMix Prón, hanem alternatív sportfogadó irodánál. Ezzel sikerült 133 350 HUF profittal zárni a hónapot, ami gyengébb, mint az ezt megelőző másfél hónapos teljesítmény, de még így sincs okom a panaszra, hiszen százalékosan lebontva +38.1%-os profittal gazdagodtam. Ennél jobb hozamot manapság szinte csak a kriptovaluták tudnak termelni :)

Decemberben sincs megállás. Bár jönnek az ünnepek, szerencsére ez nem jelent hosszútávú leállást a hoki ligákban, úgyhogy nem fogunk unatkozni. Remélem, velem tartotok a továbbiakban is :) A napi tippeket a Facebook oldalamon tudjátok majd követni, ITT, míg a blogon heti összesítéseket fogok írni.

A novemberi és a szeptember-októberi statisztikákat pedig ITT találjátok.

Jó olvasást, sok szerencsét Mindenkinek!