Mocsó Papa Hoki Tippjei

2017 50. heti összefoglaló

Sziasztok!

Az elmúlt 1 hét rendesen megtépázta a rendszert, egy eddig még nem látott és tapasztalt negatív széria ütötte fel a fejét, amely során 17 mérkőzés telt el két döntetlen között. Pedig a hét nagyszerűen indult, a hétfői NHL-es felhozatal mindkét döntetlenbe torkolló mérkőzését eltaláltam, aztán utána teljes lejtmenet.

30 tippből csupán 5 X született, és bár 4.1-es átlagoddson jöttek a győztes tippek, így is csúnyácska lett a végeredmény: -32% ROI. A rendszer azonban továbbra is stabilnak mondható, hiszen egységes téteknél maradva még mindig csupán a havi profit 95%-át vesztettem el, a kezdő bank sértetlen maradt.

A március óta eltelt időszakban ez volt az ötödik olyan hét, amikor negatívan zárt a stratégia, úgyhogy bizakodó vagyok, hogy a 2017-es év hátralévő két hetében visszatornázom a bankomat a megfelelő magasságokba.

A részletes statisztikát ITT találjátok meg, a Facebook oldalamon a napi tippeket pedig EZEN a linken tudjátok követni.

Sok szerencsét a hétre Mindenkinek!

Címkék:

2017 49. heti összefoglaló


Sziasztok!

Lezárult egy újabb hét, a hoki döntetlen stratégia pedig robogott tovább. Egészen szombatig úgy tűnt, hogy kasszát robbantunk, de sajnos egy elég peches szériával leromboltuk az addig szerzett profit nagy részét. Azért még így is pluszos lett ez a hét (is), de lehetett volna szebb is akár.

A részletes statisztikát IDE kattintva találjátok. Ezúttal 32 tippet játszottam meg az elmúlt 7 nap folyamán, melyek közül 9 váltotta be a hozzá fűzött reményeket (28%-os sikerarány). A héten a sikeres tippek átlag oddsa 4.0389 volt, egységes tétekkel operálva így sikerült 14%-os ROI mutatót produkálni, amivel szintén ki lehet egyezni, úgy hiszem. :)

Az aktuális héten kevesebb tipp lesz előreláthatólag, hiszen a KHL pihenni fog, de ettől még az eddigi sikerek folytatásában továbbra is bízom.

Ha követni akarjátok a napi tippjeimet, KATT a facebook oldalamra!
 

2017 48. heti összefoglaló

Sziasztok!

Lassan kezd végleges formát ölteni a blog, és így a 48. hét végeztével ideje megnézni, hogy teljesített a hoki döntetlen stratégia a héten. A részletes lebontásokat ITT megtaláljátok - az egyszerűsítés kedvéért egy 300 000 HUF-os bankrollt vettem kezdő banknak, és egységes 3%-os - 10 000 HUF - tétekkel mutatja be a táblázat a heti teljesítményt.

28 tipp került megjátszásra múlt héten. Egy kiváló kezdet után jött egy szerda-csütörtök-pénteki lejtmenet, de a hétvégére sikerült korrigálni ezt. Egyébként ez volt eddig a leghosszabb győztes tipp nélküli széria, azaz 9 nyeretlen fogadás, mióta elkezdtem ezt a stratégiát. Eddig kétszer fordult elő, hogy 8 meccsig nem jött az X, ha ez marad a maximális leghosszabb nyeretlen széria, azzal ki is egyeznék már most.

A 28 megjátszott meccsen 9 alkalommal nem jutottak dűlőre a csapatok rendes játékidőben, ezek átlagban 4.3-as szorzóval fizettek ki. A tipp találati arány 32%-os volt, a táblázatból pedig látható, hogy a ROI 38%-os. A kezdőbankhoz képest +35% volt a profit.

A héten is lesz bőven választék, aztán majd meglátjuk, milyen meccsek tűnnek jónak. Bízom a hasonlóan jó folytatásban :)

A napi tippeket megtaláljátok a Facebook oldalamon, ITT.

Mindenkinek sok sikert a hétre!
 

2017 November Összegzés


Sziasztok!

Elérkezett a november vége, úgyhogy itt az idő, hogy összegezzünk egy kicsit. A hónapban folytattam a döntetlen stratégiát. A legfontosabb változás, hogy igyekeztem tovább szűkíteni a megjátszandó meccsek számát, hiszen a hónap kezdete finoman szólva sem indult szépen a túl sok felesleges durrogtatás miatt.

Ez a szűkítés továbbra is folyamatban van, és valószínűleg csak a 2017-2018-as idény végére forr majd ki igazán az a szisztéma, amivel a nullás napok tényleg a minimumra szoríthatók.

De akkor maradjunk a számoknál. Egységesen 10500 ft-os tétekkel játszottam meg a döntetlenjeimet, ami a kezdő bankrollom 3%-át jelentette. Ez lehet kicsit agresszívnek tűnik, meg meggondolatlannak, de az eddigi mutatók alapján nem volt okom az aggodalomra, és a novembert is plusszal zártam végül.

Összesen 117 meccset játszottam meg, melyekből 31 mérkőzés alakult számomra kedvezően, tehát zárult döntetlen eredménnyel a rendes játékidőben. Ez felfelé kerekítve 28%-os hatékonyságról tesz tanúbizonyságot - a cél, hogy ezt feltornázzam 30-40% közöttire a következő hónapokban, amire jó esélyt látok. Igaz a hónap utolsó két napján 6 meccsből egyen sem született döntetlen, de azt megelőzően egy 28/9-es, azaz 32%-os mutatót tudtam produkálni 24-28 közötti periódusban, amikor is újabb szűkítést alkalmaztam. Ez pedig már abszolút nem rossz.

A 31 döntetlen amúgy 4.22-es átlag szorzóval lett megjátszva, igaz nem a TippMix Prón, hanem alternatív sportfogadó irodánál. Ezzel sikerült 133 350 HUF profittal zárni a hónapot, ami gyengébb, mint az ezt megelőző másfél hónapos teljesítmény, de még így sincs okom a panaszra, hiszen százalékosan lebontva +38.1%-os profittal gazdagodtam. Ennél jobb hozamot manapság szinte csak a kriptovaluták tudnak termelni :)

Decemberben sincs megállás. Bár jönnek az ünnepek, szerencsére ez nem jelent hosszútávú leállást a hoki ligákban, úgyhogy nem fogunk unatkozni. Remélem, velem tartotok a továbbiakban is :) A napi tippeket a Facebook oldalamon tudjátok majd követni, ITT, míg a blogon heti összesítéseket fogok írni.

A novemberi és a szeptember-októberi statisztikákat pedig ITT találjátok.

Jó olvasást, sok szerencsét Mindenkinek!
 

2017.11.29 - Szerda

Sziasztok!

Tegnap hat tippel rohamoztuk meg a fogadóirodákat, és végül kettő X-be bele is szaladtunk. A KHL-ben a Traktor Cseljabinszk hazai pályán X-elt le a Dinamo Rigával, míg az este folyamán a svájci bajnokságban a Zug és a Zürich egyezett ki a pontosztozkodással rendes játékidőben. Alternatív fogadóirodák az előbbiért 4-es oddsot adtak, utóbbiért 4.25-öt, amivel 2.25 egység profittal zártuk a napot. Mindezt "csupán" 33%-os hatékonysággal. De hát ez a bája a döntetlen stratégiának, hogy elég 30-40% körül teljesíteni a profithoz. :)

Bár csak másfél hete kezdtem el a blogozást, pénteken várható egy hosszabb poszt a novemberi teljesítményről.

A mai tippjeimet a facebook oldalamon megtaláljátok. KLIKK

Hajrá!

2017.11.28 - Kedd

Sziasztok!

Kicsit módosítok a blog formátumán. Itt összegzéseket fogok írni, a napi tippjeimet pedig a facebook oldalamon tudjátok majd követni, ha erre a linkre kattintotok: KLIKK

A vasárnapi két tipp egyike sem jött, úgyhogy az 2/0 lett, ám a hét kezdete pompásan alakult, mivel egy KHL (Podolszk - Amur Habarovszk) és egy NHL (Pittsburgh - Philadelphia) meccset szemeltem ki, és mind a kettőn számomra kedvező eredmény, azaz döntetlen született. Alternatív buki oldalakon 4-es oddsot sem voltak restek adni az X-ért, TippMixPrón 3.7 körül adhatták a döntetleneket.

Hamarosan lezárul a november, a tegnapi 100%-os napnak köszönhetően most nagyjából a kezdőtőkém 50%-ával büszkélkedhetek profitként. Pénteken majd megpróbálom itt is megosztani az egész havi tippeket és eredményeket.

Mára több mérkőzést is jónak találok X-re - lájkoljátok a facebook oldalam, ha követni szeretnétek :)

2017.11.26 - Vasárnap

Sziasztok!

Tegnap a Djurgardens és a Rögle döntetlenjébe beleszaladtunk, ami már a TippMixPrón is elég szépen fizetett, 4.95-ös oddscal, de sajnos a többi mérkőzésen nem alakult kedvező eredmény, így mínuszos napot zártunk (mondjuk délelőtt volt két meccs, ami már lement, mire írtam a blogot, amivel pluszos lett a nap).

Mára csupán két derbit hoztam, az egyiket alternatív oldalon kell megtalálni, mivel az MHL-es mérkőzések nincsenek bent a TippMixPro kínálatában, sajnos.

MHL Tyumensky Legion - Snezhnye Barsy
AHL Ontario Reign - San Antonio Rampage - @3.6

Hajrá velük! :)

2017.11.25 - Szombat

Sziasztok!

Tegnap technikai malőr miatt nem tudtam jelentkezni, ma meg az utolsó pillanatokban tudom csak leadni a szombati tippjeimet. A tegnapi nap 10/3-at produkáltam, mindhárom döntetlen 4-es odds felett lett behúzva, úgyhogy +2 egységgel gazdagodtam.

Mára ezeket játszom meg:

Hoki - Finn SM Liiga Ilves - Vaasan Sport @3.8 - VESZTETT
Hoki - Finn SM Liiga TPS Turku - SaiPa @4.1 - VESZTETT
Hoki - SHL Djurgardens - Rögle @4.95 - NYERT
Hoki - Norvég Get Ligaen Kongsvinger - Lillehammer @6 - VESZTETT
Hoki - NHL Montreal Canadiens - Buffalo Sabres @3.8 - VESZTETT
Hoki - NHL Colorado Avalanche - Calgary Flames @3.55 - VESZTETT

Sok sikert! :)

 

2017.11.23 - Csütörtök

Sziasztok!

Tegnap a 7 döntetlen tippből 2 beakadt, aki 365-ön fogadta őket, kerek 4-es oddson zsebelhette be a Florida, illetve a New York Islanders mérkőzések X-ét. Gondolom a Tippmix Pro alacsonyabb szorzókkal kecsegtetett minket, de elvileg 0.5-1 egység profittal mindenképp zárni kellett így is.

Hajnalban Amerikában a focié meg a hálaadásé lesz a főszerep, nem lesz sem NHL, sem AHL, úgyhogy csak két európai mérkőzést hoztam mára.

SHL - Örebro - Farjestad - @3.75 (tippmix Pro)
VHL - Ryazan - Krasnoyarsk - @3.65 (tippmix Pro)

Hajrá! :)

2017.11.22 - Szerda

Sziasztok!

A tegnapi tippjeim csődöt mondtak, sajnos előfordul az ilyen a döntetlen stratégiánál. Ilyenkor egy dolgot nem szabad: pánikolni. Úgyhogy megyünk tovább, tartva az eddigi tétrendszert. Hajnalban NHL dömping lesz, köszönhetően a hálaadásnak, úgyhogy volt miből szemezgetni. Plusz még egy KHL meccset is jónak tartok X-re.


Nyizsnyekamszk - Metallurg Magnyitogorszk - VESZTETT
Carolina Hurricanes - New York Rangers - VESZTETT
Detroit Red Wings - Edmonton Oilers - VESZTETT
Florida Panthers - Toronto Maple Leafs - NYERT 4
New York Islanders - Philadelphia Flyers - NYERT 4
Pittsburgh Penguins - Vancouver Canucks - VESZTETT
Arizona Coyotes - San Jose Sharks - VESZTETT


Legyen nagyobb szerencsénk, mint tegnap :)

Hajrá!