Hatharom / Blog / Bejegyzések
Európa Liga: AC Milan (ITA) - NK Rijeka 3:2
Bátran kezdett a Rijeka, Heber már a 3. percben kapura lőtt, nem sokkal ment mellé. A 14. percben viszont megszerezték a vezetést a hazaiak André Silva...

 

Bátran kezdett a Rijeka, Heber már a 3. percben kapura lőtt, nem sokkal ment mellé. A 14. percben viszont megszerezték a vezetést a hazaiak André Silva góljával. (1:0) A 26. percben aztán Puljić majdnem kiegyenlített, a fejesét elkapta a kapus. A Milannak még egy veszélyes helyzet jutott az első félidőben, a 40. percben Borini lövése ment mellé. A második játékrészben megmutatta magát a horvát csapat, az 51. percben Mišić lőtt rá, a kapus ezt is elkapta.Két perc múlva növelte előnyét a Milan, egy szöglet utáni kavarodást Musacchio használt ki és lőtte be közvetlen közelről. (2:0) Aztán a 68. percben Mišić eresztett meg egy bombát a kapu irányába, a kapus nagy üggyel-bajjal tornászta fölé. Aztán hosszú csend jött, majd a 84. percben Acosty indult meg a milánói kapu felé. Még a félpályánál oerázta a védőket, átemelte a labdát a kifutó kapuson és begurította. (2:1) A 88. percben pedig 11-est kaptak a vendégek, Romagnoli buktatta Črnicet, Elez pedig belőtte, a kapus még bele tudott pofozni. (2:2) A Milan végül nem kis szerencsével csikarta ki a győzelmet, a 90+4. percben Cutrone egy előreívlő labdába pöckölt bele, épp csak annyira, hogy pont beguruljon a hálóba. (3:2)

 

Helyszín: San Siro stadion, Milánó, Olaszország

Vezette: Orel Grinfeld (ISR)

 

AC Milan: Donnarumma - Musacchio, Bonucci, Romagnoli - Abate, Locatelli, Calhanoglu (Bonaventura, 46.), Kessié (Mauri, 71.), Borini - Cutrone, André Silva (Susa, 82.)

 

NK Rijeka: Sluga - Vešović, Elez, Župarić, Zuta - Kvržić (Acosty, 58.), Mišić, Bradarić, Heber - Puljić (Črnic, 80.), Pavičić (Maleš, 71.)

 

Gólok: Andé Silva (14.), Musacchio (53.), Cutrone (90+4.), ill. Acosty (84.), Elez (88. - 11-es)

Sárga lap: Bradarić (43.), Elez (82.)

 

Nogometaši Rijeke poraženi su od Milana 2:3 u drugom kolu skupine D Europske lige. Bravo na hrabroj igri. #zajednosmorijeka #UEL

A post shared by Nogometni klub Rijeka (@nk_rijeka) on