Hatharom / Blog / Bejegyzések
4dik nap - profit karácsony
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Sajnos mostanáig valami miatt nem tudtam elmenteni a posztokat úgyhogymeccs előttnem tudtam kitenni a tippeket, pedig ezeket szívesebben...

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 

Sajnos mostanáig valami miatt nem tudtam elmenteni a posztokat úgyhogy meccs előtt nem tudtam kitenni a tippeket, pedig ezeket szívesebben osztottam volna Frutti helyett.

Szóval az 1-es szálon tegnap ugye volt az overes fogadás ami jött is. Aztán ezen a szálon futott tovább egy hajnali tipp a TTBK Facebook csoport free NHL tippje a kék kabátosok zsinórban 12 győzelmére, ami szépen jött is rendes játék időben. És ha egy üzlet beindul akkor nem engedtem el a szálat és egy 3as kombi volt a karácsonyi ebéd mellé 2.36os oddsért. A Besiktas meccsén azért már elkezdtem papírkutyáskodni végül a kihagyott büntető után inkabb cash outoltam 3 dollárral kevesebbért de 20ból 128 kevesebb mint 24 óra alatt nekem okés ;-).

Még egy szál futott ma a 3-as a tegnapi naphoz hasonlóan csak egy single tippel, de bejött.

Ez így egy nagyon jó kis sportfogadói kari ajándék a négy szál összértéke jelenleg 269,58 dollár közel 190 dollár profit 4 nap alatt, ez bőven nem reális úgyhogy 150 dollárt bankolok szilveszterre; 120 dollárral meg folytatom tovább az utat. 40-20-40-20 elosztásban. Holnapra nagyon csöndes a kínálat bár már kinéztem egy kombit 1,75ért ;-)

És akkor a táblázat zárásként