Hatharom / Blog / Bejegyzések
Egervárit távolítsák el !!!
Beszélhetünk reggeltől estig, hogy mi volt a baj a tegnapi hollandok elleni meccsen, de a legfontosabb az lenne, hogy valamit tegyünk is az...

Beszélhetünk reggeltől estig, hogy mi volt a baj a tegnapi hollandok elleni meccsen, de a legfontosabb az lenne, hogy valamit tegyünk is az előrelépésért.

Ennek pedig az első és legfontosabb lépcsőfoka az lenne, ha Egervárit és stábját leváltanák a válogatott éléről. Miért kell megvárnunk a selejtezősorozat végét? Miért nem lehet az illetékeseknek észrevenni, hogy Egervári nincs azon a szinten sem szakmailag sem emberileg, ami ahhoz lenne szükséges, hogy a valogatottat ki tudja juttatni a braziliai világbajnokságra? Az óriási többség ezt képes észrevenni. Jó lenne, ha Csányi Sándor is így tenne és meglépné azt, ami szükséges az elengedhetetlen változáshoz.

Egervárinak gőze sincs a modern labdarúgásról, ami nem meglepő, mert egy olyan társaságnak a képviselője, akik nemzetközileg nem értek el semmit 1985 óta és mégis próbáljak az észt osztani. Viszont észt az nem oszthat, akinek nincs. Ők mégis ezt tettetik már évtizedek óta. Jó lenne már ennek egyszer és mindenkorra véget vetni. 

Miért kell generációknak úgy felnőnie, hogy nem láthatnak minőségi labdarúgást a válogatottunktól? Miért kell nekünk azt eltűrni, hogy hozzá nem értő, öntelt, leszerepelt emberek uralják a labdarúgásunkat? Miért kell az ő fertőzött gondolkodásuknak még mindíg teret hagyni?

Csányi Sandor egy sikeres ember és aligha hiszem, hogy az élet más területén magas poziciókban olyanokat hagyna dolgozni, akiknek a tudása mérföldekre lenne a megkívántaktól. Remélem és gondolom a nagy többség egyetért velem, hogy Csányinak most lépnie kell! Ha nem teszi, akkor véleményem szerint már most kezdjünk megbarátkozni a gondolattal, hogy Braziliában csak nézőként lehet jelen majd a csapatunk.

Pedig ennek nem kellene igy lennie. Egy hozzáértő stábbal igenis lehetne eséyünk a kijutásra. Igenis, ez a tegnapi holland válogatott elkapható lehetett volna, ha a stábnak lett volna komoly elképzelése arról, mit is kellett volna ezért tenni. De nem lehetett, mert fogalmuk sincs a modern labdarúgásról. Velük esélyünk nem lesz a továbbiakban sem. Jelen állás szerint a negyedik helyhez leszünk elegendőek. Ha ezt az MLSZ vezetése nem veszi észre, akkor az ő alkalmasságuk is megkérdőjeleződik. Akkor viszont igazán bajban lennénk...

Bízom benne, hogy az MLSZ vezetősége is ugyanúgy látja a helyzetet, mint a nagy többség és meglépi, azt ami az előrelépéshez elengedhetetlen és leváltja a stábot a válogatott éléről !