Hatharom / Blog / Bejegyzések
Lokomotiv-Dinamo+Dzsudzsák
A Lokomotiv Moszkva - Dinamo Moszkva meccset nézve néhány gondolat merült fel bennem. A játékosok nem tudnak háromszor egymás után...

A Lokomotiv Moszkva - Dinamo Moszkva meccset nézve néhány gondolat merült fel bennem. A játékosok nem tudnak háromszor egymás után egymáshoz passzolni. Állandó a labdaeladás. A tempó az jó , de azon kívül ... Dzsudzsák technikailag jóval magasabb szintet kepvisel, mint a legtöbb pályán tartózkodó. Sajnos ezt kihasznalni nem nagyon tudja, mivel nincs kivel játszani a focit. Rohanás ész nelkül. 

Rengeteg pénz van az orosz fociban. Balázs többek között ezért igazolhatott az orosz bajnokságba. Egyre több jó focista is igazol oda. Ebben a pillanatban azonban Balázsnak elég frusztráló lehet, hogy megy a futás ész nelkül, sokszor a semmiért. Viszont az ő esetében valószinüleg a legtöbben ugyanúgy átigazoltunk volna abba a bajnokságba, mint ahogy azt ő tette. Nem ez a tökéletes bajnokság számára az biztos, de azért vannak területek amelyben fejlődhet ott. Válogatottunk szemponjából akár jó is lehet.

Minden a mentalitásán fog múlni. Ha össze tudja szorítani a fogát és csakis arra koncentrálni, hogy mág jobb focista akar lenni, akkor jól fog kijönni ebből az oroszországi kalandból. Én úgy látom, hogyha így teszi ,akkor az orosz bajnokságban is kinőheti magát épp úgy ,ahogy tette azt a holland ligában.