Hatharom / Blog / Bejegyzések
Próbáld ki ingyen a protipp-rendszert!
Nincs időd a tétlapot bogarászni, nem áll jól a szénád a sportfogadásban vagy egyszerűen csak könnyű pénzszerzésre...

Nincs időd a tétlapot bogarászni, nem áll jól a szénád a sportfogadásban vagy egyszerűen csak könnyű pénzszerzésre vágysz? A protipp-rendszert Neked találták ki!

Így állunk 2014-ben
2014-01-01 00:00;2014-08-25 00:00;1;1


A protipp-rendszerünk lassan egy éve működik, és az eddigi tapasztalatok és éredmények igen biztatóak. Sokan kipróbáltátok, visszajeleztetek a működési hiányosságokkal vagy az esetleges hibákkal kapcsolatban, ami nagyban hozzájárult a rendszer optimális működésének kialakításához. A tippvásárlásnak hazánkban egyelőre nincs komoly hagyománya, ezt szeretnénk megteremteni a protipp minél szélesebb körben való elterjesztésével. Elsőre sokan esetleg idegenkednek ilyen típusú szolgáltatás igénybevételétől, de hisszük, hogy ha valaki kipróbálja, rájön, a sportfogadásban új szemléletet tudunk mutatni. Ez pedig a profitorientáltság mindenek felett. Nincsenek érzelmi alapú döntések, klubszimpátia, esetleg hazafias érzelmű tippek, csak egy cél lebeg a tippmestereink szeme előtt: a minél magasabb profit elérése. Tippjeinket a legaprólékosabb módon körüljárva, megfelelően szelektálva és megindokolva kínáljuk a fogadóknak, akik számára segítséget nyújtunk abban is, mely irodában érdemes megkötni az adott fogadást.


Az utóbbi időszakban kiemelkedően jól teljesítenek tippmestereink, rekord nagyságú hozamot produkálnak, mi pedig úgy gondoljuk, a jóból ne maradjon ki senki. Minden augusztus 19-ig regisztrált userünknek jóváírtunk tehát a protipp-egyenlegén 300 kreditet, így kockázat nélkül próbálhatjátok ki szolgáltatásunkat. Ha kérdésetek, észrevételetek merülne fel, írjatok bátran az info@hatharom.com emailcímre, vagy jelezzétek felénk a fórumon. Ha te sem akarsz kimaradni, jelentkezz be a hatharom.com-ra, és próbáld ki a protipp-rendszert!

 

Az alábbi videó segítséget nyújt a rendszer használatában!