Hatharom / Blog / Bejegyzések
A hatharom.com mérföldkőhöz érkezett, ötévesek lettünk
Öt évvel ezelőtt indult a hatharom.com, fantasztikus időszak van mögöttünk, és rengeteg kihívás áll előttünk. Mint az az...

Öt évvel ezelőtt indult a hatharom.com, fantasztikus időszak van mögöttünk, és rengeteg kihívás áll előttünk.

Mint az az újszülöttekre jellemző, sokat sírtunk a kezdeti időkben, szükségünk volt arra a bizonyos kézre, amely a bölcsőnket ringatta. A tipikus gyermekbetegségek természetesen minket sem kerültek el, de a kezdeti bizonytalanabb lépések után ezeket átvészelve biztató szárnypróbálgatásokkal jeleztük az online világnak, hogy létezünk. Aktivitásunk és kísérletezőkedvünk a kezdetektől fogva folyamatosan tetten érhető volt, és ahogy cseperedtünk, egyre céltudatosabban fókuszáltunk küldetésünkre: minél szélesebb körben megismertetni a sportfogadás világát a sportszerető közösségünkkel. Rengeteg kihívással kellett megküzdenünk, és ugyan az útkeresésünk során elszenvedtünk néhány kisebb "balesetet", de ezek révén csak erősebbé váltunk.

A felhasználói igényeknek nem egyszerű megfelelni, de törekszünk arra, hogy mindig a legmasabb szinten szolgáljuk ki azokat. Még sok-sok feladat áll előttünk, azonban érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni az elmúlt időszakra is. Kiragadtunk néhány mozzanatot az elmúlt évekből, amelyekre büszkék lehetünk:

- élő eredménykövető rendszerünk segítségével az összes fontos futballeseményről azonnal értesülhetnek felhasználóink
- részletes statisztikai adatbázissal rendelkezünk a világ szinte összes labdarúgó-bajnokságából, amellyel segítjük a fogadni vágyókat
- ingyenes tippjátékainkban bárki részt vehet és kockázatmentesen játszhat tárgynyereményekért
- professzionális sportfogadási tippeket ajánló rendszerünk, a protipp révén ingyenesen elérhető tippekhez jutnak felhasználóink
- folyamatosan frissülő hírszolgáltatásunk révén a fogadókat segítő információk sokásága érhető el honlapunkon

Természetesen Rátok, felhasználókra kitüntetett figyelmet fordítunk, a hatharom.com nélkületek ma biztosan nem létezne. A honlap értetek készült, és veletek együtt halad a megkezdett úton. Az aktivitásotokat nagyra értékeljük, köszönjük hogy megosztjátok velünk gondolataitokat, akár a fórumokon és a hozzászólásokban fejtitek ki véleményeteket, akár a különféle tippjátékokban méritek össze tudásotokat, bizonyítjátok szakértelmeteket.

Az előttünk álló 2016-os esztendő fantasztikusnak ígérkezik, az olimpia évére ugyanis mindig nagy várakozással tekint minden sportrajongó. Ráadásul idén a magyarokért nemcsak a riói ötkarikás játékokon szoríthatunk, hiszen labdarúgóinkat 30 év után újra világversenyen buzdíthatjuk, jégkorongozóink pedig hét év után szerepelhetnek ismét a legjobbak között a világbajnokságon. 

Kiemelkedő év elé nézünk tehát, érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani. Exkluzív nyereményjátékokkal, jobbnál jobb ajánlatokkal, információk és tippek sokaságával várunk benneteket a minden bizonnyal felejthetetlen élményekben gazdag 2016-os évben is.