Hatharom / Blog / Bejegyzések
Hatharom.com, a sportfogadás otthona
A hatharom.com lassan négy éve szolgálja hűségesen a sport és a fogadás iránt érdeklődőket. Honlapunk küldetése a kezdetektől...

 

A hatharom.com lassan négy éve szolgálja hűségesen a sport és a fogadás iránt érdeklődőket. Honlapunk küldetése a kezdetektől fogva változatlan, szeretnénk minél több emberrel megismertetni a hobbi és profi sportfogadás világát, és az ehhez kapcsolódó igényeket igyekszünk kiemelkedő színvonalon kiszolgálni. 

Ahogyan azt tapasztalhattátok, az évek során egyre nagyobb hangsúlyt kapott honlapunkon a sportfogadás, ahogy mi magunk is fejlődtünk a témában, úgy osztottuk meg veletek napi rendszerességgel tapasztalatainkat, észrevételeinket. Tippjátékaink, a protipp-rendszer, az eredménykövető modulunk mind-mind azért valósultak meg, hogy kedvet teremtsünk a sportfogadáshoz, ugyanakkor iránymutatást is nyújtsunk, hogyan induljatok el az úton.

Tartalmi szempontból is tetten érhető a változás, ahogyan mi is egyre mélyebbre ástuk bele magunkat a sportfogadás világába, úgy fordult figyelmünk is egyre jobban ez irányba. Írásaink rendszerező elve egyre inkább a sportfogadás lett, cikkjeink hangvétele, az általunk használt kifejezések is egyre jobban ebbe az irányba mutattak. Ezzel párhuzamosan a korábbi nézőpontunk átalakult, inkább az esélylatolgatás, az előzetes elemzés került előtérbe az utólagos "okoskodás" helyett.

Az utóbbi időben a hatharom.com-on végebemenő tartalmi változás is mind ennek a folyamatnak az eredménye. A jövőben ugyan kevesebb írás jelenik meg naponta, a legfontosabb sporteseményeken azonban továbbra is rajta tartjuk a szemünket, és igyekszünk minél jobb tippekkel, tanácsokkal ellátni benneteket. Tudósításokat, híreket percről-percre kevesebbet találtok a jövőben a hatharom.com-on, nagyobb hangsúlyt fektetünk ugyanis az elemzésekre, a fogadókat segítő cikkekre, emellett rendszeresen találkozhattok élő közvetítésekkel is.

Bízunk benne, hogy velünk együtt Ti is örömötöket lelitek a sportfogadás varázslatos világában, és megosztjátok velünk észrevételeiteket, tapasztalataitokat a hatharom.com-on. Nyerjünk együtt!