Gépház

Olimpia minden mennyiségben a hatharom.com-on

A riói olimpia szombat hajnalban a megnyitóünnepséggel elkezdődik, a hatharom.com természetesen az összes fontos rezzenést figyelemmel követi.


Alig ocsúdtunk fel a foci Eb utáni mámorból, máris itt az év sporteseménye, a nyári olimpia. Rióba ugyan nem utaztunk ki, de a kávé- és az energiaitalkészletünket feltöltöttük, így felkészülten vághatunk neki az előttünk álló bő két hétnek. Pláne ha megnézzük, milyen újításokkal készültünk az ötkarikás játékokra.


Megújult tippjátékunkban immáron több sportágra is tippelhettek, ami az olimpia alatt épp kapóra jön, ugyanis olyan versenyszámokkal is találkozhattok a napi kérdések során, melyekkel a hagyományos játékaink során nem. A tippjáték részleteiről tájékozódhattok a játék oldalán a Szabályzat menüpontra kattintva, de cikkünkben is olvashattok róla. Ne feledjétek, nemcsak a nagyközönséggel, egymással családi vagy baráti körben is játszhattok, az Új csoport gombra kattintva könnyedén létrehozhatjátok saját privát csoportjaitokat. A nyeremények miatt is érdemes bekapcsolódni, a tíz legjobb tippelőnk ugyanis értékes tárgynyereményekben részesül. A játék teljesen ingyenes, mindössze egy hatharom.com-regisztrációra van szükség, na meg némi tudásra.

 

 

Ezt a tudást a hatharom.com élő szöveges tudósításaiból is felszedhetitek, ugyanis az olimpia tizenhat versenynapja során folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezünk, melyben az összes fontos információt, oddsot, és a jobbnál jobb tippeket is megtaláljátok. A megújult élő közvetítésünkkel az Eb-döntőn már találkozhattatok, mostantól pedig jól megszokott vendég lesz az oldalon. A főoldal jobb oldali hasábjában állandóan megtalálható lesz közvetítésünk, ami automatikusan frissül minden új bejegyzés alkalmával.

 

Ha további hírekre, érdekességekre vagytok kíváncsiak, látogassatok el a Rió 2016 oldalunkra, ahol mindent egy helyen megtaláltok. Várjuk észrevételeiteket, kommentjeiteket minden platformon, legyen szó az olimpiáról vagy egyéb témáról. Bízunk benne, hogy sportolóink sikeres szereplése mellett a hatharom.com is hozzájárul ahhoz, hogy csodálatos élményekkel gazdagodjunk az elkövetkező két hét során.

 

Megújult kommentrendszer vár a hatharom.com-on

Újabb lépcsőhöz érkezett a kommentrendszer fejlesztése a hatharom.com-on.

A sikeres tesztfázis után teljes egészében bevezetésre került a Hatharom.com oldalán a Disqus kommentrendszer, mely a korábbi lehetőségekhez képest kecsegtető előnyökkel bír. 

Talán a legfontosabb rögtön az elején megjegyezni, hogy amennyiben be vagytok jelentkezve a hathármas felhasználónevetekkel, akkor azt felhasználva továbbra is tudtok kommentelni a Disqus rendszerében, mely lehetőséget biztosít olyan opciókra, mint bizonyos hosszászólások fel- és leszavazása, megosztása, valamint egy-egy komment egyértelműbb megválaszolására. Emellett egy helyen könnyedén elérhető egy-egy hozzászóló összes kommentje.


Akinek nincs Hathármas regisztrációja, az a meglévő Disqus regisztrációjával kommentelhet az oldalon. A Disqus használatához minössze egy emailcímre van szükség, és máris hozzászólhattok a cikkekhez. Akinek van már Disqus-regisztrációja, könnyedén kommentelhet bármelyik cikkünkhöz. A hozzászólás box jobb felső sarkában található Bejelentkezésre kattintva Facebook-, Twitter- vagy Google-profillal is könnyedén be lehet jelentkezni.


A Disqus rendszer teljeskörő használata egyben azt is jelenti, hogy a legfrissebb hírek mellett megjelenő buborékban a teljes kommentszám kerül megjelenítésre, illetve a legfrissebb hozzászólások között is listázódnak a kommentek.

A foci EB rajtjára nemcsak ezzel az újítással, hanem egy remek promócióval is készültünk. Nagyszabású ingyenes tippjátékunkban 50 értékes tágynyeremény vár gazdára közel egymillió forint összértékben. Ha még nem tetted volna meg, látogass el a tippjáték felületére, ahol könnyedén leadhatod tippjeidet, valamint tekintsd meg EB 2016 oldalunkat is, ahol minden érdekes információt megtalálsz a franciaországi kontinenstornával kapcsolatban.

Jó kommentelést és kellemes időtöltést kívánunk a Hatharom.com-on az EB alatt is!
 

Összesen tíz sportág élőben és új kommentelési lehetőség a hatharom.com-on


Ahogyan azt a Hatharom.com-on megszokhattátok, a fejlesztések szünet nélkül zajlanak, folymatosan állunk elő újdonságokkal. Ezúttal új kommentrendszerrel és kilenc új sportág élő eredményeivel kedveskedünk Nektek.


Korában többen jeleztétek, hogy a kommentelés lehetne gördülékenyebb oldalunkon, ezen szeretnénk a jövőben javítani. Egy új kommentelési lehetőséggel egyszerűsítettük a cikkek alatti hozzászólásokat.

A Disqus használatához minössze egy emailcímre van szükség, és máris hozzászólhattok a cikkekhez. Akinek van már Disqus-regisztrációja, könnyedén kommentelhet bármelyik cikkünkhöz. A hozzászólás box jobb felső sarkában található Bejelentkezésre kattintva Facebook-, Twitter- vagy Google-profillal is könnyedén be lehet jelentkezni. Természetesen Hatharom.com-os felhasználónévvel továbbra is hozzászólhattok a cikkekhez, ezt a lehetőséget a Disqus fül mellett található Hatharom.com fülre kattintva érhetitek el. 

Szintén régóta várt újítás az élő eredményszolgáltatásunk bővítése. Örömmel jelenthetjük be, hogy a labdarúgás mellett további kilenc sportág legfontosabb eredményeiről értesülhettek, ráadásul élőben. Az Eredmények menüpontunkra kattintva találjátok az új sportágakat felsorolva, az aloldalakon belül pedig az adott sportágak aktuális eseményeit. Az egyes eseményeknél az eredmények mellett az oddsokat is feltüntetjük, és folyamatosan frissítjük. 

Ezzel azonban közel sincs vége, a közeljövőben további fejlesztések várhatóak az Eredmények oldalunkon, és a tippjáték felületünkön is számos újítással készülünk.

Tartsatok velünk az előttünk álló rendkívül izgalmas időszakban is!

Hatharom.com - a sportfogadás otthona

Tippics, Protipp, mobil és egyéb újítások a hatharom.com-on


A hatharom.com-on az utóbbi időszakban számos újításnak lehettetek szemtanúi. Többek között feltölthetitek legjobb szelvényeiteket, ingyen kaphattok tippeket már mobilra is, és a barátaitokkal is játszhattok közös tippjátékokban. 


Ahogyan azt már megszokhattátok, folyamatosan azon agyalunk, hogyan tehetnénk még otthonosabbá a sportfogadás otthonát, a hatharom.com-ot. Az utóbbi időben történt újításokról szeretnénk megosztani a gondolatainkat, ha esetleg elkerülte volna figyelmeteket egy-egy változtatás az oldalunkon.


Aki a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő kupajátékokban részt vesz, örömmel tapasztalhatta, hogy a játékon belül létrehozhat saját privát csoportot, ahová bárkit meghívhat. Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarjátok összemérni tudásotokat, könnyedén létrehozhatjátok privát csoportjaitokat az ÚJ CSOPORT gombra kattintva. Miután létrehoztátok a csoportot, nincs más dolgotok, mint - a fejléckép alatt látható link ikonra kattintva - elküldeni az egyedi linket az ismerősöknek, és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel. A saját csoportotok eredményei nem publikusak, csak a részvevők számára látszódnak.


Protippben az utóbbi időkben számos újítást eszközöltünk, az ingyenes tippeket már androidos applikációnk révén is elérhetitek, push üzenetek formájában mobilon is értesülhettek a tippmesterek legjobb ajánlatairól. A Protippben már kilenc tippmester ontja magából  az információkat nap mint nap. Nem lehet elmenni szó nélkül az eredmények mellett sem. Eddig nem remeltek ugyan a tippmestereink, a gyengébb eredmények ellenére azonban joggal bízhatunk rutinjukban, a hullámvölgyek megfelelő kezelése ugyanis része a sportfogadásnak.

 


Nemrégiben egy vadonatúj kezdeményezést indítottunk útjára a hatharom.com-on. Keressük a legjobb szelvényeket, melyeket Ti adtatok fel akár online akár a helyi lottózóban. Töltsétek fel a szelvényeiteket a Tippics-re, osszátok meg örömötöket a hatharom.com közösségével! A szelvényről készült fotót vagy print screent bejelentkezés után ide kattintva egyszerűen feltölthetitek, majd azzonnal megoszthatjátok azt ismerőseitekkel. A legtöbb facebookos megosztást és like-ot begyűjtő szelvény tulajdonosát szurkolói sállal jutalmazzuk!


Természetesen gőzerővel dolgozunk tovább, nem várjuk ölbe tett kézzel az év legnagyobb sporteseményeit, melyek kapcsán számos újítással készülünk. Tartsatok velünk a hatharom.com-on, és kövessetek minket facebook-oldalainkon és a Twitteren is!
 

A hatharom.com mérföldkőhöz érkezett, ötévesek lettünk

Öt évvel ezelőtt indult a hatharom.com, fantasztikus időszak van mögöttünk, és rengeteg kihívás áll előttünk.

Mint az az újszülöttekre jellemző, sokat sírtunk a kezdeti időkben, szükségünk volt arra a bizonyos kézre, amely a bölcsőnket ringatta. A tipikus gyermekbetegségek természetesen minket sem kerültek el, de a kezdeti bizonytalanabb lépések után ezeket átvészelve biztató szárnypróbálgatásokkal jeleztük az online világnak, hogy létezünk. Aktivitásunk és kísérletezőkedvünk a kezdetektől fogva folyamatosan tetten érhető volt, és ahogy cseperedtünk, egyre céltudatosabban fókuszáltunk küldetésünkre: minél szélesebb körben megismertetni a sportfogadás világát a sportszerető közösségünkkel. Rengeteg kihívással kellett megküzdenünk, és ugyan az útkeresésünk során elszenvedtünk néhány kisebb "balesetet", de ezek révén csak erősebbé váltunk.

A felhasználói igényeknek nem egyszerű megfelelni, de törekszünk arra, hogy mindig a legmasabb szinten szolgáljuk ki azokat. Még sok-sok feladat áll előttünk, azonban érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni az elmúlt időszakra is. Kiragadtunk néhány mozzanatot az elmúlt évekből, amelyekre büszkék lehetünk:

- élő eredménykövető rendszerünk segítségével az összes fontos futballeseményről azonnal értesülhetnek felhasználóink
- részletes statisztikai adatbázissal rendelkezünk a világ szinte összes labdarúgó-bajnokságából, amellyel segítjük a fogadni vágyókat
- ingyenes tippjátékainkban bárki részt vehet és kockázatmentesen játszhat tárgynyereményekért
- professzionális sportfogadási tippeket ajánló rendszerünk, a protipp révén ingyenesen elérhető tippekhez jutnak felhasználóink
- folyamatosan frissülő hírszolgáltatásunk révén a fogadókat segítő információk sokásága érhető el honlapunkon

Természetesen Rátok, felhasználókra kitüntetett figyelmet fordítunk, a hatharom.com nélkületek ma biztosan nem létezne. A honlap értetek készült, és veletek együtt halad a megkezdett úton. Az aktivitásotokat nagyra értékeljük, köszönjük hogy megosztjátok velünk gondolataitokat, akár a fórumokon és a hozzászólásokban fejtitek ki véleményeteket, akár a különféle tippjátékokban méritek össze tudásotokat, bizonyítjátok szakértelmeteket.

Az előttünk álló 2016-os esztendő fantasztikusnak ígérkezik, az olimpia évére ugyanis mindig nagy várakozással tekint minden sportrajongó. Ráadásul idén a magyarokért nemcsak a riói ötkarikás játékokon szoríthatunk, hiszen labdarúgóinkat 30 év után újra világversenyen buzdíthatjuk, jégkorongozóink pedig hét év után szerepelhetnek ismét a legjobbak között a világbajnokságon. 

Kiemelkedő év elé nézünk tehát, érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani. Exkluzív nyereményjátékokkal, jobbnál jobb ajánlatokkal, információk és tippek sokaságával várunk benneteket a minden bizonnyal felejthetetlen élményekben gazdag 2016-os évben is.
 

Megvan április legjobb elemzője!

Áprilisban meghirdettük a hónap elemzője címet a hatharom.com-on, és amint arról már a vonatkozó fórumtopikban értesülhettetek, kihirdettük a győztest. A legjobb analízist író felhasználónkat díjaztuk, azt akinek meglátásai, hozzászólásai a legszínvonalasabbnak bizonyultak a hónap folyamán.

A különfölé fórumtopikokban egyre többen teszitek közzé véleményeteket, osztjátok meg tippjeiteket, elemzitek az esélyeket. Ezt a pozitív folyamatot szeretnénk minél inkább ösztönözni az április elején életre hívott elismeréssel, amelynek első díjazottja Andersson04 nicknevű fórumozónk. Nyereménye egy hathármas póló és 100 kredit, melyet a protipp-rendszerben tud felhasználni. 

Reméljük májusban is sokan ragadjátok magatokhoz a billentyűzetet, és osztjátok meg a hatharom.com közösségével meglátásaitokat!

Címkék:

Keressük a hónap elemzőjét!

A hatharom.com fórumozói között keressük a legjobb analitikus képességekkel rendelkezőt, aki a hónap elemzője cím mellett hathármas pólót és protipp-krediteket kap ajándékba!

 

Amint azt a hatharom.com-on megszokhattátok, igyekszünk minél több nyerő tippel és pozitív várható értékkel kecsegtető fogadási ajánlatot megosztani veletek. Természetesen a jövőben is törekszünk arra, hogy a sportok minél szélesebb skáláját lefedjük, persze több szem többet lát. Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen ragadtok billentyűzetet, és megosztjátok a hatharom.com közösségével meglátásaitokat, tippjeiteket.

Véleményeteket egyre szívesebben fejtitek ki tippek formájában a fórumunkon, éppen ezért úgy gondoltuk, életre hívunk egy kezdeményezést, amely során havonta megválasztjuk a legjobb elemzőt. Itt nem elsősorban a legeredményesebb fogadási tippeket ajánlókat díjazzuk, hanem egy-egy meccs vagy sportesemény kapcsán a legjobb analíziseket. Ilyen posztokkal találkozhattok a fórumban többek között itt vagy itt

A tippmestereink segítségével döntünk az adott hónap legjobb elemzőjéről, aki a titulus mellett egy hatharom.com-os polót és 100 protipp-kreditet is kap ajándékba. Várjuk tehát a jobbnál jobb hozzászólásokat, mindenkinek jó fórumozást kívánunk!

 

Már egy éve dübörög a Protipp

A Protipp-rendszer már több mint egyéves múltra tekint vissza. A várakozásoknak megfelelően komoly érdeklődést tanúsítottatok a Magyarországon egyedülálló szolgáltatás kapcsán, és örömmel vettük ezzel kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat. Az alapokat lefektettük, majd sikeresen orvosoltuk a rendszerben felmerülő kisebb problémákat, amely azóta is zökkenőmentesen üzemel.

Hogy mennyire nyerte el tetszéseteket a rendszer, néhány számot összegyűjtöttünk a Protipp elmúlt egy évéből. Közel 11000 tipp került feladásra a rendszerbe (ezek jó része gyakornoki tipp), ez összesen 109 tippmester (gyakornok és junior) ajánlata. Eddig heten kínáltak megvásárolható tippet (junior tippmesterként), öten közülük jelenleg is aktívan közreműködnek a remek eredmények szállításában. 2013. november 18., azaz a rendszer élesbe állítása óta összesen 1473 megvásárolható junior tipp került feladásra, amelyek 419 egység pluszt termeltek. Mindez közel 55%-os találati aránnyal párosulva nagyszerűnek mondható, 5.96 %-os ROI-t eredményezett. Ez utóbbi számot szoktuk leggyakrabban emlegetni a protipp-rendszer kapcsán, ugyanis ez az eredményességünk igazi mutatója.

Mielőtt valaki legyintene a fenti adatokra, érdemes végiggondolni, hogy mindez mit jelent. Ha egy évvel ezelőtt valaki 200 egységnyi bankrollal vágott bele a tippek megjátszásába, a kreditek ellenértékének levonása után is közel megháromszorozta alaptőkéjét, ha kitartóan követte a tippmesterek javaslatait, és nem tántorodott vissza egy-egy rosszabb széria esetén sem. Nagyon nehezen találni 12 hónap alatt többszáz százalékos hozamot produkáló befektetést, és aki eddig ilyet keresett, bátran kijelenthetjük, most végre megtalálta.

2013-11-18 00:00;2014-12-05 00:00;1;1

 

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a pénz befektetése mellett időt és energiát is igénybe vesz a profit maximalizálása, de meglátásunk szerint az ezzel való foglalatosság tippenként maximum egy-két percet vesz igénybe, ráadásul a fogadás élménye mindezt akár feledtetheti is. A rendszer továbbfejlesztése visszajelzéseitek alapján napirenden van, így hamarosan olyan újabb kényelmi funkciókkal ruházzuk fel a Protipp-rendszert, amelyek segítségével még könnyebben és hatékonyabban tudjátok majd azt használni. Ezúton is szeretnénk megköszönni a javaslataitokat, melyek egy része hamarosan már a gyakorlatban is elérhető lesz.

Néhány helyen változtattunk a Protipp szabályzatán, melynek eredményeként elérhető lesz egyes tippmesterekre történő feliratkozás. A legfontosabb módosítás szerint senior tippmester az lehet, aki legalább egy éven keresztül tevékenykedett már juniorként, ez idő alatt minimum 200 tippet feladott a Protipp-rendszerben, és tette mindezt legalább 10%-os ROI-val. A senior tippmesterekre egyenként is fel lehet majd iratkozni, és emiatt ugyan kissé drágább lesz egy-egy tipp, de a konzisztens teljesítmény, a legalább egy éves protippes háttér és a magasabb várható ROI miatt a várható profit is magasabb lesz azok számára, akik a senior tippmesterekkel tartanak. A senior tippeket 2014. december 31-ig még változatlan áron vásárolhatják meg az előfizetők, érdemes tehát lecsapni erre a lehetőségre.

Első senior tippmesterünk tehát hamarosan bemutatásra kerül, emellett decemberben nagyszerű promóciókkal is várjuk a Protipp követőit, amelyekről hamarosan értesülhettek a hatharom.com-on.

Hatharom.com, a sportfogadás otthona

 

A hatharom.com lassan négy éve szolgálja hűségesen a sport és a fogadás iránt érdeklődőket. Honlapunk küldetése a kezdetektől fogva változatlan, szeretnénk minél több emberrel megismertetni a hobbi és profi sportfogadás világát, és az ehhez kapcsolódó igényeket igyekszünk kiemelkedő színvonalon kiszolgálni. 

Ahogyan azt tapasztalhattátok, az évek során egyre nagyobb hangsúlyt kapott honlapunkon a sportfogadás, ahogy mi magunk is fejlődtünk a témában, úgy osztottuk meg veletek napi rendszerességgel tapasztalatainkat, észrevételeinket. Tippjátékaink, a protipp-rendszer, az eredménykövető modulunk mind-mind azért valósultak meg, hogy kedvet teremtsünk a sportfogadáshoz, ugyanakkor iránymutatást is nyújtsunk, hogyan induljatok el az úton.

Tartalmi szempontból is tetten érhető a változás, ahogyan mi is egyre mélyebbre ástuk bele magunkat a sportfogadás világába, úgy fordult figyelmünk is egyre jobban ez irányba. Írásaink rendszerező elve egyre inkább a sportfogadás lett, cikkjeink hangvétele, az általunk használt kifejezések is egyre jobban ebbe az irányba mutattak. Ezzel párhuzamosan a korábbi nézőpontunk átalakult, inkább az esélylatolgatás, az előzetes elemzés került előtérbe az utólagos "okoskodás" helyett.

Az utóbbi időben a hatharom.com-on végebemenő tartalmi változás is mind ennek a folyamatnak az eredménye. A jövőben ugyan kevesebb írás jelenik meg naponta, a legfontosabb sporteseményeken azonban továbbra is rajta tartjuk a szemünket, és igyekszünk minél jobb tippekkel, tanácsokkal ellátni benneteket. Tudósításokat, híreket percről-percre kevesebbet találtok a jövőben a hatharom.com-on, nagyobb hangsúlyt fektetünk ugyanis az elemzésekre, a fogadókat segítő cikkekre, emellett rendszeresen találkozhattok élő közvetítésekkel is.

Bízunk benne, hogy velünk együtt Ti is örömötöket lelitek a sportfogadás varázslatos világában, és megosztjátok velünk észrevételeiteket, tapasztalataitokat a hatharom.com-on. Nyerjünk együtt!