Hatharom / Blog / Bejegyzések
Áprilisi tréfák?
Helló! Április 3. Kézilabda: Randers - Esbjerg /Dánia / 18:30 Amennyiben a Randers nem nyeri meg ezt a mérkőzést úgy gyakorlatilag...

Helló!


Április 3.
Kézilabda: Randers - Esbjerg /Dánia / 18:30


Amennyiben a Randers nem nyeri meg ezt a mérkőzést úgy gyakorlatilag búcsút inthet a kvalifikációnak, bár az már így is szinte elérhetetlen számukra. Két mérkőzés most a világ számukra, de az ellenfél is győzni megy a Skyline Arénába hiszen a második hely elég ingatag jelenleg. A pontok tekintetében sokkal problémásabb a helyzet, mivel egyik csapat sem a gólvágásról híres jelenleg. A hazaiak át sem lépték a 22 pontot az utolsó két mérkőzésükön míg a vendégek a 28-al küszködnek. Összesen a 47,5 tűnik elérhetőnek így erre érdemes hajtani.

Tipp: Esbjerg 1.30 smiley  / 47,5 Felett angry


Fram - ÍBV /Izland / 19:00

Ez a mérkőzés szinte papírforma. Szinte. A Fram az elmúlt öt mérkőzéséből csak egyet vesztett és a párharcukban is toronymagas esélyesnek tűnik a bukmékerek szemében. Az 1.45-ös szorzó igazán csalogató, hiszen mindössze 2000 forint ráfordításával meglenne a napi 1000-esünk 90%-a. Mellettük szól, hogy 2017-ben kétszer is megverték az ÍBV-t, ám az ördög sosem alszik és aki ellene úszik az árnak az szerencsével 3.20 szorosát kaphatja a pénzének vendég siker esetén. Az ÍBV sem rosz csapat, mivel az utolsó öt mérkőzésükből csak kétszer maradtak alul. A pontokat nézve 50,5 vagy 51,5 a megjátszható, de ez is borulhat ha a haziak jó védekezéssel 20 pont alatt tudják tartani az ellenfelet. 

Tipp: Fram 1.45 smiley  / 50,5 Felett  smiley / ÍBV +5,5 smiley

Brest - Metz /Franciaország / 20:30

Harmadik opciónk a Francia hölgyek kupameccse, ahol talán még az előzőeknél is tisztábbnak tűnik a kép. A két csapat múltjában amíg a szem ellát mindenhol Metz-i győzelem és személy szerint sem tartom túlzottan esélyesnek a hazaiakat, de otthoni környezetben lehetséges egy "meglepetés". A 17-18-as szezont a vendégek nyerték, már a párharcukat illetően és mindig 3 vagy több góllal így hendiben játszható az 5 gól előny a hazaiaknak vagy a két gól hátrány a vendégeknek. Pontok számában már kicsit árnyaltabb a kép, de szerencsére van remény egy gólgazdag mérkőzésre így a 49,5 feletti fogadások játszhatnak, persze érdemes megvárni hogyan alakul az első játékrész. A Metz még érdekelt a BL-ben is így talán nem fognak 100%-on pörögni de mivel ez is presztízs mérkőzés remélhetőleg nem játszanak 9-8 at. 

Tipp: Metz  angry / 47,5 Felett 49,5 Felett angry


Boden - Savehof /Svédország / 19:00

2016-tól 18 ig a hazaiak egyszer sem tudtak győzni a Savehof ellen ezért is helytálló az 1.17-es szorzó Bet-éknél. Erre nem is érdemes szót fecsérelni így ugorhatunk is a pontokhoz. A múltkori találkozót a Savehof 10 gólos plusszban fejezte be ami megsüvegelendő, de kettejük "rivalizálásában találhatunk 19 pontos előnyt is (37-18). Itt szerintem akár az 5 mínuszos hendi is biztonságosnak hathat és a hazaiaknak 5 felett érdemes előnyt biztosítanunk. Ezzel együtt még két meccsük lesz, de nyilván a vendégek igyekeznek majd erődemonstrációként már most eldönteni a playoff-uk sorsát. Összességben 47,5 fölé érheti meg fogadni, de véleményem szerint a Savehof megpróbálja 20 pont alá nyomni a hazaiakat és ők pedig valahol 27 és 30 pont környékén végezhetnek.

Tipp: Savehof 1.17 smiley  / 45,5 Felett  smiley 47,5 Felett  smiley
 

Kellemesen kezdődött az út, hiszen a négy mérkőzésből csak egyet sikerült totálisan bukni és kettővel is telitalálat volt a tipp (igaz ezek erősen biztonsági tippek voltak) A cél ez volt és sikerült abszolválni az ezrest, de nézzük mára mit rejteget nekünk a kézilabda világa.

Április 4:

Valur - Hafnarfjördur /Izland /21:30

Női vonalon maradok Izlandon, újabb egyszerű iksz érkezik villámsebesen. A Valur 1.22-es szorzója baráti és nem is olyan alacsony, hogy ne érje meg beruházni rá. A két alakulat múltjában van iksz is és nem is oly régen, bár ez még az alapszakaszban történt és nem látok rá valós esélyt, hogy most is döntetlennel végeznének (ujjak keresztben). Azok a fránya pontok... Nem túl gólerősek és az ötvenet át sem lépik így maximum 45,5 környékén látom a lehetőséget. Előre persze nem nagyon lehet fogadni és azok sem mindig elfogadhatóak így az élő fogadást ajánlom. Ott azt mondom lehet 46,5 de felette már komoly kockázattal jár a tippelgetés. Playoff mérkőzés révén ne írjuk le a vendégeket és az 5-szörös szorzó fantasztikus lehetőségeket hordoz magában a szerencsevadászok számára, de én maradok a hazaiaknál.

Tipp: Valur 1.22 / 45,5 Felett 46,5 Felett