Hatharom / Blog / Bejegyzések
Profit vagy deficit?
Helló mindenkinek! Régi motoros vagyok, hiszen azóta fogadok, hogy itthon megjelent a tippmix. Volt pár jó tippem és a '16-os olimpiát nagyon...

Helló mindenkinek!

Régi motoros vagyok, hiszen azóta fogadok, hogy itthon megjelent a tippmix. Volt pár jó tippem és a '16-os olimpiát nagyon jól eltrafáltam, hiszen mindössze 760 forintból sikerült, javarészt kézilabda tippekkel 30.000 forint "gyártanom". Utálom a főállású fogadókat mert léhűtőnek tartom őket. Nem dolgoznak a pénzért, csak nyerik. Nyerni persze mindenki szeret, de más ezért élni mint ebből. Mindkettő függőség azért ez csendben jegyzem meg.

A legnagyobb kérdés ami megfordulhat a fejekben "Biztosan jól tippeltem?" Ezzel a kérdéssel végződik a hibásan feladott tippek 99%-a. Végiggondolt és feltérképezett alátámasztott tippek kellenek, mert hosszú távon csak az segíthet. A profit elérése a legfontosabb, egy forint plusz is profit akárki akármit mondjon is, ám a tapasztalat azt mutatja, hogy az 1.01 és 1.10 közötti szorzók szedik a legtöbb áldozatot. Nem azért, mert alacsonyak, hanem mivel alacsonyak a fogadók hozzácsapnak még néhányat és minnél több a tipp annál nagyobb az esélye a deficitnek. A tippjeim többsége 1.5 és 1.8 között mozognak mivel ezt tartom profitábilisnak, de a kezdetek kezdetén, amikor egy útba belekezdek nem ritka a magasabb szorzó sem hiszen komolyabb összegnél az alacsonyabb oddsz is kifizetődő.

Mindenkinek van lelki határa. Ez az az összeg amit már nem vagyunk hajlandóak kockáztatni. Ez mindenkinek más, függvénye a társadalmi és financiális hátterünknek. Aki gazdag az nem fél megnyomni a nullákat, de egy szegényebb fogadó forintokból él. Nekik lelki nehézséget okozhat egy 10.000 vagy 20.000 forint feletti fogadás megtétele. Ezen a limiten túl lehet lépni, de ehhez először fel kell ismerni mennyi ez a határ.

Segíthetek?! Ha akarja valaki követhet. Kezdjük 5000 forinttal, a célunk nem más, mint a napi 1000 forintos profit elérése. Ha megvan kiutaljuk és másnap kezdjük előről. Kezdésként érdemes több fogadást elhelyezni mérkőzés előtti és élő formátumban is. Aki merész és nyerész az gyorsan elérheti a célt. A legfontosabb, hogy ne nyomjuk tovább, hiszen a cél nem több mint 1000 forint naponta. Ez a határ, ha átlépjük akkor ott találhatjuk magunkat, hogy a pénzünk után futunk. 1000 jobb mint a 0 és a csőd, tehát naponta néhány tipp és a hónap végén 30.000 pluszunk lesz. Ez profit és ez kell nekünk. 

Április 1-től megpróbálok naponta jelentkezni tippekkel és aki akarja megoszthatja hogyan halad az útján. Ezt én is megosztom így segíthetjük egymást és együtt nyerni jó!

Vigyázz, kész, fogadni, nyerni! A Profit legyen Velünk!