Hatharom / Blog / Bejegyzések
Angol-Belga párharc a BL-ért!
Angol-Belga Párharc a BL-ben! Az angol Manchester United fogadja a belga Club Brugge csapatát a Bajnokok Ligája rájátszásában.Szerintem a nap egyik...

                                                          Angol-Belga Párharc a BL-ben!

Az angol Manchester United fogadja a belga Club Brugge csapatát a Bajnokok Ligája rájátszásában.Szerintem a nap egyik legjobb fogadási tippje az ha megfogadjuk a hazai győzelmet.Szerintem ez nem meglepő,azért alátámasztanám 1-2 okos gondolattal.

Kezdjük a vendég csapattal:

A belga bajnokság túl van már a 4. fordulón és a Brugge-i gárda kapott hideget meleget már,a kezdés elég gyenge volt,ugyanis az újonc St.Truiden otthonában kikaptak 2-1-re elég gyér játékot mutatva,aztán jött az 1. hazai meccs ahol a szurkolók a mennybe mentek.A Mechelen-t küldék haza 3-0-val,de mire azthittük hogy a csapat magára talál jött egy unalmas 0-0-ás meccs a Charleroi ellen,majd a 4. meccs egy halvány győzelem otthon a Kortrijk ellen (2-1).Egyáltalán nem meggyőző a teljesítmény.Angliában ez nagyon kevés lesz,nem hiszem hogy nagy ellenállást tudnak mutatni.

 

A Manchestert nem hiszem hogy be kéne mutatni,tavaly 4.helyen végeztek a Premier League-ben,ezért vannak ők itt.A Felkészülési meccseken már bizonyították hogy idén számolni kell velük.Megfogták a Barcelonát (3-1),a Club America,San Jose is meghajolt elöttük.Egyedül a PSG tudta megverni őket 2-0 arányban.

Ami a bajnokságot illeti 2.forduló volt,és a Manchester 2-ből 2-t tudott nyerni,igaz karcsú kis győzelmek ezek(két db 1-0).A Tottenham és az Aston Villa ellen.Nem ragozom tovább!

Tippjeim:

Manchester nyer

Manchester (0-1)  nyer