Hatharom / Blog / Bejegyzések
Vajon sikerül a Sporting terve?
Üdvözletem! A kérdésre válaszolok:Sikerülhet! A Sporting igenis megverheti hazai pályán a CSZKA Moszkva együttesét.A Portugálok...

                                                  Üdvözletem!

 

A kérdésre válaszolok:Sikerülhet! A Sporting igenis megverheti hazai pályán a CSZKA Moszkva együttesét.A Portugálok mindig komoly feladat elé állítják ellenfelüket,főleg hazai pályán.A statisztika magáért beszél,ugyanis a Sporting hazai pályán utolsó 20 meccséből 15 győzelem 5 döntetlen.A Portugál Kupát is elhóditották a Braga ellen.Utoljára egy barátságos meccsen az AS Roma kapott ki tőlük 2-0-ra.A bajnokságban az 1. fordulón vannak túl a csapatok az akadályt idegenben kezdte a csapat a Tondela otthonában arattak 2-1-es sikert.A CSZKA-nak fel van adva a lecke kemény meccs elé néznek.

Picit beszéljünk róluk is.Az Orosz bajnokságban az 5.fordulót játszották a hétvégén,és most jön a lényeg:A moszkvai csapat eddig 100%-os teljesítménnyel vezeti a bajnokságot,(5 meccs,5 győzelem)Utoljára a Szpartak Moszkva otthonában nyertek 2-1-re.Portugáliában sokkkal-sokkal nehezebb lesz...egy szoros meccsen várok hazai győzelmet.

Tippem: Sporting nyer

A másik: Mindkét csapat szerez gólt

                                                                            Sok sikert mindenkinek!