Bodor is Bredába költözik

 

Bodor Boldizsár próbajátékon szerepel az Eredivisie-s NAC Breda csapatánál. A középpályásként és védőként is bevethető magyar válogatott játékosnak úgy néz ki hogy szerződést kínál a klub.


Bővebben...

Stieber beverte, a Fürth meg leverte a Plzent

Felkészülési mérkőzést rendeztek az ausztriai Westendorfban, ahol a cseh Viktoria Plzen és a német Greuther Fürth mérkőzött meg egymással. A Greuther Fürthben pályára lépett, mi több győztes gólt szerzett Stieber Zoltán, aki az előző idényben sokáig sérüléssel bajlódott, de már úgy tűnik minden rendben van Zolival. A Fürth pár nappal ezelőtt egy másik cseh csapattal is meccselt, akkor a Slavia Praha nem tudott ellenállni a lóheréseknek.

Novara érdeklődés Kovácsik Ádám iránt

A Reggina fiatal magyar kapusa, Kovácsik Ádám felől érdeklődik a legutóbb a Serie B-ben ötödik helyen végző Novara. Ádámot a távozó utánpótlás-válogatott Francesco Bardi helyére szemelte ki a Novara vezetősége.


Bővebben...

Magyar labdarúgók külföldön

Magyar labdarúgók, akik már külföldön kergetik a bőrt, akikre építhet a mindenkori szövetségi kapitány, akikben bízunk hogy egyszer már csak kivezénylik a válogatottat valamelyik világeseményre, hiszen ők azok, akik remek körülmények között edződnek napról-napra, erősödnek, taktikailag és játékban is előrébb kell hogy járjanak mint kishazánkban maradt fiaink.


Bővebben...

Címkék:

Nyári átigazolások - Folyamatos frissülés

Ezen a nyáron is, ahogyan az várható volt, számos magyar labdarúgó vált(ott) klubot, és vannak akik nem csak hazánkon belül keresn(t)ek maguknak új kihívást, hanem úgy gondolták, hogy ideje lenne körülnézni egy kicsit a határainkon túl is.


Bővebben...

Címkék: