Favorit

Sokesélyes futamok

Újabb vasárnap délután, amit a Kincsem Parkban tölthet a nagyérdemű, ahol gyönyörű lovakat és izgalmas küzdelmeket láthat.

 

 

 

Nos, akkor nézzük, mi várható! Az 1400-as Káposztásmegyeri Díj, az év első kiemelt versenye, s ezzel megkezdődik a tavaszi kiemelt futamok sorozata. Öt import lovat láthat a közönség szerepelni a mezőnyben. A múlt évben ezüstérmes Wizardess jó eséllyel indul, mivel már van a lábában egy verseny, ami sokat számíthat. A kevés nevező ellenére izgalmakat tartogat; Duce immár triplázhat, ugyanis a 2017-es versenyszezont 2 győzelemmel fejezte be. Hogy ki kapja az egymillió forintos fődíjat, arra vasárnap 17:00 óra után fény derül.

"Duce egész télen kiváló egészségnek örvendett, a pihenési időszak alatt semmi sem hátráltatta a regenerációját. A munkákat azonnal elkezdtük, amint a talaj ezt megengedte, a felkészítése véleményem szerint jól sikerült, záró galoppján is ígéretesen mozgott. Szerencsére Duce egy könnyen készíthető ló, így már elsőre jó futását várom. Tisztelettel tekintek a mezőny valamennyi résztvevőjére, úgy gondolom, senkit sem szabad leírnunk. Legnagyobb ellenfelünk Mr Marbin lehet." - mondta kedvencéről Hajdi Lajos tréner a kincsempark.hu-nak.

Az Igazgatósági Díj 2000 méterén indulnak az idősebb lovak. Freddie Mercury és Eltham igen jó - igazi tavalyi - formájuknak köszönhetően küzdhetnek egymás ellen a döntőben.

Kép: Mérges Enikő/Racing Portal