élő fogadás gólokra

Eredmények/gyengeségek

Sziasztok!

 

Régen jelentkeztem. A legutóbbi tippek közül az elsőn későn (csak a 76. percben jött a gól) a másikon viszont már a 15. percben zöldült a tipp.

A vesztes tipp rögtön ki is hozta a stratégia gyenge pontját. 1-1 vesztes meccs elviszi az egész bankrollt, ezért át kell gondolni, hogy miként emeljük a tétet.

 

Ezen még gondolkodom.

 

Üdv.:

 

Igor

 

Címkék:

Eredmények és új tippek 03.25 -re

Sziasztok!

 

A tegnapi nap szépen zöldült. Sajnos a Grúzia - Feröer meccsen nem volt elérhető a 10 perces fogadás, ezért hiába lett jó az eredmény ott nem tudtunk pénzt keresni.

 

A másik két meccs viszont meghozta amit vártunk tőle.

 

A francia fiatalok egészen az 52. percig vártak az első góllal, szóval ott volt izgulni való, de a holland találkozón már a 3. percben csilingelt a számlán a pénz.

 

A mai napra nem találtam olyan mérkőzést, amit jó szívvel ajánlanék, holnapra viszont két meccs is jónak ígérkezik.

 

A holland második vonalból:

 

Jong Ajax - Jong AZ 14:30 -kor

 

A másik pedig a tengeren túlról az MLS-ből:

 

New York - Minnesota: 00:00 -tól az éjszakai baglyoknak.

 

 

Címkék:

Tipp(ek) 03.23 -ra

Sziasztok!

 

Holnapra van olyan meccs ami fennakadt a szűrőn:

 

Hollandiában a 2. vonalban:

 

Nijmegen - Graafschap: 20:00 -kor kezdődik

 

U21:

 

Kazahsztán - Franciaország: 14:00 -kor

Grúzia - Feröer: 16:00 -kor

 

Sok sikert.

8+1 pontos kiválasztási rendszer

Sziasztok!

 

Mivel továbbra sem találtam a kritériumoknak megfelelő mérkőzést a kínálatban, ezért ma néhány szót szólok a kiválasztási rendszerről.

 

A nulladik kritérium az élő fogadás lehetősége. Nyilván csak azok a mérkőzések jöhetnek szóba, amikre lehet élőben is fogadni a korábbi bejegyzében említett módon.

 

A többi kritérium címszavakban:

1. Először a kimenetel szorzóit vizsgálom. Csak azok a meccsek jöhetnek szóba, ahol az esélyesebb csapatra adott szorzók hazai pályán 1.70 vagy alatta, idegenben maximum 1.50. Ha közel vagyunk ezekhez a határokhoz, és az összes többi pont teljesül, akkor lehet lazítani a feltételeken.

2. A tabellán a rúgott és kapott gólok összege mindkét csapatnál nagyobb mint a lejátszott meccsek 2.5 szerese. Szezon elején célszerű az előző szezont figyelni. Nemzetközi kupák esetében pedig a hazai bajnokságot is.

3. Utolsó 5 egymás elleni meccsükön nem volt 0-0 és maximum egy darab 1 gólos meccsük volt, vagy az utolsó 3 egymás elleni meccsük mind 1.5 gól felett volt.

4. Mindkét csapat utolsó három meccsén összesen legalább 6 gól volt.

5. Az előrejelzések a meccset 2.5 gól felett értékelik, de a 2-0, illetve 0-2 még elfogadott.

6. Kizáró ok ha az Under/Over szorzók jelentős változást mutatnak 0.5 gól felettnél bármelyik irányba, illetve ezzel egy időben az összes szorzó egy irányba mozdult el.

7. A 0.5 gól felett szorzója ne legyen több 1.05-nél

8. Az under/over 0.5 gól tabellán egyik csapat sem lehet az underes alsó harmadban.

 

Jó válogatást ha tetszik a kiválasztási rendszer.

Miről is szól ez a blog?

Sziasztok!

 

Hobbi sportfogadó vagyok, aki alkalmanként tippmixel, vagy online tesz meg néhány tippet. Néha sajátot, néha mások ingyenes tippjét.

 

Az elmúlt napokban újra érdekelni kezdett a dolog és keresgéltem valamiféle stratégiát, amit követni lehet. Rá is talátam és úgy döntöttem kipróbálom.

A stratégia élő labdarúgó mérközéseken történő gólokra fogadás lesz. Egészen pontosan arra fogadok, hogy mikor születik az első gól tíz perces bontásokban. Remélem érthető mire gondolok.

 

A fogadás menete:

 

Kiválasztom az érdekesnek tűnő mérkőzéseket, egy 8+1 pontos kiválasztási rendszer szerint - erről később bővebben - majd a mérkőzés előtt néhány perccel megteszem azt az opciót, hogy a mérkőzés első gólja 09:59 -ig esik. Ennek az oddsa az eddigi tapasztalataim alapján 3,5 körül van, de ezt folyamatosan figyelem majd. Amennyiben nyerek, akkor öröm a köbön, de ha mégsem így lenne, akkor 09:20 környékén megteszem a tétet arra, hogy az első gól 10:00 - 19:59 között esik. Ha nem nyerek, akkor megyek tovább, de maximum a 70. percig. Ha addig nincs gól, akkor én elengedem azt a meccset.

Ahhoz, hogy ez a hobbi jövedelmező legyen szükség van minden a tét emelésére. Erre a sokak által ismert és használ alábbi képletet fogom alkalmazni:

Tét = (Remélt nyereség + Veszteségek) / (Szorzó – 1)

A gyorsabb számolás érdekében készítettem egy excel táblát, ami megmondja, hogy mekkora tétet kell tennem.

Az alaptétet a remélt nyereség határozza meg, ezt pedig az aktuális bankrollom. A cikk azt javasolja, hogy a bankrollom 40-ed részét tűzzem ki nyereségként. Viszont ha 3,5-ös szorzóval számolom végig a 7 tétet, akkor több mint a rollom felét tehetem kockára. Ezért én egy lasabb, de biztonásosabb módot választok, ami a rollom 80-ad részét jelenti. Egy mérkőzés kapcsán nyilván a várható nyereség is kisebb, de a cserébe maximum a tőke 30%-a kerülhet kockára.

Nyilván ha jobb szorzókat sikerül elkapni, akkor lehet nagyobb nyereséget kitűzni.

A rendszer egyelőre tesztüzemben működik legalább 1 hónapon keresztül. Addig is megosztom veletek, hogy mely mérkőzések akadtak fenn a rostán.

Alapvetően 40 bajnokságból válogatok mérkőzéseket. A cikk osztályozott egy 5-ös skálán rengeteg bajnokságot én azokat válogattam ki, amelyek legalább 3-ast kaptak. Amennyiben az időm engedi, akkor később szűrni fogom majd ezeket a bajnoksgokat és kerülhetnek ki vagy be is bajnokságok.

Ezen kívül ha nincs kínálat (pl hétköznapok) akkor válogatok az aktuális lehetőségekből és ha találok érdekeset, akkor megpróbálom. Ha nagyon nincs semmi akkor kihagyom azt a napot.

 

Mai napra és holnapra sem találtam érdekes meccset, mert a válogatott szünet miatt alacsonyabb a kínálat. Amint lesz valami, akkor jelentkezem.

 

Sok sikert.

 

 

 

Címkék: