Hatharom / Blog / Bejegyzések
Az én történetem
Kedves Mindenki ! Arra gondoltam első bejegyzésként összefoglalnám a sportfogadói múltamat, hogyan kezdtem és hova tartok. Emellett pár...

Kedves Mindenki !

Arra gondoltam első bejegyzésként összefoglalnám a sportfogadói múltamat, hogyan kezdtem és hova tartok.

Emellett pár szóval magamról is mesélnék, hogy egy kicsit személyessé tegyem a blogot.

Ezt követően a jövőben igyekszem kizárólag a fogadás részére koncentrálni, elemezni, indokolni és ajánlani minden mennyiségben :)

 

Hol is kezdjem, a nevem Ádám és 26 éves vagyok jelenleg.
Pécsen végeztem az egyetemi éveimet, mint tanár ( haha :D ) ezt követően költöztem fel Pestre, és azóta is ott dolgozom egy viszonylag érdekes és jó munkahelyen, amit nem neveznék meg, de ami a lényeg, szeretem csinálni amit csinálok, és a fizetés is egészen elfogadható.

A fogadást én is, mint sokan mások tippmix szelvények töltögetésével kezdtem, de éreztem, hogy hosszútávon nem nyerő ez számomra, így az online világ felé fordultam.

Sok irodát kipróbáltam és emellett sok stratégiát is, de egyik se hozta meg a várva várt sikert ezért újfent új utak keresésébe kezdtem. Ekkor jött el egy mondhatni fordulópont, amikor a gólok felé fordultam és azóta is ezekkel találtam meg a számításom leginkább.

Használok egy elemző programot, ami segít lerövidíteni a megfelelő meccsek kiválasztását, és kizárólag egy irodánál fogadok amit nem tudom meg szabad-e nevezni, így inkább hagyom egyenlőre :)

Javarészt élőben fogadok én is, és kizárólag a következő gólra, ha fogalmazhatok így, de előfordul, amikor már meccs előtt megrakom a kívánt eseményt, már ha fel van kínálva.

Ettől függetlenül én is folyamatosan igyekszem képezni magamat, és minél több zöld tippet hozni egymás után.

Ez az évem körülbelül úgy alakul eddig, ahogy szeretném de persze nálam is vannak hullámvölgyek, amikor nem igazán ül egy tipp sem és sorozatban mennek el, de hosszútávon szerencsére pozitív a mérleg.

 

Röviden ennyit szerettem volna írni, bármi kérdése lenne bárkinek, ne habozzon, és keressen. 

 

Ádám voltam, Sziasztok