Hatharom / Blog / Bejegyzések
Mai meccs ajánló 2018/08/03
Sziasztok Egyéb elfoglaltságom okán nem volt időm újabb ajánlót írni, mindössze egy LIVE tippre futottam az időmből egy, a most indult...

Sziasztok

Egyéb elfoglaltságom okán nem volt időm újabb ajánlót írni, mindössze egy LIVE tippre futottam az időmből egy, a most indult BUNDESLIGA 2 - ből. Szerencsére ült is a tipp, jó meccs volt a Hamburg első meccse, bár borult a papírforma, de a gól jött.

 

CHI1 12:00   Changchun Yatai - Shanghai Shenhua 2.fi 92%

Első meccsünk újfent a Kínai Bajnokságból került kiválasztásra.
Az általam használt program által mindenképp a második félidő lehet a hangsúlyosabb, 92%-os esélyt kapunk arra, hogy legalább egyszer betalál valamelyik csapat. 
Tabellakülönbség bőven adott a tipphez. 
Összesített gólátlag 3.3 és 2.9, emellett a Yatai otthonija 2.5, a Shensua pedig 3.7 ami megint szép teljesítmény. Kimondottan két olyan csapat, akik kapnak is, de azért rúgnak is az ellenfélnek. 
Kis gólos félidei állásnál mindenképp ajánlom gólra.

Tipp: Második félidő gólok száma több mint 0.5


CHI1 13:35   Tianjin Quanjian - Henan Jianye 2.fi 92%

A helyzet itt is hasonló, bár itt a két csapat gólátlaga azért szerényebb, mint a fenti kettősé, nevezetesen 2.8 és 2.3 
0-0, 1-0, 0-1 állásnál mindenképp ajánlom gólra rakni

Tipp: Második félidő gólok száma több mint 0.5

 

NOR3-2 16:00   Vidar - K. Oslo 1.fi 91%

Ritka, de remélem üdítő kivétel lesz ez a Norvég meccs a mai napra vonatkozóan, mivel én általában második félidős vagyok, ami a tippelést illeti, viszont itt olyan jó esélyt kaptam az első félidőre, hogy rápróbálok, hátha ül.
91%-ot kaptam a program szerint, ami már bőven a rakható kategóriát jelenti. (80% fölött már jó szokott lenni )
Ami a két csapatot illeti, négy hónapja játszottak egymással egy sima 3-0 volt és volt első félidős gól. Az OSLO sok gólos meccseket játszott vendégként és a VIDAR is elég jól áll az elmúlt 5 meccset tekintve. Ehhez a meccshez linkelem a statokat is, mert az sokat adhat a tipp erősítéséhez véleményem szerint.
A második félidőre is jó lehet a meccs, de mivel elsőre jobb szorzót adnak mindig, és így is írtam hármat, ne kísértsük a sorsot, így első félidőre ajánlom csak.

 

Tipp: Első félidő gólok száma több mint 0.5

Statok: https://imgur.com/a/FHpHwg7