Hatharom / Blog / Bejegyzések
Mai meccs ajánló 2018/07/29
Sziasztok Két újabb zöld tipp után folytatnám a sort, és itteni emberekkel való egyeztetés után amint lesz rá időm, írok...

 

Sziasztok

Két újabb zöld tipp után folytatnám a sort, és itteni emberekkel való egyeztetés után amint lesz rá időm, írok egy bemutatás 2.0t, amiben szeretném az eddig sötét foltokat, amik a sportfogadó múltammal kapcsolatos felfedni, tovább egy részletes bemutatót írni arról, hol hogy és miért is fogadok ott ahol, és hogy mi alapján

Mai meccseink a következőek:

TIANJIN QUANJIAN – CHANGCHUN YATAI        

Ritkán mondok ilyet, és jön is velem szemben ez, de ez nálam a „kocsi-ház-feleség” kategória. Természetesen itt is betartom a bankroll-menedzsment szabályait, de erősségét tekintve ez a tipp nálam most TOP favorit lesz.
Lássuk csak: a számok alapján abszolút jó a mérkőzés második félidőt tekintve akár hazai, akár vendégoldalon. Mind a két oldalon van meghatározó és relatíve gól érzékeny játékos: Ighalo és Pato személyében. ( összesen: 18 gól )
Gólátlagokat tekintve is jól állnak: 2.7 és 3 , ezek is bizakodásra adnak okot, és mind a két csapat győzelemmel hangolt.

Tipp: 2. félidő gólok száma több mint 0.5

 

Második meccsünk újfent egy Norvég találkozó lesz

IL HODD – NARDO FK

Ez a meccs kicsit hasonlít a tegnap publikált tippemre, ha még valakinek rémlik.

(BRATTVAG IL - STJORDALS-BLINK
“Eredményeiket tekintve a hazai csapat első és második félidőben is képes volt vagy rúgni, vagy kapni, bár inkább kapni, abból is sokat :) 
Vendégek az elmúlt meccseket tekintve első félidőben kevés gólon volt, de a második félidőre azért annyira megrázták magukat, hogy képesek voltak gólt produkálni, ami a mi szempontunkból ugye a lényeges.” )

És ahogy megnézzük, pontosan ez is történt, egy soványka 1-0 után még berámoltak kettőt.

Ezen a meccsen hasonló forgatókönyvet várok, hazaiak általában kevés gólon tartják az ellenfelet otthon, és sokszor magukat is :D Vendégek nem a legjobb formában várják a meccset, már ami az idegenbeli mutatókat illeti, ugyanakkor győzni tudtak az előző meccsen, ami adhat némi bizakodásra okot, és talán elindulnak felfele a kiesőzónából. Bár kétség sem férhet hozzá, hogy torony magas esélyes a Hodd kettejük összecsapását megelőzően.

Tipp: 2. félidő gólok száma több mint 0.5

 

Statisztikáimról a kép az alábbi linken érhető el.   

https://imgur.com/a/UXIVi4U