Hatharom / Blog / Bejegyzések
Mai meccs ajánló 2018/07/26 Izland 2, Izland 3
Sziasztok Folytassuk a sort a következő adag tippel amondó vagyok. A jó széria szerencsére továbbra is tart, de persze a minta amit a blog alapján...

Sziasztok

Folytassuk a sort a következő adag tippel amondó vagyok. A jó széria szerencsére továbbra is tart, de persze a minta amit a blog alapján számolhatunk nagyon kicsi, de igyekszem folyamatosan mélyíteni.

Első mérkőzésünk újfent egy Izlandi összecsapás lenne.

21:15   Fram - Throttur

Ahogy a számokból is kivehető, és mivel 80 és 90 % az a határ a félidők vonatkozásában ahol már rakom, így mindenképp második félidőben szerzett gólra teszem a meccset. Amit még tudni érdemes, hazai csapat elmúlt öt meccsén 19, a vendégnek 23 gólra futotta (adok-kapok) ami csak tovább erősíti nálam, hogy tenni kell, ha az odds is eléri a kellő magasságot.

Tipp: 2. félidei gólok száma >0.5

Másik meccsünk pedig:

21:15   Throttur Vogar - Grotta

Tipp: 2. félidei gólok száma >0.5

A számok itt is viszonylag jól alakulnak, bár ezt is második félidős gólra javaslom inkább a nagyérdeműnek, mintsem elsőre. Hazai csapat 6/28, vendég 6/18 gól, ez mindenképp említésre méltó adat. Hazainak nagyon kell a pont, hogy tapadjon az élmezőnyre, a vendég pedig elég jó formában van és sok gólt is rúg, véleményem szerint egy jó és sok gólos meccs lesz.

Tipp: 2. félidei gólok száma >0.5

 

Adatok:

https://imgur.com/a/qiaiial

 

Sok szerencsét mindenkinek !