Hatharom / Blog / Bejegyzések
Hajrá Vidi?
Kedves Mindenki ! Elöljáróban el szeretném mondani, hogy ez szigorúan egy véleménycikk lesz a részemről, ugyanis szeretem a honi...

Kedves Mindenki !

Elöljáróban el szeretném mondani, hogy ez szigorúan egy véleménycikk lesz a részemről, ugyanis szeretem a honi labdarúgást, még ha olyan is amilyen és kívánom, hogy olyan magas szinten játszva láthassam a csapatainkat mások ellen, ahogy az apáink idejében volt.

Ugyanakkor a tegnapi mérkőzés amit a Videoton játszott a luxemburgi bajnok ellen előhozott belőlem némi ellenszenvet és elkeseredettséget.

Bevallom férfiasan, az ellenfélről nem tudtam túl sokat, ugyanis nézni se néztem azt a bajnokságot soha, és fogadni se fogadtam rájuk, így csak az internetről tudtam tájékozódni, és elöljáróban az idegenbeli meccs után reméltem, hogy itthon földbe fogják döngölni őket a Vidi játékosai.

Sajnos nem így lett, sőt a végén még erőteljes körömrágás közepette vártuk a hármas sípot, és persze, ahogy várni lehetett mindenkitől kapják a játékosok a hideget, meleget de inkább a hideget, én ugyanakkor nem pálcát törve felettük csak pár kérdést tennék fel a meccsel kapcsolatban.

Hogy lehet az, hogy ha ekkora a tudásbeli különbség papíron a két ország labdarúgása között, ilyen szoros eredményt hozott a mérkőzés, és csak a szerencsének meg a pontatlanságnak köszönhető, hogy nem kaptunk 5-6 gólt?

Hogy nincs ilyenkor senki aki kiáll, és azt mondja, hogy ez vállalhatatlan, ezért szankcionáljuk a csapatot, akár házon belül ?

És ami általában a legjobban szokott zavarni, miért kell ezek után a szakértőknek és a riportereknek is isteníteni a teljesítményt amit nyújtottak a játékosok? :D