CsakaZöld

Bemutatkozás 2.0

Bemutatkozás vol.2

Sziasztok, újra!

Az előző bemutatkozó írásom, konzultálva akár „varin”-al, akár más tagokkal, kissé hiányosra sikerült. Éppen ezért úgy döntöttem, megfogadom a tanácsokat, amiket kaptam és írok egy bővített bemutatkozást, amivel remélhetőleg eloszlatok minden kételyt, és egy bő támpontot tudok adni, mit, hogy és miért is fogadok.

Ahogy korábban is írtam, szűk 10 éve fogadok már, kisebb nagyobb sikerrel. Kezdetben Tippmix szelvények töltésével, focimeccset száraz statisztikáinak elemzésével teltek a lottózókban eltöltött idők, ami hosszútávon, főleg mai szemmel nézve nem igazán hozott eredményt. Ezt követte az online irodák megismerése, és az ottani fogadás, rövid ideig kontrolláltan, de sajnos hamar jött az önkontroll hiány, ami a már jól ismert tilt-hez vezetett és sokszor a bank roll teljes elvesztéséhez.
Pontos számokat nem tudok, de egy-két kiugró eredményt leszámítva sok volt a vesztes tipp, és összegségében eléggé nagy volt a veszteség, ami sajnos borítékolható volt.

Valahol ez időben vetődött fel bennem az ötlet, hogy valami rendszert kellene alkalmazni, és szabályok mentén, fegyelmezett módon fogadni, és remélhetőleg ez profitot fog termelni.

Itt jött képbe egy tőzsde alapú iroda (mivel nem tudom szabad-e, így nem írom le a nevét) ahol is más megközelítés mentén, és az én gondolkodásmódomhoz passzoló helyre leltem. Alapvetően azóta is itt fogadok, hisz számomra ez vált be a legjobban. Régebben elvétve képes voltam egy-két surebet-t rakni az oldalon, de rengeteg számolgatás, folyamatos figyelés és pénz árán sikerült csak, ami nem feltétlen hozta meg a várt eredményt.

Természetesen a közvetlen környezetemben a mai napig sokan foglalkoztak/nak sportfogadással, de kevés egyén volt aki „magasabb” szinten is űzte ezt, és mint pénzszerzési formaként tekintett rá. Ekkor jött képbe egy ismerősöm, aki által szert tettem arra a programra, amit a mai napig aktívan használok és segítségével a meccsek kiválasztása, és szűkítésének ideje jelentősen le tud rövidülni.

Aki már olvasott akár egy bejegyzést is a blogomból, láthatta a programot, igaz csak, mint egy kép, de a lényeg egy része kivehető belőle.
A következőkben szeretném pár pontba szedve leírni, mikor, hogyan és mit fogadok.

A fogadási terület kizárólag focimeccsekre korlátozódik, azon belül is a gólokra.
A bajnokságok listája minden évben változik, függően attól, milyen a liga gólátlaga
Nálam az a szám, aminél már fogadok: 2.8 gól / meccs
A kiválasztás gerincét a program adja, miután már megvannak a kiválasztott ligák
Az aktuális fordulói elején a programmal minden párosítást összehasonlítok, ahol az első félidőben legalább 85%-ban képesek a gólra, az a meccs már bekerül a listába
Ugyanez a helyzet a második félidőre vonatkozóan is, azzal a változással, hogy itt minimum 90% kell ahhoz, hogy bekerüljön a listára.
Ha első félidőre fogadok, a program mellett megnézem a két csapatot, ahol is

Fontos, hogy minimum annyi gólt rúgjanak, ahány forduló már lement
Legalább annyit is kapjanak. de persze minél több, annál jobb és közel hármas gólátlagnál ez több lesz, mint 1
Ne a kiesők játszanak, mert nálam az eléggé hektikus eredményeket mutat
Legalább 3-4 pozíció különbség legyen a tabellán, mert így nagyobb a tétje a meccsnek

 

Ha második félidőre fogadok, akkor a következőek a fontosak

Félidőben az aktuális meccs állását képes a program megnézni, hány %-ban volt gól például egy 0-0 félidei állásban-
Itt ha minimum 85-90% és az oddsz is megfelelő, akkor nem kérdés, hogy rakom a meccset
Ha piros lap van, akkor általában hagyni szoktam a meccset, hosszútávon nekem nem volt profitábilis

Kizárólag bajnoki mérkőzésekre korlátozódik a fogadási stratégiám, se:

kupamérkőzés
Bajnokok ligája
Európa liga
play-off mérkőzések

Az első 4-5 fordulót pedig mindig meg szoktam várni, mielőtt fogadok, hogy:

Legyen egy kicsi minta legalább
Kiderüljön, rúgnak-e elég gólt (új edző, új játékosok, más taktikai felfogás)

Egy eseményre a teljes egyenlegem 3-4%-át teszem fel maximum, hogy biztonságosan tudjak fogadni.

Elsősorban ezek, azok a támpontok amik mentén fogadok, persze hónapról hónapra változik, fejlődik a kiválasztási módszer, amit majd igyekszem megosztani, ha van rá igény, de nekem ez vált be eddig a legjobban.

Igyekszem minden megjátszott tippemet közzétenni vagy a blog-ban, vagy a naplómban, de előfordult és még fog a jövőben is, hogy nem lesz időm blogbejegyzést írni, csak szimplán a naplóba beillesztem a napi tippjeimet, emiatt elnézést mindenkitől.

Ez a bejegyzést igyekezett főleg a szakmai részére irányítani a fókuszt, mintsem arra, hogyan lettem egy hobbistából az, aki most, és akivé válni szeretnék. Persze elsősorban ez továbbra is hobbi a számomra, ugyanakkor, amíg látok benne potenciált, addig bele szeretném fektetni az időmet és az anyagiakat is.

Mai meccs ajánló 2018.08.05

Első félidei gólok száma több mint 0.5
18:00   Sogndal - Levanger

Hazai sokszor korán szerez gólt, az elmúlt nyolc meccséből hétszer már az első félidőben is volt gól. Vendég az elmúlt tizenhétből tizenhat alkalommal rezgett a háló ami szintén impozáns adat. Adok - kapok mind a két csapat, simán jó lehet gólra.

 

Első félidei gólok száma több mint 0.5

13:35   Dalian Yifang F.C. - Shanghai SIPG
Itt még nem akkora a minta, ugyanakkor 6-ből 5 alkalommal volt gól az első meccsén a hazai csapatnak. Vendégeknél ugyanez 11/12, tovább erősíti, a hazainál volt szakadás az előző meccsen egy 0-0 kíséretében. 

 

Második félidei gólok száma több mint 0.5

13:35   Guangzhou R&F - Guangzhou Evergrande

A minta viszonylag kicsi itt is, de mivel már eltelt 4-5 meccs, így bátrabban nyúlok a meccshez. Hazai eddig csodás második félidőt tekintve, 7/7 
Vendégnél ez a szám 11/12 ami 92%, ez se rossz.
Sok gólos meccset nem játszik a vendég csapat, de erősen második félidős.
Hazaiak is inkább második félidősek, de azért elsőben is el-el szokott sülni egy-egy balos. :D

Címkék:

Mai meccs ajánló 2018/08/03

Sziasztok

Egyéb elfoglaltságom okán nem volt időm újabb ajánlót írni, mindössze egy LIVE tippre futottam az időmből egy, a most indult BUNDESLIGA 2 - ből. Szerencsére ült is a tipp, jó meccs volt a Hamburg első meccse, bár borult a papírforma, de a gól jött.

 

CHI1 12:00   Changchun Yatai - Shanghai Shenhua 2.fi 92%

Első meccsünk újfent a Kínai Bajnokságból került kiválasztásra.
Az általam használt program által mindenképp a második félidő lehet a hangsúlyosabb, 92%-os esélyt kapunk arra, hogy legalább egyszer betalál valamelyik csapat. 
Tabellakülönbség bőven adott a tipphez. 
Összesített gólátlag 3.3 és 2.9, emellett a Yatai otthonija 2.5, a Shensua pedig 3.7 ami megint szép teljesítmény. Kimondottan két olyan csapat, akik kapnak is, de azért rúgnak is az ellenfélnek. 
Kis gólos félidei állásnál mindenképp ajánlom gólra.

Tipp: Második félidő gólok száma több mint 0.5


CHI1 13:35   Tianjin Quanjian - Henan Jianye 2.fi 92%

A helyzet itt is hasonló, bár itt a két csapat gólátlaga azért szerényebb, mint a fenti kettősé, nevezetesen 2.8 és 2.3 
0-0, 1-0, 0-1 állásnál mindenképp ajánlom gólra rakni

Tipp: Második félidő gólok száma több mint 0.5

 

NOR3-2 16:00   Vidar - K. Oslo 1.fi 91%

Ritka, de remélem üdítő kivétel lesz ez a Norvég meccs a mai napra vonatkozóan, mivel én általában második félidős vagyok, ami a tippelést illeti, viszont itt olyan jó esélyt kaptam az első félidőre, hogy rápróbálok, hátha ül.
91%-ot kaptam a program szerint, ami már bőven a rakható kategóriát jelenti. (80% fölött már jó szokott lenni )
Ami a két csapatot illeti, négy hónapja játszottak egymással egy sima 3-0 volt és volt első félidős gól. Az OSLO sok gólos meccseket játszott vendégként és a VIDAR is elég jól áll az elmúlt 5 meccset tekintve. Ehhez a meccshez linkelem a statokat is, mert az sokat adhat a tipp erősítéséhez véleményem szerint.
A második félidőre is jó lehet a meccs, de mivel elsőre jobb szorzót adnak mindig, és így is írtam hármat, ne kísértsük a sorsot, így első félidőre ajánlom csak.

 

Tipp: Első félidő gólok száma több mint 0.5

Statok: https://imgur.com/a/FHpHwg7

Mai meccs ajánló 2018/08/01

Sziasztok

Újabb meccsekkel folytatjuk a már megkezdett sort. Ezúttal Izlandról és a Kínai Bajnokságból válogattam össze összesen három mérkőzést amiket gólra való fogadásra ajánlok megtenni.

Első meccsünk:

CHONGQING LIFAN - GUIZHOU ZHICHENG

Két, a kiesés elkerüléséért küzdő csapat csap össze. Általában nem szeretek ilyen párosítást rakni, de ha megfelelő odds lesz rá, akkor mindenképp jó lesz rakni véleményem szerint. Gólátlaguk 3 fölötti a két csapatnak, ügyes ( a ligát nézve ) gólvágó mind a két csapatban van, aki képes lehet villanni, plusz sok olyan játékos van aki már kétszer is képes volt beköszönni, ez ha hozzávesszük, hogy védekezni meg egyik csapat se igazán tud (24 és 34 kapott gól), 1. félidei gólra mindenképp jó lehet a meccs

Statok: https://imgur.com/a/tPpsEsn

Tipp: 1.félidő gólok száma több mint 0.5

Következő meccsünk:

THOR AKUREYRI- NJARDVIK

Két, ellentétes álmokat dédelgető csapat csap össze, a hazaiak az esetleges bajnoki cím reményében, a vendégek a kiesés ellen küzdenek jelen állás szerint. Gólátlaguk 3,4 és 2.8. A programom alapján a számok impozánsak. A formát tekintve a hazai most 5 meccsen 23 gól, vendég 13, igaz az esélyes előző meccsén kikapott, a vendég ha csak 1 sovány góllal is de nyerni tudott.

Statok: https://imgur.com/a/r54RYGz

Tipp: 2.félidő gólok száma több mint 0.5

 

Címkék:

Mai meccs ajánló 2018/07/31

Sziasztok

Mai első meccsünk egy Izland harmadosztályú mérkőzés lesz.

A felek a következőek:

GROTTA - KARI

Hazai csapat gólátlaga 4.5, vendégé 3.5 ez mint kiindulópont nem rossz. A táblázat amiben a gólok láthatóak, az alapján a 2. félidőre 100%-t ad a program. Van amikor ez a szám becsapós, de azt gondolom, most simán jönni fog. Legfontosabb játékosok mind a kettő csapatban jelen lesznek, és mind a két csapat jó formának örvend. Egy dolog árnyékolja be a tippet csak, az pedig a csapatok között tabella különbség, de ez is csak épphogy nincs meg, szóval ajánlom.

Tipp:

2. félidei gólok száma több mint 0.5

Másik meccsünk pedig

HALMSTAD - DEGERFORS

Mind a két csapat nagyon jó formában van. 2.9 és 3.1 a gólátlaguk ami szintén jó pont. A számok ahogy a képen látható szintén nagyon meggyőző de főleg a második félidőt tekintve. A perpill TOP 10 góllövőből 3 is ott van a két csapatban, szóval ezzel se lehet komoly gond.

 

2. félidei gólok száma több mint 0.5

 

Számok:

https://imgur.com/a/6fg0OOI

Címkék:

Mai meccs ajánló 2018/07/30

Sziasztok

Egyenlőre elég jól kitart a szériánk, igyekszünk tovább vinni. Mára sajnos csak egy meccset tudok ajánlani, de remélem annál simább lesz fogadási szempontból ha már ennyire gyér számomra a kínálat.

Lássuk akkor a mai mérkőzésünket !

Trelleborgs - Hammarby

Svéd első osztályú meccset választottam mára, sajnos a Norvég és a Svéd 2 most nem hozza azokat a számokat, amik mellett már nyugodtan tudom ajánlani fogadásra őket.
Gólátlagot tekintve a hazai 2.9, a vendég 3.4 gól / meccs mutatóval rendelkezik.
Alapvetően egy kevés gólos vendég győzelmet várok, de minimumot, hogy a Hammarby diktálja az iramot és helyezze nyomás alá a Trelleborgs-t, már csak a tabellán elfoglalt helyezésük alapján is és a forma alapján is. Ugyanakkor mivel mi gólra fogadunk amiben mind a két csapat jól áll, főleg a második félidőt tekintve, plusz a V előző mérkőzést lehozta 0-0ra, így biztosra veszem, hogy ez a meccs nem lesz 0-0.
Ha az első félidő gól nélküli, esetleg 1 gólon áll, mindenképp javaslom tenni a 2. félidő gólt.

 

Tippem:

2.félidei gólok száma több mint 0.5

 

Számok:

https://imgur.com/a/xumul0h

Címkék:

Mai meccs ajánló 2018/07/29

 

Sziasztok

Két újabb zöld tipp után folytatnám a sort, és itteni emberekkel való egyeztetés után amint lesz rá időm, írok egy bemutatás 2.0t, amiben szeretném az eddig sötét foltokat, amik a sportfogadó múltammal kapcsolatos felfedni, tovább egy részletes bemutatót írni arról, hol hogy és miért is fogadok ott ahol, és hogy mi alapján

Mai meccseink a következőek:

TIANJIN QUANJIAN – CHANGCHUN YATAI        

Ritkán mondok ilyet, és jön is velem szemben ez, de ez nálam a „kocsi-ház-feleség” kategória. Természetesen itt is betartom a bankroll-menedzsment szabályait, de erősségét tekintve ez a tipp nálam most TOP favorit lesz.
Lássuk csak: a számok alapján abszolút jó a mérkőzés második félidőt tekintve akár hazai, akár vendégoldalon. Mind a két oldalon van meghatározó és relatíve gól érzékeny játékos: Ighalo és Pato személyében. ( összesen: 18 gól )
Gólátlagokat tekintve is jól állnak: 2.7 és 3 , ezek is bizakodásra adnak okot, és mind a két csapat győzelemmel hangolt.

Tipp: 2. félidő gólok száma több mint 0.5

 

Második meccsünk újfent egy Norvég találkozó lesz

IL HODD – NARDO FK

Ez a meccs kicsit hasonlít a tegnap publikált tippemre, ha még valakinek rémlik.

(BRATTVAG IL - STJORDALS-BLINK
“Eredményeiket tekintve a hazai csapat első és második félidőben is képes volt vagy rúgni, vagy kapni, bár inkább kapni, abból is sokat :) 
Vendégek az elmúlt meccseket tekintve első félidőben kevés gólon volt, de a második félidőre azért annyira megrázták magukat, hogy képesek voltak gólt produkálni, ami a mi szempontunkból ugye a lényeges.” )

És ahogy megnézzük, pontosan ez is történt, egy soványka 1-0 után még berámoltak kettőt.

Ezen a meccsen hasonló forgatókönyvet várok, hazaiak általában kevés gólon tartják az ellenfelet otthon, és sokszor magukat is :D Vendégek nem a legjobb formában várják a meccset, már ami az idegenbeli mutatókat illeti, ugyanakkor győzni tudtak az előző meccsen, ami adhat némi bizakodásra okot, és talán elindulnak felfele a kiesőzónából. Bár kétség sem férhet hozzá, hogy torony magas esélyes a Hodd kettejük összecsapását megelőzően.

Tipp: 2. félidő gólok száma több mint 0.5

 

Statisztikáimról a kép az alábbi linken érhető el.   

https://imgur.com/a/UXIVi4U

Napi meccs ajánló 2018/07/28

Sziasztok

Pici szünet után visszatérek, és igyekszem újra hasznos és jó tippeket megosztani veletek.

Első meccsünk ma egy Izland 2

MAGNI GRENIVIK - HAUKAR

A számokból jól kivehető, a hazai csapat nem túlzottan gólerős otthon az elmúlt fordulókban, viszont azt is láthatjuk, a mérkőzés utolsó ötödében rendszeresen vagy kaptak, vagy rúgtak gólt. A vendégeknél hasonló adatokat láthatunk. A két csapat gólátlaga 3 és 4.1 ami több mint imponáló.

Tipp: 2. félidő gólok száma több mint 0.5 (bátrabbaknak a 70.percben is rakható)

 

Következő meccsünk:  

BRATTVAG IL - STJORDALS-BLINK

A két csapat gólátlaga: 3.8 és 3.3

Eredményeiket tekintve a hazai csapat első és második félidőben is képes volt vagy rúgni, vagy kapni, bár inkább kapni, abból is sokat :) 
Vendégek az elmúlt meccseket tekintve első félidőben kevés gólon volt, de a második félidőre azért annyira megrázták magukat, hogy képesek voltak gólt produkálni, ami a mi szempontunkból ugye a lényeges.

Tipp: 2. félidő gólok száma több mint 0.5

A legfontosabb adatokat csatoltam ide kép formájában.

https://imgur.com/a/p0H5wyh

Mai meccs ajánló 2018/07/26 Izland 2, Izland 3

Sziasztok

Folytassuk a sort a következő adag tippel amondó vagyok. A jó széria szerencsére továbbra is tart, de persze a minta amit a blog alapján számolhatunk nagyon kicsi, de igyekszem folyamatosan mélyíteni.

Első mérkőzésünk újfent egy Izlandi összecsapás lenne.

21:15   Fram - Throttur

Ahogy a számokból is kivehető, és mivel 80 és 90 % az a határ a félidők vonatkozásában ahol már rakom, így mindenképp második félidőben szerzett gólra teszem a meccset. Amit még tudni érdemes, hazai csapat elmúlt öt meccsén 19, a vendégnek 23 gólra futotta (adok-kapok) ami csak tovább erősíti nálam, hogy tenni kell, ha az odds is eléri a kellő magasságot.

Tipp: 2. félidei gólok száma >0.5

Másik meccsünk pedig:

21:15   Throttur Vogar - Grotta

Tipp: 2. félidei gólok száma >0.5

A számok itt is viszonylag jól alakulnak, bár ezt is második félidős gólra javaslom inkább a nagyérdeműnek, mintsem elsőre. Hazai csapat 6/28, vendég 6/18 gól, ez mindenképp említésre méltó adat. Hazainak nagyon kell a pont, hogy tapadjon az élmezőnyre, a vendég pedig elég jó formában van és sok gólt is rúg, véleményem szerint egy jó és sok gólos meccs lesz.

Tipp: 2. félidei gólok száma >0.5

 

Adatok:

https://imgur.com/a/qiaiial

 

Sok szerencsét mindenkinek !

 

Címkék:

Mai meccs ajánló 2018/07/23

Sziasztok

Folytatnám a megkezdett sorozatot, a tegnapi nap a megosztott három tippből sajnos csak kettő jött, de élőben fogadva kellően jó odszot kaptunk rá, így ha nem is sokkal, de kicsit tudhattunk pluszolni.

Ezentúl annyi változást fogok eszközölni a tippeket illetően, hogy képes segítséget is adok az olvasónak, anélkül, hogy hosszú sorokba szedve ecsetelném a mérkőzésre vonatkozó számokat. Remélem jobb így, és tetszeni is fog mindenkinek.

A mai meccsek közül az egyik szintén a Norvég bajnokságból érkezik.

K. Oslo - Vålerenga 2

https://imgur.com/a/Kj1oD7W

Következőnek pedig egy svéd első osztályú meccset ajánlanék

Hammarby - Dalkurd

https://imgur.com/a/ztsCd3I

 

Szívesen kifejtem részletesebben is a tippjeimet, csak nem tudom mekkora igény van rá, de igaz ami igaz, a kiválasztásom gerincét a program által számolt adatok adják, úgy 70%-ban, ehhez jön hozzá az egymás elleni eredmény, továbbá, hogy mennyire adok-kapok a két csapat akik találkoznak egymással, van-e komolyabb sérült, és volt-e törés a sorozatot illetően.

Címkék: