Hatharom / Blog / Bejegyzések
Di Matteo marad a csapat vezetőedzője
Véget ért a már jó ideje zajló herce-hurca ésRoberto Di Matteo aláírta a kétéves szerződését.José Mourinho...

Véget ért a már jó ideje zajló herce-hurca és Roberto Di Matteo aláírta a kétéves szerződését. José Mourinho menesztése óta már öt edzőt/menedzsert küldtek el a csapattól és végre elérkezett az idő, hogy a csapat tulajdonosa, Roman Abramovich jó döntést hozzon és ne szerződtessen sztáredzőt, hanem megtartsa azt akivel jól együttműködik a csapat.

A 42 éves tréner márciusban vette át a csapatot a portugál André Villas-Boas-tól. FA-kupát és (a régóta áhított) Bajnokok Ligáját nyert a csapattal. A jó szereplés ellenére sem volt biztos, hogy hosszabbítanak vele pedig a csapaton belül többen is a maradását szorgalmazták. Először csak egyéves szerződést kínáltak Di Matteo-nak aki hajthatatlan volt és ragaszkodott a kétéves kontraktushoz amit végül meg is kapott.

"Nagyon örülök neki, hogy én lehetek a csapat menedzsere. Az előző évben hihetetlen sikereket értünk el. Már alig várom, hogy újra találkozzak a stábbal és a játékosokkal és tovább folytassuk a megkezdett munkát." - nyilatkozta Di Matteo a csapat hivatalos weboldalán.

"Tovább dolgozunk az elkövetkezendő hetekben, különös figyelmet fordítva az átigazolásokra. Tudjuk, hogy Ő a megfelelő ember erre a feladatra, amit mi sem bizonyít jobban mint a tavalyi szezonban magasra tett mérce" - nyilatkozta a Chelsea vezérigazgatója Ron Gourlay.

 

(chelsea.com)