Hatharom / Blog / Bejegyzések
Didier Drogba a Sanghaj Shenua játékosa lesz
Már korábban bejelentették, hogy Didier Drogba elhagyja a Chelseat és a mai naptól biztos, hogy a Sanghaj Shenua csapatánál folytatja a...

Már korábban bejelentették, hogy Didier Drogba elhagyja a Chelseat és a mai naptól biztos, hogy a Sanghaj Shenua csapatánál folytatja a pályafutását. A hírt a csapat elnök Zhu Jun jelentette, de a szerződés anyagi részleteit nem hozta nyilvánosságra. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor csatalakozik a csapathoz, de akár már július 14.-én bemutatkozhat az új csapatában.

Helyi értesülések szerint Drogba évi 15 millió dollárt fog keresni. Kimondhatjuk, hogy jól döntött Drogba, hiszen egy nagycsapat kispadja és a pénz között kellet döntenie. Bár egy évig még el tudtam volna képzelni a Stamford Bridge-n.

A 34 éves játékos 8 éven keresztül volt a csapat játékosa és ezidő alatt beírta nevét a csapat történelmébe. 341 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea mezében és 157 gólt szerzett. 100-at a bajnokságban, 34-et a Bajnokok Ligájában, 9-et a Ligakupában, 12-őt az FA-Kupában és 2-őt a Community Shield mérkőzéseken. Reméljük, hogy a kínai csapatban is gyorsan beilleszkedik majd és sok sikert a jövőre nézve.

(goal.com)