Hatharom / Blog / Bejegyzések
Kegyetlen bosszút állna Villas-Boas a Chelsea-n
André Villas-Boas, a Chelsea korábbi, a Tottenham Hotspur jelenlegi menedzsere a Spurshöz csábítaná a Porto sztárját, a kékek által...

André Villas-Boas, a Chelsea korábbi, a Tottenham Hotspur jelenlegi menedzsere a Spurshöz csábítaná a Porto sztárját, a kékek által is körbeudvarolt Hulkot.

 

 

 

 

A brazil olimpiai válogatott megérkezett Londonba, így minden adott, hogy Villas-Boas személyesen is találkozhasson korábbi játékosával, a 25 éves támadóval. Angol lapértesülések szerint ugyanis a Spurs újdonsült menedzsere nem kisebb nevet nézett ki csapatának, mint Hulkét, akivel korábban dolgozott együtt a Portóban.

A dolog pikantériája, hogy a Chelsea is kivetette hálóját az atletikus csatárra, sőt, már konkrét ajánlatot is tett érte, de a 48,5 millió euró eddig nem hatotta meg a Porto vezetőségét. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy Hulk közel 130 ezer eurós heti fizetést akar kicsikarni leendő klubjától.

Az angol újságok szerint a Tottenhamnek van több esélye megszerezni a brazil játékos, egyrészt, mert Villas-Boas ismeri Hulkot, másrészt, mert cserébe odaadnák Emmanuel Adebayort is.

 

 

forrás: dailymail.co.uk