Hatharom / Blog / Bejegyzések
Amerika, jövünk!
A Chelsea öt játékosa csatlakozik a túra közben a kerethez, hisz a napokban még Fernando Torres, Ashley Cole, John Terry, Raul Meireles és Florent Malouda...

A Chelsea öt játékosa csatlakozik a túra közben a kerethez, hisz a napokban még Fernando Torres, Ashley Cole, John Terry, Raul Meireles és Florent Malouda is 21 napos szabadságát tölti a 2012-es Euróba bajnokság után. Rajtuk kívül Daniel Sturridge, Ryan Bertrand és Juan Mata az érdemleges hiányzók, ők hazájuk válogatottjával megkezdték a felkészülést az Olimpiára.

Az ismertebb, tapasztaltabb játékosok mellett olyan fiatalok is részesei lehetnek az utazásnak, mint az ifjúsági FA-Kupát megnyert Jamal Blackman, Todd Kane, Lucas Piazon és Nathaniel Chalobah. Szintén az utazó keretben lehet a 19 éves középpályás, George Saville, valamint a januárban a Nottingham Forest-től vásárolt Patrick Bamford, nem elfelejtve az újonnan érkezett játékosokat, Eden Hazard-t, Kevin De Bruyne-t és Marko Marint.

A csapat szerdán az MLS-ben tevékenykedő Seattle Sounders ellen játssza első felkészülési meccsét a tengerentúlon.

A teljes utazó keret:

Petr Cech, Ross Turnbull, Henrique Hilario, Jamal Blackman, Paulo Ferreira, Sam Hutchinson, Braniszlav Ivanovics, David Luiz, Gary Cahill, Michael Essien, Obi Mikel John, Josh McEachran, Ramires, Frank Lampard, Kevin De Bruyne, Marko Marin, Eden Hazard, Gael Kakuta, Josszi Benajun, Romelu Lukaku, Todd Kane, Nathaniel Chalobah, George Saville, Piazon Lucas, Patrick Bamford.

 

forrás: chelseafanatics.hu