Hatharom / Blog / Bejegyzések
Már a bejglire koncentráltunk
Az ünnepi hangulatban a megfontolt tippek helyett az ajándékok járhattak a fejekben, ugyanis visszafogott eredmények születtek a hatharom.com és az...

Az ünnepi hangulatban a megfontolt tippek helyett az ajándékok járhattak a fejekben, ugyanis visszafogott eredmények születtek a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-játékában. Öttalálatos szelvénnyel már szurkolói sálat lehetett nyerni a német bajnokság idei utolsó fordulójában. A szerkesztőségek közötti különverseny döntetlennel zárult ezen a héten.

A címvédő Bayern München klubvilágbajnoki szereplése miatt január 29-én pótolja a Stuttgart elleni bajnokiját, vagyis kilenc helyett nyolc mérkőzésre lehetett tippelni, ez picikét javít a statisztikán. A bajor sztárgárda amúgy magabiztosan menetelt Marokkóban és begyűjtötte idei ötödik trófeáját.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A címvédő és éllovas hiányát a Bayer Leverkusen és a Dortmund sem tudta kihasználni, mindkét gárda vereséggel búcsúzott 2013-tól. A Gyógyszergyáriak Brémában véreztek el, a Werder pedig végre megtörte ötmeccses nyeretlen szériáját. A BVB hazai pályán kapott ki a mezőny egyik üde színfoltjától, a Herthától. Jürgen Klopp együttese az utolsó három bajnokiján egyetlen pontot gyűjtött, nem véletlenül mondta azt a vezetőedző, hogy a legjobbkor jön a téli szünet. Sőt, a fekete-sárgák a dobogóról is lecsúsztak, ehhez elég volt, hogy a Mönchengladbach döntetlent játsszon a Wolfsburggal. Lucien Favre fiai a harmadik helyen telelnek, a Farkasok pedig két csak ponttal maradnak el a Dortmundtól.

Az Augsburg legutóbb a Bayerntől kapott ki még november 9-én, Frankfurtban is folytatta jó sorozatát, igaz, nyerni nem tudott, így is a nyolcadik helyről várja a folytatást a bajor kiscsapat.A magyar légiósok közül Huszti Szabolcs együttese, a Hannover alulmaradt Feriburgban, a magyar szélső eltiltás miatt kihagyta a találkozót. A Schalke ikszelt az utolsó előtti, még mindig nyeretlen Nürnberg otthonában, Szalai Ádám kezdőként 70 percet kapott. A Bayer és a Dortmund vereségén kívül a Braunschweig sikere volt a forduló meglepetése, az újonc zsinórban négy vereség után gyűrte le a Hoffenheimet.

A hatharom.com és az Eurosport különversenyében nem sikerült faragnunk az előző héten öt pontra nőtt hátrányunkon, a kommentátorok "telelnek" az élen. A heti győztes a mi csapatunk adta, Tomihmv három találattal, volt már ennél jobb hetünk is, amúgy a társaság fele különösen rossz hete fogott ki, egy meccs kimenetelét találta el. Sebaj, januárban újult erővel folytatjuk! Összesítettben változatlanul obivan61 vezet, HBI és maruzsai előtt, nagyon szoros az élmezőny.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 496-an adták le tippjeiket, öttalálatos volt a legjobb szelvény, ketten mutathatnak fel ilyet. Közülük walter20 lett a forduló győztese. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesligában a világ legtöbb bajnokságához hasonlóan téli szünet következik. Németországban január 24-én indul újra útjára a labda, izgalmasnak ígérkező rangadóval, a nagyszerűen menetelő, már harmadik Mönchengladbach fogadja a Bayern Münchent. Van idő megrágni a tippeket, Január 24., péntek este 20:30-ig!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!