Hatharom / Blog / Bejegyzések
Tarolt az Eurosport, de nem adjuk fel
A múlt hétvégéhez hasonlóan ezúttal is visszafogott eredmények születtek a hatharom.com és az Eurosport közös...

A múlt hétvégéhez hasonlóan ezúttal is visszafogott eredmények születtek a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-játékában. Olvasóinknál a héttalálatos volt a legjobb szelvény, igaz, 14-en osztoznak a dobogó legfelső fokán. A szerkesztőségek közötti különversenyben tarolt az Eurosport csapata, ennek köszönhetően visszavették a vezetést.

Több meglepő, "totógyilkos" eredményt láthattunk a német labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában: a feszült hangulatú Niedersachsen-Derbyn a Braunschweig pontot szerzett Hannoverben. Torsten Lieberknecht újonc csapata a siralmas kezdés után (egy pont az első hét fordulóban) elkezdte gyűjtögetni a pontokat. Huszti Szabolcsék szénája nem áll jó, az utolsó hat mérkőzésükön csupán két pontot szereztek.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Szombaton a Wolfsburg tört borsot a dortmundiak orra alá: a Farkasok hazai pályán 2-1-re verték a fekete-sárgákat. Jürgen Klopp együttese az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-rangadó után a Bundesligában is kikapott, tetézi a bajt, hogy kidőlt a védelem vezére, Neven Szubotics. A szerb bekk szezonja véget ért kettős térdszalag-szakadás miatt.

Vasárnap a Stuttgart szakította meg négy forduló óta tartó nyeretlenségi szériáját: svábokat egy hete 6-1-re elkalapálta a Dortmund, talpra álltak, 3-1-re nyertek Freiburgban. A német elsőosztály másik magyar légiósa, Szalai Ádám győzelmet ünnepelhetett a Schalkével: a gelsenkircheniek a Werdert Brement múlták felül 3-1-re, előző öt meccsükből négyet megnyertek.

A címvédő Bayern München magabiztos győzött az Augsburg ellen, ráadásul a Dortmund veresége miatt nőtt az előnye a tabella élén. A Bayer Leverkusen pontszámban beérte a Borussiát, fordulatos, nyolcgólos találkozón diadalmaskodott a Hamburg felett. A Bayern és a Schalke elleni, gyakorlatilag bekalkulált vereség nem törte meg a Herthát, a berliniek vendégként nyertek a Hoffenheim pályáján.Továbbra is várat magára a Nürnberg első győzelme, Gert Verbeek fiai ezúttal a Mönchengladbach-al szemben maradtak alul. Az Eintracht Frankfurtnak sem megy, hét kör óta nyeretlen, a hétvégén Mainzban vérzett el.

A hatharom.com és az Eurosport különversenyében a kommentátorok az előző vesztes hét után visszavágtak, három ponttal jobbak voltak, aminek köszönhetően a vezetést is átvették, ám előnyük mindössze egy egység, a sarkukban vagyunk. A dobogó első három fokát az Eurosportos a kollégák sajátították ki, az egyéni győztes dszekely lett hat találattal. Összesítettben még mindig obivan61 vezet, HBI és maruzsai előtt.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 605-en adták le tippjeiket, 14-es találták el hét mérkőzés eredményét. Közülük ultraviolabulldog adta le a legkorábban tippjeit, ő lett a forduló győztese. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg!

A Bundesliga, a világ legtöbb bajnokságához hasonlóan két hét múlva folytatódik, ugyanis a világbajnoki pótselejtezők és nemzetközi válogatott felkészülési mérkőzések következnek. Tehát van időtök megrágni tippjeiteket, többek között az ősz csúcsrangadójára, a Borussia Dortmund-Bayern München mérkőzésre! November 22., péntek este 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!