Hatharom / Blog / Bejegyzések
Helyreállt a rend a Bundesligában
Helyreállt a "rend", papírforma-eredményekkel folytatódott a Bundesliga, sokkal jobban tippeltek olvasóink és a szerkesztőségek is a...

Helyreállt a "rend", papírforma-eredményekkel folytatódott a Bundesliga, sokkal jobban tippeltek olvasóink és a szerkesztőségek is a hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában. A szerkesztőségek közötti különverseny zsinórban harmadszor hozott döntetlent, és maradt az ötpontos fór a kommentátorok javára.

Robbenék letarolták a Frankfurtot - Fotó: AFP

A 19. forduló pénteki nyitómeccsén a Dortmund győzött a Braunschweig otthonában. A BVB négy mérkőzés után hagyta el nyertesen a pályát. A fekete-sárgák mögött változott a dobogósokat üldözők sorrendje, a Schalke előrelépett a negyedik helyre. Szalai Ádám csapata fontos három pontot szerzett a Wolfsburg elleni rangadón és egyre kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Jó szériában van Szalai korábbi klubja, a Mainz is: öt meccs óta veretlen, és pontszámban beérte a hatodik, Európa Liga-indulást érő helyen álló Wolfsburgot. A bajor kicsapat, az Augsburg már hét forduló óta nem talált legyőzőre, ezúttal a Werder Bremen volt a szenvedő fél.

A Dortmundhoz hasonlóan a második Bayer Leverkusennek is nagyon kellett a siker, a Gyógyszergyáriak sorozatban három vereség után legyűrték a Stuttgartot. A Mönchengladbach ugyanakkor nem tudott kilábalni a gödörből, négy kör óta nyeretlen, szombaton a Hannovertől kapott ki és az ötödik pozícióba csúszott. Huszti Szabolcs remekelt, két gólpasszt osztott ki a találkozón.

A Hamburg az utolsó előtti helyre süllyedt, a Hoffenheim elleni kudarc már az ötödik volt egymás után. A Nürnberg is megtáltosodott a múlt heti, idénybeli első győzelmétől, idegenben múlta felül a Herthát. A forduló zárómérkőzésén a címvédő és listavezető Bayern München a Frankfurtot fogadta: Armin Veh fiai öt gólt kaptak az Allianz Arénában...

A szerkesztőségek közötti különversenyben változatlanul öt egységgel vezet az Eurosport. Az e heti nyertes zsinórban harmadszor a hatharom.com csapatát erősítő Tomihmv lett, hét meccs eredményét találta el, és időben a leghamarabb. Egyéni összetettben maradt az első helyen obivan61, HBI előtt, a dobogó harmadik fokára sportinsider lépett fel.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 464-en adták le tippjeiket. Ezúttal nyolctalálatos szelvénnyel lehetett nyerni. 15-en jártak közel - egy híján - a telitalálathoz, közülük Csoszi adta le legkorábban tippjeit. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat sálját nyerte meg!

A Bundesliga a 20. fordulóval folytatódik. A nyitómeccsen Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen rangadót rendeznek, a Dortmund Brémába, a Bayern Nürnbergbe látogat, vasárnap pedig magyar "derbit" láthatunk, a Schalke a Hannoverrel csap össze. Február 7., azaz péntek este este 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!