Hatharom / Blog / Bejegyzések
Már a németekben sem bízhatunk, de legalább jól jöttünk ki a káoszból
Nem sok papírforma-eredmény született a mögöttünk hagyott hétvégén a Bundesligában - igaz, nem is volt sok könnyen tippelhető...

Nem sok papírforma-eredmény született a mögöttünk hagyott hétvégén a Bundesligában - igaz, nem is volt sok könnyen tippelhető mérkőzés. A telitalálatos szelvény esélye rögtön játékosaink 86 százalékának elment pénteken, hiszen ilyen arányban vártatok, vártunk Hertha-sikert, de a berliniek 0-0-t játszottak a Freiburggal.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Szombaton a Dortmund hozta a kötelezőt a Nürnberg ellen (3-0), a Bayern pedig játszi könnyedséggel vette a Schalke elleni rangadót (5-1). Leverkusenben azonban már borult a papírforma, a Gyógyszergyáriak kikaptak a Mainztól (0-1), a nemzetközi kupákról álmodozó Mönchengladbach pontot hagyott az utolsó helyezett Braunschweig otthonában (1-1), a múlt héten a Dortmundot verő Hamburg pedig Brémában kapott ki a Werdertől (1-0).

Huszti Szabolcsék nem tudtak nyerni az Augsburg otthonában (1-1), vasárnap pedig a Hoffenheim szolgált vaskos meglepetéssel a Wolfsburgnak rúgott féltucat góllal (6-2). A fordulót a Frankfurt Stuttgart elleni sikere zárta (2-1).

A hatharom.com és az Eurosport különversenyében sikerült kihasználnunk a meglepetésdömpinget, és csökkentettük komoly hátrányunkat a tévésekkel szemben. Így is tetemes, 12 pont a különbség, de legalább megkezdtük a múlt héten vágyott felzárkózást. A heti egyéni győztes dregelyvarianna lett, aki 4 találatot ért el. Szintén ennyi jó tippje volt Tomihmvnek, de ő egy hangyányival később adta le a tippjét. Harmadik helyen a kommentátorok közül faga zárta a fordulót. Összesítettben, a legjobb tíz szelvény alapján továbbra is változatlan a helyzet, bár az élmezőnysűrűsödik: obivan61 vezet, vele azonos pontszámmal buzma és Tomihmv állnak még az első három helyen.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 437-en tippeltetek, és összességében benneteket is megtréfáltak a meglepetések, hiszen nagy többségben 3-4 találatos szelvények születtek. A forduló győztese a 8 találatot egyedüliként elérő sizu lett, őt csak a Leverkusen hazai veresége tréfálta meg. A nyereménye egy általa választott Bundesliga-csapat sálja!

A német bajnokság ezen a hétvégén, a válogatott felkészülési mérkőzések után folytatatódik. A 24. fordulóban a Bayern a Wolfsburg vendége lesz, a Dortmun Freiburgba látogat, a Leverkusen Hannoverbe utazik, a Schalke pedig a Hoffenheimet látja vendégül. Mivel a válogatott mérkőzések miatt pénteken nem rendeznek bajnokit, a tippjeidet március 8., azaz szombat délután 15:30-ig adhatod le!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!