Hatharom / Blog / Bejegyzések
Itt az újabb telitalálat, csak keddig tippelhettek a következő fordulóra!
Az utóbbi hetek hektikus eredményei után ezúttal valamivel simább fordulót hozott a Bundesliga. A hatharom.com és az Eurosport közös...

Az utóbbi hetek hektikus eredményei után ezúttal valamivel simább fordulót hozott a Bundesliga. A hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában meg is született az újabb telitalálatos szelvény.

A Werder Bremen mostanra eljutott arra a szintre, hogy nem számít meglepőnek a veresége. Pláne idegenben és pláne, ha egy korábbi EL-résztvevő az ellenfél. A Freiburg is elég sima győzelmet aratott a zöld-fehérek ellen, 3-0 után tudtak csak valamit mutatni a vendégek, de így is kikaptak 3-1-re.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Szombaton a Schalke tovább folytatta az utóbbi hetekben látott, viszonylag magabiztos menetelését, ami természetesen nagyrészt ezúttal is Klaas-Jan Huntelaarnak volt köszönhető. Hosszú idő után gólt szerzett viszont a csereként beállt Szalai Ádám is, így 3-1-re nyertek a Gelsenkircheniek az utolsó helyezett Braunschweig ellen. Ezúttal nem okozott meglepetést a Dortmund sem, amely Huszti Szabolcsékat, azaz a Hannovert győzte le idegenben 3-0-ra.

A szokásosnál melegebb volt a pite viszont a bajnoki salátástálat fél kézzel már szorongató Bayern München számára. A Bőrnadrágosok legalábbis csak a második félidőben tudták kiharcolni a győzelmet Mainzban (0-2). Így is bebiztosíthatják azonban a bajnoki címet, ha kedden legalább annyi pontot szereznek Berlinben, mint a Dortmund a Schalke ellen.

A korábban komoly üldözőnek számító Leverkusenről immár kijelenthető, hogy összeomlott, ezúttal a Hoffenheimtől kapott ki hazai pályán 3-2-re. A Mönchengladbach ellenben újra halad előre, most 3-0-ra verte a Herthát, és már csak két pont a hátránya a BL-selejtezős helyen álló Gyógyszergyáriak mögött. A Hamburg ezúttal Stuttgartban kapott ki 1-0-ra, a Wolfsburg az Augsburggal nem bírt hazai pályán (1-1), míg a Frankfurt 5-2-re nyert Nürnbergben.

 

A szerkesztőségek közötti különversenyben holtverseny született ezen a hétvégén, 21-21 pontot szerzett az Eurosport és a hatharom.com is. A különbség így továbbra is 15 egység a tévések javára, azaz az utolsó nyolc fordulóban komoly hajrá kellene csapatunktól az egyenlítéshez vagy a fordításhoz. Az egyéni versenyt a szerkesztőségeken belül sportinsider nyerte, hat találattal. Ezzel hosszú idő után módosult az összesített állás, ugyanis ő került az élre. Vele együtt azonban az eurosportos dszekelynek is 58 pontja van a legjobb tíz szelvény alapján.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 445 tipp érkezett be, és újra telitalálatos szelvény kellett a győzelemhez! Tapicska nevű játékosunk egyedüliként ért el ilyen eredményt, ezzel ő lett a forduló győztese. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg!

Figyelem! A Bundesliga már kedden folytatódik a 27. fordulóval! Dortmund-Schalke Ruhr-vidéki rangadó mellett Hertha-Bayern és Frankfurt-Mönchengladbach meccset is rendeznek. Március 25., azaz kedd este este 20:00-ig, a forduló első meccseinek kezdetéig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!