Hatharom / Blog / Bejegyzések
Az Eurosport az orrunkra koppintott
Tarolt az Eurosport csapata a hatharom.com-al közös Bundesliga-totójátékban, a kommentátorok végeztek az első négy helyen a német...

Tarolt az Eurosport csapata a hatharom.com-al közös Bundesliga-totójátékban, a kommentátorok végeztek az első négy helyen a német bajnokság 16. fordulóját illetően, és az összetett versenyben is elhúztak. Olvasóinknál héttalálatos szelvénnyel lehetett kiérdemelni a heti nyereményt.

A Borussia Dortmund újabb botlása és a Bayer Leverkusen váratlan veresége szólt a legnagyobbat a mögöttünk hagyott hétvégén. A BVB láthatóan lemondott a bajnoki címről, de ha így folytatja, a dobogóért is nagyot kell harcolnia. Jürgen Klopp együttese a Hoffenheim otthonában 0-2-ről ikszelt.

A Gyógyszergyáriak zsinórban négy győzelem után Frankfurtban kaptak ki. Az Eintracht megszakította rossz szériáját, tíz mérkőzés (három hónap) után tudott ismét nyerni a bajnokságban. A Bayer maradt a tabella második helyén, és még így is öt ponttal vezet a Dortmund előtt.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A címvédő Bayern München magabiztosan nyert a Hamburg ellen, míg a tökutolsó Braunschweig süllyed vissza a másodosztályba, ezúttal Augsburgban szórták meg az Oroszlánokat.

Szalai Ádám a BL-továbbjutás után a bajnokságban is győzelemnek örülhetett, a Schalke 2-0-ra verte a Freiburgot, a magyar válogatott csatárral a soraiban. Huszti Szabolcs gólpasszt jegyzett a Nürnberg ellen, de csapata, a Hannover csak egy pontot szerzett hazai pályán.

A Wolfsburg jó szériában van, nyolc forduló óta veretlen, hat győzelem mellett kétszer döntetlent játszott, vasárnap a Stuttgart bánta a Farkasok jó formáját. A Mönchengladbach menetelése ugyanakkor megszakadt, Lucien Favre gárdája hat sikerrel megvívott találkozó után gól nélküli döntetlenre végzett Mainzban. A teljesség kedvéért említsük meg a Hertha-Werder összecsapást is: a berliniek ötgólos meccsen diadalmaskodtak az öt kör óta nyeretlen brémaiak ellen.

Az Eurosport és a hatharom.com különversenyében a kommentárok remekül tippeltek, elfoglalták az első négy helyet, ennek köszönhetően az összesítésben öt egységnyi előnyre tettek szert. Az abszolút győztes HBI lett, aki a teljes mezőnyben, olvasóinkat is beleszámítva egyedüliként nyolctalálatos szelvénnyel büszkélkedhet, egyedül a Bayer Leverkusen-Frankfurt mérkőzés végeredményét rontotta el, hazai győzelmet várt. A hatharom.com szerkesztői közül obivan61 volt a legjobb öt jó - és a legkorábban leadott - tippel, és továbbra is vezet az egyéni összetettben.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 496-an tippeltek. Mint azt fentebb írtuk, az egész mezőnyben HBI nyert, ám a két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem jogosultak. Nézzük ki volt a második legjobb: a 11 darab héttalálatos szelvényt felmutató olvasónk közöl Krisz81 adta le időben a leghamarabb tippjeit, aki HBI-hez hasonlóan Bayer-sikert jósolt meg, valamint a Hannover-Nürnberg meccsen döntetlenre voksolt. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga 17. körét december 20. és 22. között rendezik, majd a mezőny egyhónapos szünetre vonul. A Bayern München ezen a héten a klubvilágbajnoki trófeáért verseng, később pótolja az erre a hétre esedékes bajnokiját. December 20., azaz péntek 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!