Hatharom / Blog / Bejegyzések
Megszületett az első telitalálatos szelvény
A hatodik fordulót rendezték a hétvégén a Bundesligában, és a Dortmund botlását leszámítva többnyire...

A hatodik fordulót rendezték a hétvégén a Bundesligában, és a Dortmund botlását leszámítva többnyire papírforma eredmények születtek, ami az első telitalálatos szelvényt eredményezte a hatharom.com és az Eurosport közös totójátékán.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A forduló rangadóján a Bayern lemosta a Schalkét, míg a Dortmund először veszített pontokat (Nürnbergben ikszeltek), így az élen a bajorok pontszámban utolérték a fekete-sárgákat. A Hamburg továbbra sem tud kikecmeregni a gödörből, a Werder elleni Nordderbyn 2-0-s vereséget szenvedett az átmenetileg Otto Addo írányította HSV. Kétmeccses eltiltása után nagyszerű teljesítménnyel tért vissza a Hannover együttesébe Huszti Szabolcs. A 2-1-es hazai sikerből egy góllal és a gólpasszal oroszlánrészt vállalt a jövőjét Hannoverben elképzelő klasszis. Erre az eredményre előzetesen is számított a hatharom.com, tippünk jól hozott a konyhára a velünk tartóknak, a Huszti pedig egy 89. percben értékesített büntetővel a BL-indulást érő negyedik helyre lőtte a Hannovert.

A Freiburg és a Braunscweig továbbra is nyeretlen, így nem csoda hogy ez a két együttes foglalja el a tabella utolsó két helyét. Egyelőre a Szalai Ádámmal felálló Schalke sem remekel, a gelsenkircheniek teljesítményén érződik Klaas-Jan Huntelaar kiválása. Szalai Ádám ugyan jól kezdte az idényt, azonban az utolsó négy meccsén (a Steaua elleni BL-meccset is beleszámítva) nem tudott a hálóba találni a királykékek színeiben (persze a válogatottban sem, ennek hatására felütötték a fejüket különféle mende-mondák).

Az Eurosport és ahatharom.com különversenyében három ponttal ismét a mi csapatunk nyert (22-19), immár harmadszor ebben a szezonban. Sikerünk elsősorban annak köszönhető, hogy sportinsider és obivan61 is hattalálatos szelvényt ikszelt, míg erre a másik oldalról csak littbarski volt képes. Az egyéni összetettben szintén a hatharom.com szakértője, obivan61 áll az élen, aki hat forduló alatt már 31 találatot számlál. Az újabb sikeres fordulónak köszönhetően négy egységnyivel vezetünk a kommentátorok előtt, az összetett állás 127-123 ide!

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! A verseny részleteiért kattints ide!

Az elmúlt héten 620-an tippeltek, és a szezon során először született telitalálatos szelvény. 'modistvan' felhasználónevű játékosunk mind a kilenc meccs eredményét jól tippelte meg, így a különdíjat is elvitte. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálja mellé egy szintén általa választott Bundesliga-klub mezét is megnyerte!

Szeptember 27-én az Augsburg-Mönchengladbach meccsel kezdődik a hetedik forduló, azaz pénteken 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!