Hatharom / Blog / Bejegyzések
Várjuk az újabb mezrendelést, itt a második telitalálat!
Sokkal jobb eredmények születtek a Bundesliga-totó 9. fordulójában, mint a legutóbbiban, és a múltkori gyenge pontszámok után...

Sokkal jobb eredmények születtek a Bundesliga-totó 9. fordulójában, mint a legutóbbiban, és a múltkori gyenge pontszámok után ezúttal a szezon második telitalálatos szelvényét ünnepelhetjük. A hatharom.com és az Eurosport közös totójátékában a televíziósok fordulója sikerült egy hajszállal jobban, és ezzel a hajszállal a vezetést is átvették az egész szezonon át tartó versenyben.

Rögtön egy várhatóan még sok vitát hozó meccsel indult a forduló, amelyen a pályán született eredmény szerint a Leverkusen legyőzte a Hoffenheimet idegenben. A videofelvételek bizonyítják, hogy a végül győzelmet érő találatnál Stefan Kießling fejesét követően egy az oldalhálón lévő lyukon került a kapuba a labda, de a játékvezető gólt ítélt, és a német szövetség első reakcióiban nem tartotta valószínűnek az újrajátszást. Függetlenül a későbbi ítélettől Bundesliga-totójátékunkban a pénteki eredményt tekintjük végeredménynek, azaz a Gyógyszergyáriak 2-1-es győzelmével számolunk.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Szombaton már nyugodtabb mederben folytak az események, a Bayern München a papírformának megfelelően fölényesen nyert a Mainz ellen (4-1), a Dortmund és a Schalke azonban a várnál talán nehezebben győzött. A sárga-feketék a Huszti Szabolccsal felálló Hannovert verték 1-0-ra, a Királykékek pedig ismét bizonyították, hogy a védekezésük katasztrofális. A szinte tuti kieső Braunschweig ellen csak az utolsó pillanatokban tudták kiharcolni a győzelmet, mivel két gólt is kaptak (2-3).

A Hertha a 'Gladbach legyőzésével (1-0) a sűrű középmezőny tetejére lépett, a Werder egy 0-0-lal tartotta a kiesőzónában a Freiburgot, a Frankfurt és a Nürnberg pedig szintén megosztoztak a pontokon (1-1).

Vasárnap a Hamburg és a Stuttgart 3-3-as döntetlenje vitte a prímet, majd a Wolfsburg Augsburg elleni idegenbeli győzelme (1-2) zárta a fordulót.

Az Eurosport és a hatharom.com különversenyében is jobb eredmények születtek, mint legutóbb, bár így is csak közepesnek tekinthetjük őket. Főleg a saját 19 pontunkat, aminek a felülmúlásához az Eurosport részéről 21 egység is elég volt. Mivel eddig döntetlen volt az állás, ezzel a két ponttal a televíziós kommentátorok átvették a szerkesztőségi versenyben a vezetést. Egyénileg két hattalálatos szelvénnyel holtverseny született, de mivel maruzsai hamarabb adta fel a saját tippsorát, ő a forduló legjobbja. Ezzel összesítésben a harmadik helyre lépett előre HBI  és az őt szorosan követő obivan61 mögé.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 717 szelvény érkezett be, és szoros verseny alakult ki az élen. 14 darab nyolctalálatos született, közülük a legtöbben a Werder-Freiburg eredményének nyúltak mellé, de "szépen" teljesített ezen a téren az Augsburg-Wolfsburg és a Frankfurt-Nürnberg is. Volt azonban egy játékos, aki ezeket is egytől egyig eltalálta, és telitalálatos szelvényt produkált: patrik943.

Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg!

A következő, azaz 10. fordulóra már múlt péntek este óta tippelhettek, a határidő október 25. péntek, 20:30!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!