Hatharom / Blog / Bejegyzések
Összetettben az Eurosport, egyéniben a hatharom.com nyert!
Véget ért az idei Bundesliga versenysorozat, így véget ért a hatharom.com és azEurosport közös tippjátéka is. A záró...

Véget ért az idei Bundesliga versenysorozat, így véget ért a hatharom.com és azEurosport közös tippjátéka is. A záró forduló papírforma eredményeket hozott, így nem csoda, hogy 71 darab telitalálatos szelvény született.

Szerkesztőségi verseny

Az Eurosport kommentátorai és ahatharom.com szerkesztői, akik amellett, hogy veletek is versenyeztek, egyéni szinten egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vettek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indult a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítettük a szerkesztőségi versenyben.

A 34. fordulóban csak és kizárólag papírforma eredmény született, így aki meglepetésre vadászott, az most pórul járt. Simán nyert a Dortmund, Wolfsburg, Hoffenheim, Schalke négyes, míg az Augsburg, Hannover, Leverkusen, Mainz, Bayern ötös csak nagy nehézségek árán tartotta otthon a három pontot. Főleg a bajor gárdára igaz ez az állítás, amely együttes a 92. percben, Claudio Pizarro révén harcolta ki a győzelmet a Stuttgart ellen.

A Hamburg együttesén kívül mindenki pihenőre vonulhat, a HSV-nek oda-visszavágós osztályozót kell játszania a Bundesliga II. harmadik helyezett csapata, a Greuther Fürth ellen. Így esély mutatkozik arra, hogy jövőre legalább két magyar játékossal - Stieber Zoltán, Korcsmár Zsolt - bővül a Bundesliga játékosállománya.

144869

Ami a hatharom.com és azEurosport különversenyét illeti, a 34. fordulóban a kommentátorok voltak jobbak egyetlen találattal, így összesítettben végül kilenc ponttal tudtak nyerni. Gratulálunk a kommentátoroknak, végig kiegyensúlyozottan tippeltek, és mivel a hajrát jobban bírták idegekkel, így megérdemelten nyerték meg a két szerkesztőség küzdelmét.

A heti győztes dszekely lett, aki mind a kilenc mérkőzést eltalálta, viszont mindez csak arra volt elég számára, hogy befogja Tomihmvt az összesített versenyben, megelőzni már nem tudta. Így egyéniben a hatharom.com szerkesztője, Tomihmv vitte a pálmát dszekely és sportinsider előtt! A két szerkesztőség legjobbja, Tomihmv és dszekely jutalma egy-egy mez, míg tippmesterünk az egyéni verseny győzteseként egy trófeát is átvehet.

Amíg a szerkesztők és a kommentátárok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhattak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találtak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettetek. Ha kíváncsi vagy, hogy miről maradtál le, kattints ide!

Az eheti 375 tippelő között, mint említettük, 71-en is telitalálatot értek el, közülük Monori Aliz lehet a legboldogabb, hiszen időrendben ő adta le leggyorsabban a tippjeit. Érdemes megjegyezni, hogy tippelőnk kevesebb, mint másfél perccel előzte meg a második helyezett 1000feri-t. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat mezét és szurkolói sálját nyerte meg!

A fődíjért folytatott harcból végül drogbahun került ki győztesen, aki a szezon során végig átlag felett tippelt, összesen 175 találatot ért el, ami mellé 57 százalékos találati arány párosult. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat teljes felszerelését - mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál - nyerte meg! Kérjük a nyerteseket, hogy az info@hatharom.com címen jelentkezzenek a díjakért!

Ha szeretnéd megnézni, hányadik helyen végeztél a versenyben, akkor azt ide kattintva teheted meg!

Végezetül megragadnánk az alkalmat, és szeretnénk megköszönni minden játékosnak a részvételt!