Hatharom / Blog / Bejegyzések
Szalaiék és a Dortmund szúrtak ki mindenkivel - nyertes azért van!
Bár a Schalke győzelme volt (el)várható a Bundesliga 22. fordulójának nyitányán, a gelsenkircheniek túlbiztosított...

Bár a Schalke győzelme volt (el)várható a Bundesliga 22. fordulójának nyitányán, a gelsenkircheniek túlbiztosított védekezésüknek és emiatt nagyon gyenge támadójátékuknak köszönhetően csak egy vérszegény 0-0-t játszottak a Mainz-cal pénteken.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A meglepetések szombaton sem maradtak el. A nemrég még Bajnokok Ligájáról ábrándozó Mönchengladbach nem bírt el otthon a Hoffenheimmel (2-2), a Leverkusen nem tudta összeszedni magát, és a PSG után a Wolfsburgtól is kikapott, bár ezúttal legalább idegenben. A legnagyobb papírforma-borító azonban egyértelműen a Hamburg-Dortmund volt. A frissen edzőt váltott HSV egy csapásra összeszedte magát, és 3-0-ra legyőzte a tavalyi BL-döntőst, amely így nem tudta kihasználni sem a Schalke döntetlenjét, sem a Leverkusen vereségét.

Ezekkel az eredményekkel megint csak a Bayern München járt jól, amely a Hannover kiütésével (4-0) immár 19 ponttal vezeti a tabellát. No, meg persze a Wolfsburg, amely közelebb került a BL-helyeken állókhoz.

Az egyre lejjebb süllyedő Stuttgart ezúttal a Herthától kapott ki 2-1-re, az idénre középcsapattá nemesedett Augsburg 4-2-re verte a Freiburgot, a Nürnberg pedig az utolsó helyezett Braunschweiget gyűrte le 2-1-re. A Frankfurt és a Werder összehozott még egy újabb 0-0-t vasárnap délután.

A hatharom.com és az Eurosport különversenyében szerkesztőségünk ezen a héten sajnos csúfos vereséget szenvedett. A kommentátorok egyszerre öt ponttal tudták növelni az előnyüket, így összesítésben már tizenöt egységgel állnak jobban. Lassan hosszú hajrába kell kezdenünk, hogy utolérhessük őket. A heti egyéni győztes kapufa lett, aki 6 találatot ért el. Őt 5, illetve 4 helyes tippel faga és sportinsider követték. Összesítettben, a legjobb tíz szelvény alapján nem történt változás: továbbra is obivan61 vezet, vele azonos pontszámmal buzma és Tomihmv állnak még az első három helyen.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 442-an tippeltetek, és összességében nem születtek kimagasló eredmények. Elsősorban a Schalke és a Dortmund váratlan pontvesztései okozták ezt, a forduló győztese, a hét találatot elérő inter86 is ezeket hibázta el. A legjobb azonban így is ő lett a fordulóban, a nyereménye egy általa választott Bundesliga-csapat sálja!

A német bajnokság ezen a hétvégén, a Bajnokok Ligája újabb nyolcaddöntős mérkőzései és az Európa Liga tizenhat közé jutásért vívott párharcainak visszavágói után folytatatódik. A Bundesliga-csapatok közül a BL-ben a Dortmund és a Schalke, az EL-ben ismét a Frankfurt lesz érdekelt. A következő fordulóban a Dortmund a Nürnberggel, a Leverkusen a Mainz-cal játszik, a Bayern és a Schalke pedig egymással játszanak rangadót. A tippjeidet február 28., azaz péntek este 20:30-ig adhatod le!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!