Hatharom / Blog / Bejegyzések
Tele vagyunk telitalálatosokkal
Kiváló eredményeket hozott a hétvégi forduló a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-játékában....

Kiváló eredményeket hozott a hétvégi forduló a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-játékában. Olvasóink versenyében öt telitalálatos szelvény is született, de a két szerkesztőség sem teljesített rosszul.

Jól ment a hétvégén - Fotó: AFP

Az előző körben a Dortmundot, hét közben pedig a CSZKA Moszkvát verő Bayern München az utolsó helyezett Braunschweig ellen hozta a kötelezőt (2-0), ahogy üldözői is nyertek. A Leverkusen a Nürnberg ellen, a Dortmund pedig Mainzban, egyformán három-három gólt lőve.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Még pénteken játszott igen látványos és érdekes meccset a Wolfsburg és a Hamburg, amelyen azonban a rengeteg ziccer nagy része kimaradt. Így végül egy potyaízű és egy kérdéses tizenegyesből születő találattal 1-1 lett az eredmény, amivel a volkswagenesek visszább is csúsztak a tabellán. Megelőzte őket a Stuttgartot Szalai Ádámmal a soraiban 3-0-ra verő Schalke, és öt pontnyira ellépett tőlük a vasárnap a Freiburgot legyűrő (1-0) Mönchengladbach.

A hét utolsó napján Huszti Szabolcs remek teljesítményének, a Frankfurtnak lőtt óriási góljának is tapsolhattunk (2-0). A hétvége legtöbb gólt hozó meccse a 4-4-gyel záruló Hoffenheim-Werder volt, a leggólszegényebb pedig egy másik döntetlen, a 0-0-ra végződő Hertha-Augsburg.

A szerkesztőségek közötti különversenyben már-már sorminta, hogy egyik héten a hatharom.com, a másikon az  Eurosport nyer. Most a televíziósok voltak jobbak, buzma nyolc találattal meg is nyerte a fordulót, összességében pedig kettővel gyűjtöttek több pontot. Összesítésben így vezetnek, noha a dobogót teljes egészében a mi szerkesztőségünk foglalja el obivan61, maruzsai és sportinsider révén.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 575-en tippeltek, és öt telitalálatos szelvény is született! Közülük a legkorábban, még november 24-én, vasárnap FortunaRanger tippelt, így egy általa választott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg.

A német bajnokság ezen a hétvégén, a Német Kupa nyolcaddöntője után folytatódik. A Bayern München Brémába utazik, a forduló rangadója pedig a dobogósok csatája, a Dortmund-Leverkusen meccs lesz. Persze a negyedik és az ötödik párharca, a Mönchengladbach-Schalke találkozó sem nagyon törpül el mellette. December 6., péntek este 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!