Hatharom / Blog / Bejegyzések
Hiánycikk volt a hazai győzelem, a gyorsaság ért Bundesliga-sálat
Alig volt hazai siker, ez pedig alaposan megkeverte a tippelőket a Bundesliga 25. fordulójában. A hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában...

Alig volt hazai siker, ez pedig alaposan megkeverte a tippelőket a Bundesliga 25. fordulójában. A hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában ismét a tévések voltak jobbak, így újra komolynak tűnik a hátrányunk.

Pénteken még nem is volt annyira meglepő, hogy nem a hazai csapat, az Augsburg, hanem a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágójára készülő Schalke győzött. A Királykékek Huntelaar duplájával verték 2-1-re a kiscsapatot.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Ezzel meg is közelítették a Dortmundot, amely a forduló egyik nagy meglepetését szolgáltatta. A sárga-feketék - pályán mutatott játékukhoz képest is - váratlanul kikaptak hazai pályán a Mönchengladbachtól (1-2), és ez csak az egyik eleme volt a papírformaborításnak. Berlinben győzött - Huszti góljának is köszönhetően - az ilyesmire lassan csak szökőévenként képes Hannover (0-3), Sinsheimben verte a Hoffenheimet a Mainz (2-4), és pontot szerzett Brémában a kiesőzónában ácsorgó Stuttgart is (1-1).

A Wolfsburg esetében inkább az a meglepő, hogy nem bírt el a Braunsweiggel (1-1), bár tudjuk a Farkasokról is, hogy nem épp kiegyensúlyozottak. A hullámzó teljesítmények királyának számító Hamburg legyűrte otthon a Nürnberget (2-1), ezzel a Bayern Leverkusen elleni sikere (2-1) mellett a másik hazai sikert szállította, végül a fordulót a korábbi két Európa Liga-részvevő csatája, azaz a Freiburg meglepően fölényes frankfurti sikere zárta le (2-1).

A szerkesztőségek közötti különversenyben nőtt a különbség az Eurosport javára, és hiába indultunk el egyszer már felfelé a 15 pontos hátrányból, most újra ennyinél tartunk. Annak ellenére, hogy a fordulót a hatharom.com csapatát erősítő sportinsider nyerte. Neki négy találata volt ebben a furcsa fordulóban, hasonlóan az eurosportos fagához. Egyéni összetettben a legjobb tíz szelvény alapján továbbra is obivan61 vezet, buzma és Tomihmv előtt.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 393 tipp érkezett be, és a győzelemhez már egy hattalálatos szelvény is elég volt. Mivel ilyenből 12 is akadt, sokat számított a gyorsaság, hiszen holtverseny esetén az dönt, hogy ki adta le leghamarabb a szelvényét. Ezt ezúttal SudDen tette meg, egy héttel az aktuális forduló előtt. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat sálját nyerte meg!

A Bundesliga a 26. fordulóval folytatódik. A Real Madrid elleni kötelező meccse és biztos BL-búcsúja után a Schalke az utolsó helyezett Braunschweiget látja vendégül, míg a Dortmund Hannoverben próbálhat javítani, a Bayern pedig Mainzba utazik. Március 21., azaz péntek este este 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!