Hatharom / Blog / Bejegyzések
A Dortmund müncheni győzelme után is van telitalálatos szelvény
Erősre sikerült a mögöttünk hagyott hétvége ahatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában...

Erősre sikerült a mögöttünk hagyott hétvége a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában résztvevő felhasználóinknak. Annak ellenére, hogy a Bayern München hazai pályán kikapott a Borussia Dortmundtól, újabb telitalálatos szelvény is született.

Pénteken a Schalke hozta a kötelezőt, az ősszel még EL-ben induló, a bajnokságban azonban már a középmezőnybeli tagságnak is örülő Frankfurtot verte 2-0-ra Szalai Ádám együttese.

Szombaton délután a Mönchengladbach szurkolóinak már csalódniuk kellett, a szezont végigkínlódó Stuttgartot nem tudták legyőzni (1-1), ezzel két riválist is maguk elé engedtek a BL-selejtezős helyért folyó versenyben. Az egyik a Wolfsburg volt, amely a Nürnberget győzte le 4-1-re, a másik a hazai pályán február eleje óta először nyerő Leverkusen, amely a Hertha ellen nyert vasárnap 2-1-re.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A legutóbb a Gyógyszergyáriakat legyőző Hamburg Hannoverben újra kikapott, 2-1-re nyertek az eltiltott Huszti Szabolcsot nélkülöző 96-osok. A Freiburg fontos győzelmet aratott az utolsó helyezett Braunschweig ellen (2-0), hiszen a három ponttal eltávolodott öt egységnyire a kiesőzónától.

A Mainz a Werder legyőzésével (3-0) esélyt adott magának arra, hogy akár a BL-selejtezős helyre is odaérjen, de ehhez az utolsó négy fordulóban három ellenfelet kellene megelőznie. Ugyanakkor a piros-fehérek abban biztosak lehetnek, hogy jó pozícióban zárják majd a bajnokságot.

Rangadók esetében furcsa lehet meglepetésről beszélni, de azért mégsem tekinthető papírformának, hogy a Dortmund 3-0-ra legyőzte az Alliant Arenában a Bayern Münchent. Nagy katasztrófát ugyanakkor nem okozott ez az eredmény a totózóknak, sokan eltalálták a meccs kimenetelét.

Ahogy a zárótalálkozóét is, amelyen a Hoffenheim 2-0-ra verte az Augsburgot.

Ami a hatharom.com és az Eurosport különversenyét illeti, 24-24-es döntetlent hozott a forduló, noha az első két helyen oldalunk két szerkesztője végzett. Őket azonban három televíziós kommentátor követte, így az összesített eredmény szorosan alakult. A heti győztes th3PR0j3ct0r lett 7 találattal, aki gyorsaságának is köszönhette a sikerét, hiszen a hétpontosok közül elsőként adta le a tippjeit. Összesítettben ugyanaz a helyzet a dobogón, mint a múlt héten: sportinsider, buzma és Tomihmv egyformán 59-59 ponttal állnak.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

390 szelvény érkezett be ebben a fordulóban, és czinkoferi nevű játékosunk lehet a legboldogabb, hiszen egyedüli telitalálatosként ő lett az eheti bajnok. Mögötte négyen végeztek nyolc találattal, de érdekes módon egyikük sem a Bayern-Dortmund kimenetelét hibázta el. Többségüket a Mönchengladbach tréfálta meg. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 31. fordulóval folytatódik. A Bayern München a Kaiserslauternnel, a Borussia Dortmund pedig a Wolfsburggal küzd meg hét közben a Német Kupa elődöntőjében. Szombaton a Braunschweig, illetve a Mainz lesznek az ellenfeleik. A Schalke Stuttgartba, a Bayer Leverkusen pedig Nürnbergbe utazik vasárnap. Figyelem! Nagy péntek miatt már április 17-én, azaz csütörtökön elkezdődik a forduló, ezért csak aznap este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!