Bundesliga-totóblog

Összetettben az Eurosport, egyéniben a hatharom.com nyert!

Véget ért az idei Bundesliga versenysorozat, így véget ért a hatharom.com és azEurosport közös tippjátéka is. A záró forduló papírforma eredményeket hozott, így nem csoda, hogy 71 darab telitalálatos szelvény született.

Szerkesztőségi verseny

Az Eurosport kommentátorai és ahatharom.com szerkesztői, akik amellett, hogy veletek is versenyeztek, egyéni szinten egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vettek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indult a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítettük a szerkesztőségi versenyben.

A 34. fordulóban csak és kizárólag papírforma eredmény született, így aki meglepetésre vadászott, az most pórul járt. Simán nyert a Dortmund, Wolfsburg, Hoffenheim, Schalke négyes, míg az Augsburg, Hannover, Leverkusen, Mainz, Bayern ötös csak nagy nehézségek árán tartotta otthon a három pontot. Főleg a bajor gárdára igaz ez az állítás, amely együttes a 92. percben, Claudio Pizarro révén harcolta ki a győzelmet a Stuttgart ellen.

A Hamburg együttesén kívül mindenki pihenőre vonulhat, a HSV-nek oda-visszavágós osztályozót kell játszania a Bundesliga II. harmadik helyezett csapata, a Greuther Fürth ellen. Így esély mutatkozik arra, hogy jövőre legalább két magyar játékossal - Stieber Zoltán, Korcsmár Zsolt - bővül a Bundesliga játékosállománya.

144869

Ami a hatharom.com és azEurosport különversenyét illeti, a 34. fordulóban a kommentátorok voltak jobbak egyetlen találattal, így összesítettben végül kilenc ponttal tudtak nyerni. Gratulálunk a kommentátoroknak, végig kiegyensúlyozottan tippeltek, és mivel a hajrát jobban bírták idegekkel, így megérdemelten nyerték meg a két szerkesztőség küzdelmét.

A heti győztes dszekely lett, aki mind a kilenc mérkőzést eltalálta, viszont mindez csak arra volt elég számára, hogy befogja Tomihmvt az összesített versenyben, megelőzni már nem tudta. Így egyéniben a hatharom.com szerkesztője, Tomihmv vitte a pálmát dszekely és sportinsider előtt! A két szerkesztőség legjobbja, Tomihmv és dszekely jutalma egy-egy mez, míg tippmesterünk az egyéni verseny győzteseként egy trófeát is átvehet.

Amíg a szerkesztők és a kommentátárok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhattak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találtak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettetek. Ha kíváncsi vagy, hogy miről maradtál le, kattints ide!

Az eheti 375 tippelő között, mint említettük, 71-en is telitalálatot értek el, közülük Monori Aliz lehet a legboldogabb, hiszen időrendben ő adta le leggyorsabban a tippjeit. Érdemes megjegyezni, hogy tippelőnk kevesebb, mint másfél perccel előzte meg a második helyezett 1000feri-t. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat mezét és szurkolói sálját nyerte meg!

A fődíjért folytatott harcból végül drogbahun került ki győztesen, aki a szezon során végig átlag felett tippelt, összesen 175 találatot ért el, ami mellé 57 százalékos találati arány párosult. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat teljes felszerelését - mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál - nyerte meg! Kérjük a nyerteseket, hogy az info@hatharom.com címen jelentkezzenek a díjakért!

Ha szeretnéd megnézni, hányadik helyen végeztél a versenyben, akkor azt ide kattintva teheted meg!

Végezetül megragadnánk az alkalmat, és szeretnénk megköszönni minden játékosnak a részvételt!

Olicnak köszönhetően négyen is telitalálatot értek el

Az utóbbi hetek meglepetés eredményei után ezúttal a papírformáké volt a főszerep a Bundesligában. Így nem csoda, hogy a hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában négy telitalálatos szelvény is született.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Az utolsó előtti forduló révén minden találkozó egy időben került megrendezésre, vagyis szombat délután 15:30-kor indult útjára a labda mind a kilenc stadionban. A Dortmund és a Bayern München hozta a kötelezőt, az ezüstérmes hazai pályán a Hoffenheimet, míg a bajnok idegenben a Hamburgot verték meg. A hamburgiak ettől függetlenül meg tudták tartani osztályozós helyüket, hiszen a másik két kiesőjelölt hazai pályán egyetlen pontot sem tudott szerezni.

Pedig a Braunschweig és a Nürnberg sem állt megoldhatatlan feladat előtt, hiszen előbbi az Augsburgot, míg utóbbi a Hannovert látta vendégül. Ezen eredményeknek köszönhetően az is eldőlt, hogy a Stuttgart jövőre is a Bundesligában marad, hiába kaptak ki a svábok hazai pályán a Wolfsburgtól. Ez a mérkőzés még azért is volt érdekes, mert Ivica Olic a 91. percben döntötte el a találkozót, aminek köszönhetően négy telitalálatos szelvény is született a fordulóban.

Szalai Ádámék freiburgi győzelmükkel eldőlt, hogy jövőre is a Bajnokok Ligájában szerepelhet a Schalke, ám még legalább egy pontra szüksége van a gelsenkirchenieknek ahhoz, hogy megkaparintsák a bronzérmet, vagyis a BL-főtáblás helyezést. A Leverkusen frankfurti sikere a bajnokság ezen szakaszában papírforma volt, a Gyógyszergyáriak ezzel a sikerükkel vélhetően a negyedik helyen végeznek a Bundesligában, ami BL-selejtezőt ér. A Mönchengladbach legyőzte a Mainzot, amivel a hazaiak számára biztossá vált legalább az Európa Liga-selejtezős részvétel, míg a piros-fehérekre még vár egy kemény menet a hétvégén, ha ők is szeretnének indulni a második számú európai kupasorozatban. A Werder Bremen-Hertha mérkőzés semmilyen téttel nem bírt, a brémaiak hazai pályán győzték le a berlinieket.

Ami a hatharom.com és azEurosport különversenyét illeti, ezúttal visszavágtunk a kommentátoroknak a múlt heti csúfos vereségért, 23-20-ra nyertünk. A heti győztest is mi adtuk, maruzsai kilencből hét mérkőzést is eltalált, vele csak a Braunschweig és a Nürnberg babrált ki. Összesítettben változott a helyzet, hiszen Tomihmv átvette a vezetést a maga 60 pontjával, mögötte pedig nagy a tülekedés, hiszen sportinsider, buzma, dszekely és maruzsai is 59 egységgel áll holtversenyben a második pozícióban.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Az eheti 384 tippelő között, mint említettük, négyen is telitalálatot értek el, közülük beny13 lehet a legboldogabb, hiszen időrendben ő adta le leggyorsabban a tippjét. Érdemes megjegyezni, hogy beny13 kevesebb, mint két és fél perccel előzte meg a második helyezett Greget. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat mezét és szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén befejeződik, vagyis a 34. fordulót rendezik meg Németországban. A bajnoki pontvadászat igen komoly mérkőzésekkel zárul, mind a kiesést, mind az európai kupaszereplésért folytatott csatát tekintve. Összecsap többek közt a Wolfsburg a Mönchengladbachhal, a Schalke a Nürnberggel, a Mainz a Hamburggal, a Leverkusen pedig a Bremennel. A már bajnok Bayern München a Stuttgartot fogadja, míg az ezüstérmes Dortmund a Hertha otthonába látogat. Május 10., azaz szombat 15:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

Címkék:

Az Eurosport behúzta a Bundesliga-totót egy újabb nehéz forduló után

Ismét nem hozott telitalálatos szelvényt a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékának hétvégi fordulója. Négy döntetlen is volt a német bajnokságban pénteken és szombaton, ez pedig legügyesebb tippelőinket is megtréfálta. Hát még a hatharom.com csapatát!

Pénteken a Hannover és a Stuttgart mérkőzésével kezdődött a 32. forduló. A találkozó gól nélküli döntetlent hozott, ami nagyon hasznos volt mindkét csapatnak. Huszti Szabolcsék bennmaradása már matematikailag is biztos, de a Sváboknak sem nagyon kell izgulniuk, hiszen öt ponttal állnak a Hamburg előtt.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A jelenleg osztályozós pozícióban álló északiak vasárnap az Augsburgtól kaptak ki (3-1), így nem tudták kihasználni, hogy szombaton a Nürnberg Mainzban (2-0), a Braunschweig pedig Berlinben (2-0) hagyta ott az összes pontot. Ez a triumvirátus fogja tehát eldönteni egymás között az osztályozós hely sorsát.

A BL-ről álmodozó Wolfsburg meglepetést okozott a Freiburg elleni 2-2-jével, így nem tudott a Leverkusen elé kerülni, amely szintén egy 2-2-vel élte túl a Dortmund elleni rangadót. Még bosszúsabb lehet azonban a Schalke, amely kikapott otthon a Mönchengladbachtól (0-1), így nem tudta rövidre zárni a BL-főtáblát jelentő harmadik hely kérdését. Azt ellenben ezzel elérte, hogy a Dortmund már biztosan második lesz.

A Bayern kétszer is hátrányban volt a Werder ellen, majd megrázta magát, és 5-2-re nyert, míg a Hoffenheim és a Frankfurt 0-0-ra zárt szombaton délután.

A hatharom.com és az Eurosport különversenyében ezen a héten csúnyán alulmaradt szerkesztőségünk. Az Eurosportot erősítő dszekely hat találatát megközelíteni sem tudtuk, csapatként pedig 19-13-as vereséget szenvedtünk. Dszekely összesítésben is előrelépett, így ő sportinsider, buzma és Tomihmv egyformán 59-59 ponttal állnak. Ami a csapatversenyt illeti, gyakorlatilag le kell mondanunk a győzelemről, mert az újabb nagy visszaeséssel az Eurosport előnye 11 pontra nőtt, amit két forduló alatt csak kisebb csodával tudnánk behozni.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

376 szelvény érkezett be erre a fordulóra, játékosaink közül Tommy Gavin volt a legjobb, mivel a négy héttalálatos közül ő adta le leghamarabb a tippjeit. Ő a hannover és a Wolfsburg sikerében bízott hiába. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 33. fordulóval folytatódik. Minden mérkőzést egyszerre, szombaton 15:30-kor játszanak, így addig adhtjátok le tippjeiteket is! A sűrű programból előzetesen a Bayern hamburgi vendégjátéka, valamint a Frankfurt-Leverkusen és a Stuttgart-Wolfsburg mérkőzések tűnnek a legérdekesebbnek.

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide katintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

Ezúttal Husziték voltak a totógyilkosok

Az elmúlt hétvégén a Freiburg és Huszti Szabolcs együttese, a Hannover babrált ki a legtöbb tippelővel, aminek köszönhetően már héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában. A hatharom.com csapata egy ponttal jobb volt az Eurosportos kollégáknál, így ismét csökkenteni tudtunk hátrányunkon a szerkesztőségek közti különversenyben.

Nagypéntek miatt csütörtökön megkezdődött a 31. forduló a Bundesligában, Huszti Szabolcs együttese pedig annak rendje és módja szerint borította a papírformát és 3-2-re győzött Frankfurtban. Nagyjából már ekkor sejteni lehetett, hogy nem lesz telitalálatos a héten, amit a szombati eredmények is alátámasztottak.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Magabiztosan nyert a Borussia Dortmund a Mainz ellen - amit az egyik tippmesterünk is megjósolt -, míg a Bayern München megszenvedett Braunschweigben, de végül két gólos sikert arattak Josep Guaridola tanítványai. A Mönchengladbach ezúttal is cserbenhagyta szurkolóit és a rájuk tippelőket, hiszen a fekete-fehéreknek Freiburgban sikerült kikapniuk. Az Augsburg és a Hertha gólnélküli remije is totógyilkos volt, ráadásul igen unalmasra sikeredett a felek összecsapása. A Werder Bremen hátrányból fordítva nyert egy rendkívül kiélezett meccsen a Hoffenheim ellen, míg a Wolfsburg simán győzött Hamburgban, így a Farkasok továbbra is a Bajnokok Ligájáért, míg a kikötővárosiak a kiesés ellen küzdenek…

Vasárnap a Leverkusen három góllal nyert Nürnbergben, igaz, lehetett volna ez fordítva is, így pedig a Gyógyszergyáriak továbbra is a BL-selejtezőt érő negyedik pozícióban vannak, míg a nürnbergiek lassan megbarátkozhatnak a másodosztály gondolatával. A Schalke ezúttal Stuttgartban hasalt el, és hiába állt be, lőtt gólt és játszott remekül Szalai Ádám, a gelsenkirchenieknek esélyük sem volt a pontszerzésre. A svábok ezzel a sikerükkel ideig, óráig fellélegezhetnek a kiesés elkerüléséért folytatott harcban, míg a Schalkénál ezzel a zakóval nagyjából biztossá vált, hogy idén a bronzérmet zsebelhetik be a Királykékek.

Ami a hatharom.com és azEurosport különversenyét illeti, ezúttal egyetlen találattal, 20-19-re nyertek a szerkesztőink, igaz, az első két helyet a televíziós kommentátorok szerezték meg. A heti győztes kapufa lett hat találattal, akit buzma és Tomihmv követ a dobogón. Összesítettben ugyanaz a helyzet, mint az elmúlt hetekben: sportinsider, buzma és Tomihmv egyformán 59-59 ponttal állnak.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Az eheti 368 tippelő közül bjani55 volt a legjobb, mivel a héttalálatosok közül - kilencen voltak - leghamarabb adta le tippjeit. Vele a Stuttgart és a Werder Bremen babrált ki, hiszen mindkét mérkőzésen vendégsikert várt. Kedves játékosunk egy általa választott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 32. fordulóval folytatódik, többek között olyan rangadókkal, mint a Leverkusen-Dortmund, vagy a Schalke-Mönchengladbach. A már bajnok Bayern München a Werder Brement fogadja, Husztiék pedig a Stuttgarttal csapnak össze. Április 25., azaz péntek este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide katintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

A Dortmund müncheni győzelme után is van telitalálatos szelvény

Erősre sikerült a mögöttünk hagyott hétvége a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában résztvevő felhasználóinknak. Annak ellenére, hogy a Bayern München hazai pályán kikapott a Borussia Dortmundtól, újabb telitalálatos szelvény is született.

Pénteken a Schalke hozta a kötelezőt, az ősszel még EL-ben induló, a bajnokságban azonban már a középmezőnybeli tagságnak is örülő Frankfurtot verte 2-0-ra Szalai Ádám együttese.

Szombaton délután a Mönchengladbach szurkolóinak már csalódniuk kellett, a szezont végigkínlódó Stuttgartot nem tudták legyőzni (1-1), ezzel két riválist is maguk elé engedtek a BL-selejtezős helyért folyó versenyben. Az egyik a Wolfsburg volt, amely a Nürnberget győzte le 4-1-re, a másik a hazai pályán február eleje óta először nyerő Leverkusen, amely a Hertha ellen nyert vasárnap 2-1-re.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A legutóbb a Gyógyszergyáriakat legyőző Hamburg Hannoverben újra kikapott, 2-1-re nyertek az eltiltott Huszti Szabolcsot nélkülöző 96-osok. A Freiburg fontos győzelmet aratott az utolsó helyezett Braunschweig ellen (2-0), hiszen a három ponttal eltávolodott öt egységnyire a kiesőzónától.

A Mainz a Werder legyőzésével (3-0) esélyt adott magának arra, hogy akár a BL-selejtezős helyre is odaérjen, de ehhez az utolsó négy fordulóban három ellenfelet kellene megelőznie. Ugyanakkor a piros-fehérek abban biztosak lehetnek, hogy jó pozícióban zárják majd a bajnokságot.

Rangadók esetében furcsa lehet meglepetésről beszélni, de azért mégsem tekinthető papírformának, hogy a Dortmund 3-0-ra legyőzte az Alliant Arenában a Bayern Münchent. Nagy katasztrófát ugyanakkor nem okozott ez az eredmény a totózóknak, sokan eltalálták a meccs kimenetelét.

Ahogy a zárótalálkozóét is, amelyen a Hoffenheim 2-0-ra verte az Augsburgot.

Ami a hatharom.com és az Eurosport különversenyét illeti, 24-24-es döntetlent hozott a forduló, noha az első két helyen oldalunk két szerkesztője végzett. Őket azonban három televíziós kommentátor követte, így az összesített eredmény szorosan alakult. A heti győztes th3PR0j3ct0r lett 7 találattal, aki gyorsaságának is köszönhette a sikerét, hiszen a hétpontosok közül elsőként adta le a tippjeit. Összesítettben ugyanaz a helyzet a dobogón, mint a múlt héten: sportinsider, buzma és Tomihmv egyformán 59-59 ponttal állnak.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

390 szelvény érkezett be ebben a fordulóban, és czinkoferi nevű játékosunk lehet a legboldogabb, hiszen egyedüli telitalálatosként ő lett az eheti bajnok. Mögötte négyen végeztek nyolc találattal, de érdekes módon egyikük sem a Bayern-Dortmund kimenetelét hibázta el. Többségüket a Mönchengladbach tréfálta meg. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 31. fordulóval folytatódik. A Bayern München a Kaiserslauternnel, a Borussia Dortmund pedig a Wolfsburggal küzd meg hét közben a Német Kupa elődöntőjében. Szombaton a Braunschweig, illetve a Mainz lesznek az ellenfeleik. A Schalke Stuttgartba, a Bayer Leverkusen pedig Nürnbergbe utazik vasárnap. Figyelem! Nagy péntek miatt már április 17-én, azaz csütörtökön elkezdődik a forduló, ezért csak aznap este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

Már megint a Bayern babrált ki (majdnem) mindenkivel

Úgy másfél évtizede volt egy hétvége, amikor a fél országnak 12+1 találata volt a totón. A majdnem teljesen papírforma fordulót akkor csak a Bayern München mérkőzése borította. Majdnem ugyanez történt most, a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában, de azért senkinek nem kellett infarktust kapnia egy nyolctalálatos szelvény miatt, héttel már meg lehetett nyerni a fordulót.

A pénteki Hamburg-Leverkusen meccset a szezon előtt mindenki rangadónak titulálta volna, mostanra azonban már látjuk, hogy a HSV a kiesés elől menekül. Ennek ellenére le tudta győzni a Bayert, amelynek tizedik 2014-ben elszenvedett veresége után el is bocsátották Sami Hyypiä vezetőedzőt.

A Bayern München nagyon spórolósan állt ki Augsburgban a két Manchester United elleni BL-meccs között, és ebbe most bele is tört Josep Guardiola bicskája. Már amennyiben kudarcnak tekinthetjük, hogy nem veretlenül lesz meg a bajnoki cím, hiszen így is húsz pont az előnyük a tabella élén.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A Schalke Brémában nem bírt a Werderrel szombaton délután (1-1), míg a Dortmund hátrányból felállva legyőzte a Wolfsburgot (2-1), így a sárga-feketék hárompontos előnyt szereztek a második helyen. Szalai Ádámék dobogós pozíciója és őszi BL-főtáblája nagy veszélyben egyelőre nincs, hiszen annak ellenére is hét ponttal állnak a Mönchengladbach előtt, hogy utóbbiak nyerni tudtak Nürnbergben (0-2).

A Hamburg a Leverkusen legyőzésével csak az osztályozós helyre kapaszkodott fel, mivel a Stuttgart 2-0-ra verte otthon a Freiburgot. Veszélyben érezhetik magukat a Hannoveriek is, mivel csak két ponttal állnak a VfB és a HSV előtt, és kikaptak az utolsó helyezett Braunschweig otthonában 3-0-ra, azaz nincsenek jó formában. Nagyjából előttük lehet meghúzni azt a vonalat, amely alatt még bárki kieshet, a Werder ugyanakkor már-már magabiztosan várhatja az utolsó öt fordulót.

Lehetnek még körbeverések, de ugyanígy nem valószínű, hogy komoly bajba kerülne a Mainzot legyőző Frankfurt (2-0), és az egymással 1-1-et játszó Hertha-Hoffenheim páros sem.

Ami a hatharom.com és az Eurosport különversenyét illeti, 21-18-ra megnyertük ezt a fordulót, így megint tudtunk faragni a hátrányunkon. A heti győztes ugyan a televíziósok közül került ki - buzma hat találattal -, de mögötte csupa hathármas következik a tabellán. Összesítettben változatlanul az első két helyen nem változtak a nevek, de sportinsider és buzma is eggyel több ponttal rendelkezik a legjobb tíz szelvény alapján, és Tomihmv feljött melléjük 59 pontra.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Az eheti 425 tippelő közül Viator volt a legjobb, mivel a héttalálatosok közül a leghamarabb adta le a szelvényét. Ő sokakhoz hasonlóan nem találta el a Bayern vereségét, emellett pedig a Mönchengladbach nürnbergi győzelmére sem számított. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 30. fordulóval folytatódik. Bayern-Dortmund rangadót rendeznek szombaton, de ne lepődjünk meg, ha a müncheni csapat a Manchester United, a Borussia pedig a Real Madrid elleni BL-rangadó után nem lesz csúcsformában. A Schalke a Frankfurtot látja majd vendégül, a 'Gladbach Stuttgart ellen erősítheti meg negyedik helyét, a Leverkusen pedig a Herthával szemben próbálhat javítani gyászos idei mérlegén. Április 11., azaz péntek este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

A Bayern és a Bayer miatt szívhattuk a fogunkat

A Bayern München és a Bayer Leverkusen kibabrált a legtöbb tippelővel, héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni a hatharom.com és az Eurosport közös Bundesliga-totójátékában. A hatharom.com csapata két ponttal jobb volt az Eurosportos kollégáknál, ismét csökkenteni tudtunk hátrányunkon a két szerkesztőség közötti különcsatában.

A forduló nyitómeccsén a Schalke biztosan nyert a Hertha ellen (2-0), Szalai Ádám szűk húsz percet kapott a gelsenkirchenieknél. A berliniek jó ideje gödörben vannak, egymás után negyedszer kaptak ki, hat kör óta nem tudnak győzni.

A már bajnok Bayern München tartalékos felállásban 3-3-as döntetlent játszott a vendég Hoffenheimmel. Nem okozott meglepetést, hogy Josep Guardiola vezetőedző pihenőt adott több kulcsemberének. A bajor sztárcsapat zsinórban 19 győzelem után "botlott" a Bundesligában, a szezonban harmadszor ikszelt. Legutóbb 2011 februárjában fordult elő, hogy a bajorok kapuját háromszor bevette az ellenfél, akkor a Dortmund volt a tettes. A Hoffenheim most hússzor eltalálta a 2012-ben éppen a sinsheimiektől érkezett Tom Starke kapuját, ez sem mindennapos az Allianz Arénában.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A Bayer Leverkusen nem tudott lendületet venni az Augsburg elleni múlt szerdai sikerből, hazai pályán egy pontot szerzett a sereghajtó Braunschweig ellen. Mivel a Wolfsburg győzött, a Gyógyszergyáriak már csak egy pont előnnyel őrzik negyedik helyüket, és az utóbbi hetek fényében nem vennénk mérget BL-indulásukra. Sami Hyypiä csapata 2014-ben mindössze háromszor hagyta el győztesen a pályát hazai porondon.

A Farkasok mellett a Borussia Mönchengladbach és a Mainz is nyert az üldözők közül, előbbi inkább álmodozhat a Bajnokok Ligájáról. A Dortmund kétgólos hátrányból fordított a Stuttgart vendégeként, a BVB mindhárom találatát Marco Reus jegyezte.

A Hannover hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Werder Brementől. A Hannover a 43. percben Huszti Szabolcs szabadrúgásával szerzett vezetést, a második félidőben fordítottak a brémaiak. Husztiék zsinórban harmadszor maradtak alul.

Ami a hatharom.com és az Eurosport különversenyét illeti, 21-19-re megnyertük ezt a fordulót, így valamicskét megint faragtunk hátrányunkon. A heti győztest is a mi csapatunk adta, maruzsai zsinórban másodszor lett a legjobb, ezúttal hat találattal. Ő a Bayern és a Bayern bajokija mellett a Hannover-Werder összecsapást hibázta el - akárcsak a szintén hattalálatos, de időben később tippelő th3PR0j3ct0r. Összesítettben változatlanul sportinsider vezet, buzma és dszekely előtt, szoros az élmezőny, a dobogón hármas holtversennyel.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 333-an adták le tippjeiket, négyen mutathatnak fel héttalálatos szelvényt. Közülük a leggyorsabban tippelő polskadots lett a forduló győztese, aki a Bayern döntetlenje mellett a Wolfsburg-Eintracht Frankfurt meccs kimenetelét nem találta el. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat szurkolói sálját nyerte meg!

A Bundesliga ezen a hétvégén a 29. fordulóval folytatódik. A legizgalmasabbnak a Dortmund és a BL-be igyekvő Wolfsburg összecsapása ígérkezik. Addig is kedden a Bayern München, szerdán a Borussia Dortmund érdekelt a BL negyeddöntőjében. Április 4., azaz péntek este 20:30-ig adhatjátok le tippjeiteket!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

Címkék:

A bajnokavatás árnyékában faragtunk hátrányunkból

A bajnokavatásról szólt a hétközi forduló a Bundesligában, a Bayern München 24. alkalommal ült fel a Bundesliga trónjára. A Ruhr-vidéki derbi gól nélkül zárult, a hatharom.com és az Eurosport közös tippjátéka pedig "közepes" eredményekkel. Olvasóinknál héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni. A szerkesztőségek közötti különversenyben mi voltunk a jobbak, valamicskét faragtunk az Eurosportos kollégákkal szembeni tetemes hátrányunkból.

A képlet egyszerű volt, ha győz a Bayren, akkor aranyérmes, a riválisok eredményétől függetlenül. A müncheni gárda 3-1-re nyert a Hertha otthonában, ezzel bebiztosította bajnoki címét. Pep Guardiola együttese mindössze négy pontot hullajtott el 27 kör alatt, a német élvonal történetének leggyorsabb és legegyértelműbb diadalát aratta. A német sajtó szerint sok győzelmet ünnepelhet még az idén a bajor sztárcsapat, de az biztos, hogy a bajnoki trófea elhódítása a szezon legfontosabb sikere, mert a hétről hétre végzett munka eredményét mutatja.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A bajnokavatás árnyékában Ruhr-vidéki rangadót rendeztek, a Dortmund és a Schalke nem bírt egymással a Signal-Iduna-Parkban, 0-0-val zárult a találkozó, amit Szalai Ádám a kispadról nézett végig. Ezzel a BVB maradt a második helyen, a gelsenkircheniek továbbra is egy ponttal lemaradva foglalják el a tabella harmadik helyét.

A Bayer Leverkusen hatmeccses nyeretlen szériát (ezalatt mindössze egy pontot gyűjtött) szakított meg, 3-1-re diadalmaskodott az Augsburg otthonában. A Gyógyszergyáriak a sikerrel nem húzták magukra üldözőiket, ám hét fordulóval a vége előtt a Wolfsburg, a Mönchangladbach vagy éppen a Mainz is álmodozhat a BL-szereplésről. A negyedik Bayer előnye négy pont a Farkasok előtt. A Wolfsburg amúgy négy forduló után hagyta el újra győztesen a pályát, Brémában nyert 3-1-re, a 'Gladbch viszont kikapott Frankfurtban, a Mainz pedig Braunschweigben.

Huszti Szabolcs csapata, a Hannover emberhátrányban szenvedett vereséget a Hoffenheim vendégeként, a két, kiesés ellen harcoló csapat, a Nürnberg és a Stuttgart csatáját előbbi nyerte. A Hamburgot és a Feriburgot szintén a másodosztály fenyegeti, a két gárda döntetlent játszott egymással.

A szerkesztőségek közötti különversenyben valamivel csökkent az Eurosport előnye, mivel fölényesen, 11-7-re nyertük az aktuális fordulót, ugyanakkor a kommentátorok a még mindig jelentősnek mondható 11 ponttal vezetnek. Az e heti nyertes a hatharom.com csapatát erősítő maruzsai lett, aki öt mérkőzés kimenetelét találta el. A második obivan61-nek szintén öt jó tippje volt, de időben később tippelt. Egyéni összetettben nem módosult az állás az előző körhöz képest, a legjobb tíz szelvény alapján sportinsider vezet, dszekely és obivan61 előtt.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

A hétközi Bundesliga-fordulóra 381-en adták le tippjeiket. Ezúttal héttalálatos szelvénnyel lehetett nyerni, az öt darab héttalálatos tippelőnk közül Sanyi99 adta le a legkorábban tippjeit. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat sálját nyerte meg!

A Bundesliga a hétvégén a 28. fordulóval folytatódik. A Schalke a Herthát fogadja, a Dortmund Stuttgartba utazik, a Bayernben mostantól a kiegészítő emberek bizonyíthatnak. Március 28., azaz péntek este este 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

Címkék:

Itt az újabb telitalálat, csak keddig tippelhettek a következő fordulóra!

Az utóbbi hetek hektikus eredményei után ezúttal valamivel simább fordulót hozott a Bundesliga. A hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában meg is született az újabb telitalálatos szelvény.

A Werder Bremen mostanra eljutott arra a szintre, hogy nem számít meglepőnek a veresége. Pláne idegenben és pláne, ha egy korábbi EL-résztvevő az ellenfél. A Freiburg is elég sima győzelmet aratott a zöld-fehérek ellen, 3-0 után tudtak csak valamit mutatni a vendégek, de így is kikaptak 3-1-re.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Szombaton a Schalke tovább folytatta az utóbbi hetekben látott, viszonylag magabiztos menetelését, ami természetesen nagyrészt ezúttal is Klaas-Jan Huntelaarnak volt köszönhető. Hosszú idő után gólt szerzett viszont a csereként beállt Szalai Ádám is, így 3-1-re nyertek a Gelsenkircheniek az utolsó helyezett Braunschweig ellen. Ezúttal nem okozott meglepetést a Dortmund sem, amely Huszti Szabolcsékat, azaz a Hannovert győzte le idegenben 3-0-ra.

A szokásosnál melegebb volt a pite viszont a bajnoki salátástálat fél kézzel már szorongató Bayern München számára. A Bőrnadrágosok legalábbis csak a második félidőben tudták kiharcolni a győzelmet Mainzban (0-2). Így is bebiztosíthatják azonban a bajnoki címet, ha kedden legalább annyi pontot szereznek Berlinben, mint a Dortmund a Schalke ellen.

A korábban komoly üldözőnek számító Leverkusenről immár kijelenthető, hogy összeomlott, ezúttal a Hoffenheimtől kapott ki hazai pályán 3-2-re. A Mönchengladbach ellenben újra halad előre, most 3-0-ra verte a Herthát, és már csak két pont a hátránya a BL-selejtezős helyen álló Gyógyszergyáriak mögött. A Hamburg ezúttal Stuttgartban kapott ki 1-0-ra, a Wolfsburg az Augsburggal nem bírt hazai pályán (1-1), míg a Frankfurt 5-2-re nyert Nürnbergben.

 

A szerkesztőségek közötti különversenyben holtverseny született ezen a hétvégén, 21-21 pontot szerzett az Eurosport és a hatharom.com is. A különbség így továbbra is 15 egység a tévések javára, azaz az utolsó nyolc fordulóban komoly hajrá kellene csapatunktól az egyenlítéshez vagy a fordításhoz. Az egyéni versenyt a szerkesztőségeken belül sportinsider nyerte, hat találattal. Ezzel hosszú idő után módosult az összesített állás, ugyanis ő került az élre. Vele együtt azonban az eurosportos dszekelynek is 58 pontja van a legjobb tíz szelvény alapján.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 445 tipp érkezett be, és újra telitalálatos szelvény kellett a győzelemhez! Tapicska nevű játékosunk egyedüliként ért el ilyen eredményt, ezzel ő lett a forduló győztese. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat mezét nyerte meg!

Figyelem! A Bundesliga már kedden folytatódik a 27. fordulóval! Dortmund-Schalke Ruhr-vidéki rangadó mellett Hertha-Bayern és Frankfurt-Mönchengladbach meccset is rendeznek. Március 25., azaz kedd este este 20:00-ig, a forduló első meccseinek kezdetéig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!

Hiánycikk volt a hazai győzelem, a gyorsaság ért Bundesliga-sálat

Alig volt hazai siker, ez pedig alaposan megkeverte a tippelőket a Bundesliga 25. fordulójában. A hatharom.com és az Eurosport közös tippjátékában ismét a tévések voltak jobbak, így újra komolynak tűnik a hátrányunk.

Pénteken még nem is volt annyira meglepő, hogy nem a hazai csapat, az Augsburg, hanem a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágójára készülő Schalke győzött. A Királykékek Huntelaar duplájával verték 2-1-re a kiscsapatot.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

Ezzel meg is közelítették a Dortmundot, amely a forduló egyik nagy meglepetését szolgáltatta. A sárga-feketék - pályán mutatott játékukhoz képest is - váratlanul kikaptak hazai pályán a Mönchengladbachtól (1-2), és ez csak az egyik eleme volt a papírformaborításnak. Berlinben győzött - Huszti góljának is köszönhetően - az ilyesmire lassan csak szökőévenként képes Hannover (0-3), Sinsheimben verte a Hoffenheimet a Mainz (2-4), és pontot szerzett Brémában a kiesőzónában ácsorgó Stuttgart is (1-1).

A Wolfsburg esetében inkább az a meglepő, hogy nem bírt el a Braunsweiggel (1-1), bár tudjuk a Farkasokról is, hogy nem épp kiegyensúlyozottak. A hullámzó teljesítmények királyának számító Hamburg legyűrte otthon a Nürnberget (2-1), ezzel a Bayern Leverkusen elleni sikere (2-1) mellett a másik hazai sikert szállította, végül a fordulót a korábbi két Európa Liga-részvevő csatája, azaz a Freiburg meglepően fölényes frankfurti sikere zárta le (2-1).

A szerkesztőségek közötti különversenyben nőtt a különbség az Eurosport javára, és hiába indultunk el egyszer már felfelé a 15 pontos hátrányból, most újra ennyinél tartunk. Annak ellenére, hogy a fordulót a hatharom.com csapatát erősítő sportinsider nyerte. Neki négy találata volt ebben a furcsa fordulóban, hasonlóan az eurosportos fagához. Egyéni összetettben a legjobb tíz szelvény alapján továbbra is obivan61 vezet, buzma és Tomihmv előtt.

Amíg a szerkesztők és a kommentátorok elsősorban a mindennél fontosabb presztízsért, addig az olvasók értékes tárgynyereményekért játszhatnak. Amellett, hogy minden héten tárgynyeremények találnak gazdára, természetesen értékes fődíjat is nyerhettek! Ha érdekelnek a verseny részletei, kattints ide!

Ezen a héten 393 tipp érkezett be, és a győzelemhez már egy hattalálatos szelvény is elég volt. Mivel ilyenből 12 is akadt, sokat számított a gyorsaság, hiszen holtverseny esetén az dönt, hogy ki adta le leghamarabb a szelvényét. Ezt ezúttal SudDen tette meg, egy héttel az aktuális forduló előtt. Kedves játékosunk egy általa kiválasztott Bundesliga-csapat sálját nyerte meg!

A Bundesliga a 26. fordulóval folytatódik. A Real Madrid elleni kötelező meccse és biztos BL-búcsúja után a Schalke az utolsó helyezett Braunschweiget látja vendégül, míg a Dortmund Hannoverben próbálhat javítani, a Bayern pedig Mainzba utazik. Március 21., azaz péntek este este 20:30-ig tippelhettek!

Ha kíváncsi vagy, hogy állsz a versenyben, ide kattintva megnézheted az összesített sorrendet!

Végezetül felhívjuk figyelmeteket, hogy olvassátok el figyelmesen a tippelés és a nyereményigénylés szabályait a félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt!