Ne fogadj nálunk - takarodj!

Ahogy a hetek hónapok teltek egyre jobban belesüllyedtem a sportfogadás posványos világába és megkérdőjeleztem, hogy mit is csinálok én itt. A morális dilemmát azonban gyorsan megmagyaráztam magamnak azzal, hogy ez is csak egy üzlet

Ehhez tudni kell, hogy a játékosok mindössze 2-3%-a az, aki hosszabb távon is profitot termel. Mindenki más VESZTES! Láttam amikor az úgy nevezett „Whale” azaz Bálna, aki nagyon sok pénzt veszít hónapról-hónapra elveszített GBP százezreket és ehhez mi csak vigyorogva aszisztáltunk. Amikor azonban lett egy nyerő szériája, akkor az „Odds makerek”(akik a szorzókat készítik és az élő fogadásokat felügyelik) azonnal csökkentették a maximum tétjét GBP 100.-ra.

Ettől majdnem felfordult a gyomrom, hogy a szerencsétel játékos már több mint GBP 1 millió bukóban van és amikor nyert GBP 120 000-ot, akkor ki akarjuk tenni a szürét az ajtón. Akármennyire is sajnáltam a játékost csak annyit tudtam neki mondani, hogy „Sajnálom nem tehetek semmi, ez központi döntés volt”. Ekkor rájöttem, hogy ez is csak egy üzlet és jó üzlet az aki mindig veszít ellenben, aki túl sokat nyer túl gyorsan arra már nincs szüksége a cégnek.

Az „Arbstereken” kívül még vannak az úgy nevezett „Smart players”, akik nem csalnak, csak egyszerűen profik. Ők részletes elemzéseket készítenek a mérkőzésekről és logaritmusok segítségével számolják ki az egyes mérkőzések végkimenetelének a valószínűségét. Ők azok, akik hosszú távon profitot termelnek. Mondanom sem kell, hogy ezek a játékosok is gyorsan megkapják a max GBP 100.- tét limitjüket, de ekkorra már általábna több tízezer GBP-től szabadították meg a céget.

Összegezve az eddig leírtakat, aki veszít azt szeretik a sportfogadó cégek, de aki sokat nyer gyorsan vagy nyerő szériája van annak ellehetetlenítik a játékát és távozásra késztetik. Ezek a cégek a szórakozást hirdetik adrenalin, izgalom ez az ami NEKED kell! Azt persze egyik sem mondja, hogy nehogy nyerni merészelj mert akkor mehetsz a búsba! Ez is csak egy üzlet egy vállakozás, ahol a cégnek jogában áll bérkitől megszabadulni még akkor is, ha az már előzőleg milliókat hagyott ott. Ez azért kemény.....

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal.Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!