Ha már sikerült tökéletesre fejlesztenünk fogadási stratégiánkat vagy találtunk egy olyan céget vagy személyt, aki profi tippeket szolgáltat nekünk, akkor oda kell figyelnünk arra, nehogy idő előtt lecsökkentsék maximum tétünket GBP 100-ra.

Misem egyszerűbb annál mint, hogy nyitunk 5-10 számlát a legjobb oddsokat kínáló irodáknál és mindegyik helyen max. GBP 100.-al fogadunk. Ilyen minimális tétekkel az irodák radarjait elkerülhetjük és hosszú időn keresztül folytathatjuk a fejésüket.

Továbbá a 5-10 számla lehetőséget nyújt, hogy mindig a legjobb oddsot kínáló irodánál fogadjunk nagyobb összeggbe. Ahogy azt már az egyik előző írásomban is említettem hosszú távon nagyon fontos, hogy a legjobb oddsokat kínáló irokdáknál fogadjunk mert nem mindegy, hogy 20%-al többet vagy kevesebbet nyerünk hosszú távon.

Higyjétek el, hogy nem a levegőbe beszélek. Kiszámoltam, hogy 6 számjegyű összeggel nyertem kevesebbet mielőtt a kollégák szembesítettek a szorzók fontosságával illetve több száz ember tétjeinek csökkentésének voltam szemtanúja csak mert ész nélkül fogadtak GBP több ezres nagyságrendben.

Ha 10 cégnél fogadsz GBP 100-al meccsenként, akkor senkinek nem fog feltűnni, hogy „sharp bettor” vagy azaz eszes fogadó. Ezzel egy fontos részét átbeszéltük a pénzezésnek, de a legfontosabbat még nem. A sportfogadásban, ahogy már azt említettem az emberi mohóságra és önkontroll hiányára alapoznak a cégek. Mit is akarok ezzel mondani?

Hogy játsszunk?

Tőkénk max 5-10 %-át tegyük fel egy mérkőzésre(mert nincs tuti)

Találjunk értékes fogadásokat, ami legalább 1,5 max. 2,2x szorzójú

Ne a tuti 1,1x-1,2x szorzós meccsekre fogadjunk mert hosszú távon bukta lesz a vége

Készítsünk elemzéseket a mérkőzések előtt és csak a legbiztosabbnak tűnő meccsekre fogadjunk

Ne aprózzuk el téteinket 10x GBP 10- tét helyett inkább tegyünk meg 2x GBP 50- tétet.

Ne veszítsük el a fejünket, ha rossz szériánk van

Hogy NE játsszunk?

Részegen sose játszunk

Méregből sose játszunk

Illetve amiket fent említettem annak az ellenkezőjét sose csináljuk

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal. Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!