Hatharom / Blog / Bejegyzések
8 évet húzott le az ex-buki!
Az Ex-buki kitálal! 8 évet húztam le Anglia 3 legnagyobb online bookmaker cégénél, ahol végigjártam a szamárlétrát...

Az Ex-buki kitálal!

 

8 évet húztam le Anglia 3 legnagyobb online bookmaker cégénél, ahol végigjártam a szamárlétrát és részese lehettem a sportfogadás rejtélyes, misztikus világának. Mindig is imádtam a sportokat és persze a fogadást is hamar megszerettem, ezzel növelve adrenalin szintem a meccsek közben.

23 éves voltam, amikor végeztem egyetemi tanulmányaimmal és sok csoporttársammal ellentétben úgy döntöttem, hogy külföldön fogok szerencsét próbálni. Külföldi álláskereső portálokat bújtam, amikor találtam egy oldalt, ami kimondottan sportfogadó cégek állásait kínálta. A legtöbb állásnál sajnos már előzetes sportfogadó céges tapasztalatokat kértek, ezért a végén egy ügyfélszolgálatos pozíciót sikerült megszereznem.

Ekkor indult el a 8 év, a sportfogadás világában folytatott túrám. Nem is sejtettem volna, hogy ez a kis kaland az életemet nagyban meghatározó tényezővé növi ki magát. A nagy utazásnak idén májusban vetettem véget, amikor is úgy döntöttem, hogy mindezt megörökítem egy blog formájában.

Biztos most sokan azt kérditek, hogy miért hagytam abba. Erre is hamarosan fény derül. Higyjétek el, hogy nagy csattanó lesz a végén, ezért megéri követni minden egyes posztomat a következő 1,5-2 hónapban.

Egy kis ízelítő, hogy miről is lesz szó az Ex-buki naplójában:

A 8 év történéseinek bemutatása egy buki szemén keresztül;

Belső céges titkok amikről a fogadóknak fogalmuk sincs;

Hogyan észlelik a cégek a bundagyanús meccseket és mit tesznek ilyen esetekben;

Hogyan találhatuk magunk bundagyanús meccseket és mely oldalakon;

Hogy rántják le a csalók a sportfogadó cégeket és, hogy lehet ellenük védekezni;

Hogy profitálnak a bukik saját zsebre a bundagyanús meccsekből és szindikátus tippekből;

A bukik és a „Whale-ek” szövetsége, hogy mindenki boldog maradjon;

Tuti tipp nincsen, de az „Ázsiai hendikep” nagyban növeli nyerési esélyed;

Rés a sportfogadó oldalak pajzsán azaz „Arbets” havi 15-20% net hasszonnal;

Sportfogadás aranyszabályok, amik nélkül örökre vesztes maradsz;

Sportfogadó játékos nagy bukták avagy az önkontrol hiánya lenulláz;

Hogy kerültem kapcsolatban egy ázsiai titkos fogadó szindikátussal;

Hogy csatlakozhatsz Te is a segítségemmel ehhez a titkos csoporthoz...

....és még sok minden MÁS!

FONTOS – Akit érdekelnek a bejegyzéseim és „syndicate” futball tippjeim az jelöljön be ismerősnek a facebookon "BukiSamurai" név alatt.

BukiSamurai

PS – Ha kedvet kaptál Te is egy sportfogadó állás megszerzéshez, akkor az alábbi oldalakon lehet szemezgetni. Minimum angol középfokú nyelvtudás szükségeltetik.

http://www.bettingjobs.com/ , http://www.betrecruit.com/ , http://www.recruitspain.com/bettingjobs.asp , http://betline.org/

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal. Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!