Bukisamurai

Ne fogadj nálunk - takarodj!

Ne fogadj nálunk - takarodj!

Ahogy a hetek hónapok teltek egyre jobban belesüllyedtem a sportfogadás posványos világába és megkérdőjeleztem, hogy mit is csinálok én itt. A morális dilemmát azonban gyorsan megmagyaráztam magamnak azzal, hogy ez is csak egy üzlet

Ehhez tudni kell, hogy a játékosok mindössze 2-3%-a az, aki hosszabb távon is profitot termel. Mindenki más VESZTES! Láttam amikor az úgy nevezett „Whale” azaz Bálna, aki nagyon sok pénzt veszít hónapról-hónapra elveszített GBP százezreket és ehhez mi csak vigyorogva aszisztáltunk. Amikor azonban lett egy nyerő szériája, akkor az „Odds makerek”(akik a szorzókat készítik és az élő fogadásokat felügyelik) azonnal csökkentették a maximum tétjét GBP 100.-ra.

Ettől majdnem felfordult a gyomrom, hogy a szerencsétel játékos már több mint GBP 1 millió bukóban van és amikor nyert GBP 120 000-ot, akkor ki akarjuk tenni a szürét az ajtón. Akármennyire is sajnáltam a játékost csak annyit tudtam neki mondani, hogy „Sajnálom nem tehetek semmi, ez központi döntés volt”. Ekkor rájöttem, hogy ez is csak egy üzlet és jó üzlet az aki mindig veszít ellenben, aki túl sokat nyer túl gyorsan arra már nincs szüksége a cégnek.

Az „Arbstereken” kívül még vannak az úgy nevezett „Smart players”, akik nem csalnak, csak egyszerűen profik. Ők részletes elemzéseket készítenek a mérkőzésekről és logaritmusok segítségével számolják ki az egyes mérkőzések végkimenetelének a valószínűségét. Ők azok, akik hosszú távon profitot termelnek. Mondanom sem kell, hogy ezek a játékosok is gyorsan megkapják a max GBP 100.- tét limitjüket, de ekkorra már általábna több tízezer GBP-től szabadították meg a céget.

Összegezve az eddig leírtakat, aki veszít azt szeretik a sportfogadó cégek, de aki sokat nyer gyorsan vagy nyerő szériája van annak ellehetetlenítik a játékát és távozásra késztetik. Ezek a cégek a szórakozást hirdetik adrenalin, izgalom ez az ami NEKED kell! Azt persze egyik sem mondja, hogy nehogy nyerni merészelj mert akkor mehetsz a búsba! Ez is csak egy üzlet egy vállakozás, ahol a cégnek jogában áll bérkitől megszabadulni még akkor is, ha az már előzőleg milliókat hagyott ott. Ez azért kemény.....

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal.Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!

 

Hogyan kerüljük el a bukik radarrját?!

Hogyan kerüljük el a bukik radarját?

 

Ha már sikerült tökéletesre fejlesztenünk fogadási stratégiánkat vagy találtunk egy olyan céget vagy személyt, aki profi tippeket szolgáltat nekünk, akkor oda kell figyelnünk arra, nehogy idő előtt lecsökkentsék maximum tétünket GBP 100-ra.

Misem egyszerűbb annál mint, hogy nyitunk 5-10 számlát a legjobb oddsokat kínáló irodáknál és mindegyik helyen max. GBP 100.-al fogadunk. Ilyen minimális tétekkel az irodák radarjait elkerülhetjük és hosszú időn keresztül folytathatjuk a fejésüket.

Továbbá a 5-10 számla lehetőséget nyújt, hogy mindig a legjobb oddsot kínáló irodánál fogadjunk nagyobb összeggbe. Ahogy azt már az egyik előző írásomban is említettem hosszú távon nagyon fontos, hogy a legjobb oddsokat kínáló irokdáknál fogadjunk mert nem mindegy, hogy 20%-al többet vagy kevesebbet nyerünk hosszú távon.

Higyjétek el, hogy nem a levegőbe beszélek. Kiszámoltam, hogy 6 számjegyű összeggel nyertem kevesebbet mielőtt a kollégák szembesítettek a szorzók fontosságával illetve több száz ember tétjeinek csökkentésének voltam szemtanúja csak mert ész nélkül fogadtak GBP több ezres nagyságrendben.

Ha 10 cégnél fogadsz GBP 100-al meccsenként, akkor senkinek nem fog feltűnni, hogy „sharp bettor” vagy azaz eszes fogadó. Ezzel egy fontos részét átbeszéltük a pénzezésnek, de a legfontosabbat még nem. A sportfogadásban, ahogy már azt említettem az emberi mohóságra és önkontroll hiányára alapoznak a cégek. Mit is akarok ezzel mondani?

Hogy játsszunk?

Tőkénk max 5-10 %-át tegyük fel egy mérkőzésre(mert nincs tuti)

Találjunk értékes fogadásokat, ami legalább 1,5 max. 2,2x szorzójú

Ne a tuti 1,1x-1,2x szorzós meccsekre fogadjunk mert hosszú távon bukta lesz a vége

Készítsünk elemzéseket a mérkőzések előtt és csak a legbiztosabbnak tűnő meccsekre fogadjunk

Ne aprózzuk el téteinket 10x GBP 10- tét helyett inkább tegyünk meg 2x GBP 50- tétet.

Ne veszítsük el a fejünket, ha rossz szériánk van

Hogy NE játsszunk?

Részegen sose játszunk

Méregből sose játszunk

Illetve amiket fent említettem annak az ellenkezőjét sose csináljuk

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal. Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!

 

Legális csalás "ARB" szoftverrel a havi 10% fogadói profitért!

Te is lehetsz „Arbitrage” fogadó!

 

Már több mint 10 éve népszerű fogadási szisztéma az internetes sportfogadás világában az „Arbitrage” fogadás ami azt jelenti, hogy 2 vagy több online bookmakernél olyan magasak a szorzók egy adott fogadás ellentétes végkimenetelére, hogy ha mindkét végkimenetelt megfogadjuk 2 különböző irodánál, akkor akár 10-12% biztos profit is keletkezhet belőle.

Egyszerűnek tűnik ugye?

Végül is nem túl komplikált a dolog, de, hogy valaki biztos kezű „Arbitrage” fogadó legyen kell ismernie hozzá néhány trükköt és aranyszabályt. Ez a fogadási rendszer olyan sportágaknál működik, ahol 2 végkimenetel van csak mint pl: a Tenisz. Vegyünk egy példát: Nadal a BetClic-nél 2,05x, Federer a Bwin-nél 2,05x azaz, ha GBP 1000.-el fogadunk mind két irodánál, akkor GBP 50.- biztos profitunk keletkezik a szorzók átfedése miatt.

Miért nem így fogad mindenki?

Egy megfelelő gyors szoftver nélkül képtelenség ezeket a lehetőségeket kihasználni mivel ezek max 5-10 percig léteznek csak. Ha az ember előfizet sms figyelmeztetőkre, azok gyakran túl későn érnek oda a játékosokhoz amikorra eltűnik már vagy minimálisra csökken az „arb”. Ezen kívül megfelelő kezdőtőke, gyakorlat, tudás, rutin és persze pontosság is szükségeltetik hozzá. És persze nem minden sportfogadó cég szereti ezeket a játékosokat és előfordul minimlis esetben, hogy törölnek egy-egy ilyen tétet(nem jellemző, de előfordul nagy összegeknél).

Mekkora tőkével érdemes elkezdeni és milyen profit várható?

Mivel egyszerre több bukinál kell elhelyve lennie pénzednek, ezért minimum GBP 500.- amit ajánlunk kezdésnek. Persze ennél kevesebbel is lehet játszani, de ott csak kis összegeket lehet majd nyerni. Havi 10-12% haszon a kezdőtőkéden nagyon reális cél lehet, ami úgy gondolom, hogy minden nehézség nélkül el lehet érni. Nem is olyan rossz ez a havi 10-12%, ha azt nézzük, hogy a bankokban jelenleg 7-8%-ot kapsz 1 évre.

Mi az online bukméker irodák reakciója erre?

Az attól függ, hogy az egyes irodáknál a téted nyer vagy veszít. Ha egy bizonyos irodánál túl sok nyerő téted van, akkor előfordulhat, hogy csökkentik a maximum téted egyes fogadásokra így nem éri meg ott tovább fogadni már. Rá se ránts rengeteg az online buki és marad még elég hely, ahol fogadhatsz majd. Egyébként ez egy teljesen legális fogadási rendszer szóval nem kell semmi jogi herce-hurcátol tartanod.

Mennyi időt kell rá szánni?

Attól függ, hogy ebből akarsze-e megélni vagy pedig csak zsebpénz kiegészítésnek szánod a dolgot. Ha komolyan gondolod, akkor napi 8-10 órát érdemes figyelni az eseményeket és a szoftvert, amit használsz.

Van-e benne kockázat?

Most biztos mindenki azt szeretné hallani, hogy nincs. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, de mivel már sok dolgot megéltem azt kell, hogy mondjam a fogadás világában még a bunda meccsek is csak 99,999%-osak. Ha túl nagy tétekkel fogadsz előfordulhat, hogy törlik a tétedet. Ilyenkor muszály, hogy a téted fedezd egy másik irodánál még akkor is, ha minimális veszteség fog érni. Ne aggódj ezt majd szépen később behozod, akár még aznap!

Hogy csökkentsd a kockázatot?

Maximum 10-12%-os profitú „arb”-ot fogadj meg. A 15%-nál magasabbak elég nagy esély van rá, hogy hibázott az iroda és törlik a téteket.

Ha nyersz ne vedd ki a pénzed ezzel felkelted a figyelmüket

Ne fogadj nagyobb mint GBP 500.-ra egy meccsre, hogy ne figyeljenek fel rád

Hogy kezdj neki az „Arbitrage” fogadásoknak?

Kezdőtőke min. GBP 250.- de inkább GBP 500.-

Regisztrálj és nyiss számlát a jelzett irodáknál

Nyiss egy Moneybookers(virtuális pénztárca) számlát a pénz utalásokhoz

„Paper trading” gyakorolj papíron az elején és ne élesben

Megfelelő szoftver rendszer megtalálása

 

INGYENES szoftver! - http://RebelBetting.com/?x=101x

 

Az oldal alján kattints a "Try now" kék mezőre. Ott tudod letölteni az ingyenes szoftvert.

BukiSamurai

 

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal.Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!

 

Nyerj 10-15%-al többet minden fogadásoddal!!

Ha rossz helyen fogadsz 10-15%-kal kevesebb pénzt nyersz!

Sokáig én is magasról tettem rá, hogy melyik bookmaker oldalon játszom. Így le is ragadtam, hosszú évekre az első oldalon, ahol először regisztráltam. Amíg nem kerültem az első bookmaker céghez angliában nem is gondoltam rá, hogy más oldalakon is számlát nyissak esetleg.

Először, akkor kaptam a fejemhez, amikor a többi kollégával beszélgettünk, hogy ki, hol játszik és amikor én azt mondtam, hogy az XY cégnél játszom mindenki felkapta a fejét és egyszerre kórusban üvöltötték – Te hülye vagy? Erre Én – Miért mi a baj ezzel a céggel? Erre Ők ááááá semmi csak mindössze annyi, hogy ez a cég adja a legalacsonyabb oddsokat azaz nyeremény szorzókat(főleg az ÉLŐ azaz INPLAY fogadásiban) és így az elmúlt évek alatt kb. 10-15%-kal nyertél kevesebbet a nyertes fogadásaiddal másképp megfogalmazva a dolgot 10-15%-ot vesztettél a nyertes fogadásaiddal.

Mondták, hogy ellenőrizzem le a nyeremény szorzókat, de gyorsan. Ezt meg is tettem és már meg sem döbbentem, amikor a társaim infója természetesen helytálló volt. Nem is szaroztam tovább és egyből nyitottam egy új számlát egy olyan oldalon, ahol a szorzók jóval magasabbak voltak. Ez az oldal persze könnyebben átlátható navigálható oldal is volt egyben tőbb ÉLŐ meccs közvetítéssel, mert az legalább olyan fontos szempont amikor az ember egy új irodát választ mint a szorzók.

Nem is bántam meg, mert kiszámítottam az eddigi tétjeimből, hogy mennyit buktam kb azzal, hogy rossz helyen játszottam eddig és az összeg 6 számjegyű volt, ami azért valjuk be még forintban sem kevés pénz. Lényeg a lényeg, hogy jobb később mint soha, ezért mindenki nézze meg, hogy a legoptimálisabb helyen játszik-e.

Harmatos TIPPMIX

A legdurvább azonban a TIPPMIX. Ott aztán tényleg elég harmatosak a szorzók. http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-teljes-ajanlat Érdemes összehasonlítani más oldalak szorzóival, hogy a legtöbbet nyerhess!

Egy másik közéleti példával alátámasztva ez úgy nézne ki, hogy Te melyik bankba kamatoztatnád a pénzed? Ott, ahol 10%-ot kapsz kamatként pénzed után vagy ott, ahol 30%-ot? A kérdés költöi volt, ezért azt javaslom, hogy többet éssze mint erővel....

A Magyarországon jelen levő irodák közül a legjobb szorzókat ide kattintva találod.

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal.Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!

 

Az FBI harca az illegális fogadás szervezés ellen

Az illegális utcai bukiktól az illegális online bookmaker irodákig

Valószínűleg nem sokan gondolkodtatok el ezen eddig, hogyan is ment végbe a sportfogadó üzletág evolúciója. Hogy jutott el ez az iparág a manuális utcai bukmékerektől, akik fizikális könyvekben vezették a tétek elhelyezését a mostani automatizált online fogadás szervezésig. Először is az angol „bookmaker” szó onnan származik, hogy a fogadás őshazájában az Egyesült Királyságban majd később az Államokban könyvekben vezették a megtett téteket a bukik.

Ez sokáig illegális tevékenység volt, de Angliában rájöttek, hogy jobban teszik, ha minél hamarabb legalizálják és minél több adóra tesznek szert belőle. Több évtizeddel ezelőtt Angliában már megjelentek az utcai „bookamker shop-ok”, ahol mindenki kedve szerint rakhatta meg tétjeit legális körülmények között.

Az Egyesült államokban azonban teljesen más volt a helyzet. Las Vegas, Atlantic Cityre és pár más kiváltságos városra korlátozták a legális fogadás szervezést. Így, aki fogadni akart annak ezekbe a városokba kellett elutaznia. Mivel sokak szenvedélye lett a fogadás ugyanakkor képtelenség lett volna hétről-hétre Vegasba utazni, ezért megjelentek az első utcai illegális bookmaker irodák. Mivel ez elég nagy kockázattal járt az FBI razziái miatt, ezért az okosok átköltöztek Panamába vagy Costa Ricába és először telefonon kezdték szervezni a fogadásokat, amit számítógépekben rögzítettek. Ezek mind off-shore cégek voltak amik nem fizettek adót így hatalmas haszonra tettek szert.

Mivel azonban az FBI így is elkezdte ezen cégek üldözését a következő forradalmi lépés az internetes automatizált fogadás szervezés lett ami az 1990-es évek végén kezdte meg hódítását. A legtöbb utcai angol bookmaker cég is rájött az online üzletágban rejlő aranybányára és a 2000-es évek elejére már több tucat cégnek lett online platformja. Így jutottuk el odáig, hogy most már több mint 100 nagyobb online bookie van, de ebből igazán megbízható maximum 20-25 cég lehet.

Az Online szerencsejáték piac világszerte több milliárd dollár hasznot tesz zsebre évente ezzel az egyik legjövedelmezőbb automatizált iparággá nőtte ki magát mostanra.

FONTOS – Akit érdekelnek a bejegyzéseim és „syndicate” futball tippjeim az jelöljön be ismerősnek a facebookon "BukiSamurai" név alatt.

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal.Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!

 

Trükkös csaló sportfogadó trükkök!

A trükkös játékosok és az ügyfélszolgálat harca

Már vagy 8 hónapja dolgoztam az ügyfélszolgálaton, amikor ott ültem egy toronyház 22. emeletén kint zuhogott az eső és én a kávémat szürcsölgetve elmerengtem az eddig történtekről.

Először azon borzadtam el, hogy már 8 hónapja nem láttam a családomat, de ezt észre sem vettem, mert magával ragadott egy új világ a sportfogadás misztikus világa. Napról-napra találkoztam furánál-furább és trükkössebb szituációkkal, amit mindig tökéletesen kellett kezelnem.

A harc a játékosokkal már az első napon megkezdődött. Miután részt vettem a cég tréningjén máris bedobtak a mély vízbe és csak úgy ömlöttek rám az acsarkodó játékos telefonhívások. A nap végére annyira kikészültem, hogy többször voltam a mellékhelységben kidobni a taccsot. Nem voltam addig hozzászokva, hogy az anyámat szídják 10 percenként és én még el sem küldhetem őket a büdös francba.

És ez így ment napról-napra, persze taccs nélkül, mert közben azért hozzáedződtem a játékosok kíméleten stílusához és megtanultam kezelni őket. Az egyik nap egy tajtékzó játékos hívott, akinek az volt a baja, hogy a maximum tétjét GBP 100.- ben limitálta a cég. Eddig ilyennel még nem találkoztam és nem tudtam, hogy ez miért történhetett.

Gyorsan szóltam a mellettem ülő srácnak Jack-nek, hogy mi a helyzet és kérdeztem, hogy ez miért lehet szerinte. Ő csak legyintett és annyit mondott – „Ahhh ez csak egy újabb „Arb bettor”. Jack kérte, hogy kapcsoljam át neki a hívást és figyeljem mit mond. Jack – Uram sajnálom, de semmit nem tehetünk, mert a GBP 100.- limitet központilag hagyták jóvá....Erre az ügyfél tovább tajtékzott és lerakta a kagylót.....többet nem hívott és abba is hagyta a játékot nálunk.

Az ebédszünetben Jack elmagyarázta, hogy az ügyfél egy „Arb bettor” aki egy szoftver segítségével kihasználja a különböző sportfogadó oldalak szorzóinak átfedését és tétenként 10-15% profitot termel minden fogadásával. Erre én mondtam, de ez a játékos GBP – 3.500.- ban volt és veszített nálunk. Erre Jack legyintett és azt mondta...IGEN eddig szerencsénk volt, de az ilyen játékosok nagy kockázatot jelentenek mert most máshol veszített, de ha legközelebb nálunk nyer nagy pénzt, akkor minket rúgnak seggbe....

Ezen kívül nap mint nap találkoztunk „Bónusz vadászokkal”, akik 20-30 számlát nyitottak 1 nap alatt különböző hamis adatokkal és csak a regisztrációs bónuszunkat akarták kivenni. Az ilyen játékosok a kezdet kezdetén, akár GBP  2-3.000.- kárt is okoztak a cégnek, de hamarosan a cég bevezette az IP cím figyelést és megnehezítette a bónusz megforgatási követelményeit. Azóta ez az iparág már csak a kispályásoknak pálya a nagy halak inkább „Arb bettelnek”

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal. Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!

 

8 évet húzott le az ex-buki!

Az Ex-buki kitálal!

 

8 évet húztam le Anglia 3 legnagyobb online bookmaker cégénél, ahol végigjártam a szamárlétrát és részese lehettem a sportfogadás rejtélyes, misztikus világának. Mindig is imádtam a sportokat és persze a fogadást is hamar megszerettem, ezzel növelve adrenalin szintem a meccsek közben.

23 éves voltam, amikor végeztem egyetemi tanulmányaimmal és sok csoporttársammal ellentétben úgy döntöttem, hogy külföldön fogok szerencsét próbálni. Külföldi álláskereső portálokat bújtam, amikor találtam egy oldalt, ami kimondottan sportfogadó cégek állásait kínálta. A legtöbb állásnál sajnos már előzetes sportfogadó céges tapasztalatokat kértek, ezért a végén egy ügyfélszolgálatos pozíciót sikerült megszereznem.

Ekkor indult el a 8 év, a sportfogadás világában folytatott túrám. Nem is sejtettem volna, hogy ez a kis kaland az életemet nagyban meghatározó tényezővé növi ki magát. A nagy utazásnak idén májusban vetettem véget, amikor is úgy döntöttem, hogy mindezt megörökítem egy blog formájában.

Biztos most sokan azt kérditek, hogy miért hagytam abba. Erre is hamarosan fény derül. Higyjétek el, hogy nagy csattanó lesz a végén, ezért megéri követni minden egyes posztomat a következő 1,5-2 hónapban.

Egy kis ízelítő, hogy miről is lesz szó az Ex-buki naplójában:

A 8 év történéseinek bemutatása egy buki szemén keresztül;

Belső céges titkok amikről a fogadóknak fogalmuk sincs;

Hogyan észlelik a cégek a bundagyanús meccseket és mit tesznek ilyen esetekben;

Hogyan találhatuk magunk bundagyanús meccseket és mely oldalakon;

Hogy rántják le a csalók a sportfogadó cégeket és, hogy lehet ellenük védekezni;

Hogy profitálnak a bukik saját zsebre a bundagyanús meccsekből és szindikátus tippekből;

A bukik és a „Whale-ek” szövetsége, hogy mindenki boldog maradjon;

Tuti tipp nincsen, de az „Ázsiai hendikep” nagyban növeli nyerési esélyed;

Rés a sportfogadó oldalak pajzsán azaz „Arbets” havi 15-20% net hasszonnal;

Sportfogadás aranyszabályok, amik nélkül örökre vesztes maradsz;

Sportfogadó játékos nagy bukták avagy az önkontrol hiánya lenulláz;

Hogy kerültem kapcsolatban egy ázsiai titkos fogadó szindikátussal;

Hogy csatlakozhatsz Te is a segítségemmel ehhez a titkos csoporthoz...

....és még sok minden MÁS!

FONTOS – Akit érdekelnek a bejegyzéseim és „syndicate” futball tippjeim az jelöljön be ismerősnek a facebookon "BukiSamurai" név alatt.

BukiSamurai

PS – Ha kedvet kaptál Te is egy sportfogadó állás megszerzéshez, akkor az alábbi oldalakon lehet szemezgetni. Minimum angol középfokú nyelvtudás szükségeltetik.

http://www.bettingjobs.com/ , http://www.betrecruit.com/ , http://www.recruitspain.com/bettingjobs.asp , http://betline.org/

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal. Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!