Hatharom / Blog / Bejegyzések
Wawrinka bekussoltatta a részeg amerikai nézőt!
Egy részeg amerikai néző rendesen kiverte a biztosítékot a világranglista-harmadik Stan Wawrinkánál... A regnáló Australian Open-bajnok...

Egy részeg amerikai néző rendesen kiverte a biztosítékot a világranglista-harmadik Stan Wawrinkánál...

A regnáló Australian Open-bajnok Stan Wawrinka játszotta a szerdai játéknap utolsó meccsét, és miután amerikai idő szerint még éjfélkor is a pályán volt, ez elég frusztrálóan hatott rá, hiszen gyorsan szeretett volna túl lenni a világranglista-91. Thomaz Bellucci elleni találkozón. Az elején úgy tűnt, hogy ez össze is jön neki, hiszen 1 óra játék után már kétszettes előnyben volt. Ezt követően viszont szétesett, hibát-hibára halmozott, és a brazil riválisa is vérszemet kapott, így elveszítette a harmadik játszmát. Rosszul kezdett a negyedikben is, a kissé megrészegült New York-i publikumot pedig egyre nehezebb volt kordában tartani.

Az egyik néző kicsit túlzásba vitte a folyamatos bekiabálást, amivel sikerült Wawrinkát felhúznia, aki az egyik pont előtt ki is szólt neki: “Shut up, seriously, shut up", avagy "Kussolj, komolyan, kussolj"


Wawrinka a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón nem kerített ennek nagy feneket: "A nap végére kezdenek kicsit becsípni" - mondta a svájci. "Ez rendben van. A mérkőzés végén kiszóltam, ez normális. Semmi gond, az ilyen néha megtörténik"

Stan egyébként végül négy játszmában lezárta a találkozót, és a másfél szett kihagyását leszámítva nem teniszezett rosszul, igaz, hasonló szétesés egy komolyabb ellenfél ellen aligha fog beleférni. A harmadik fordulóban a nem kiemelt szlovén Blaz Kavcical méri majd össze tudását, aki ellen szintén toronymagas favoritnak számít.