Hatharom / Blog / Bejegyzések
Készülnek a nagyágyúk Monte-Carlóban
A címvédő Novak Djokovics kedden már bemutatkozott a hercegségben, szerdán pedig a nyolcszoros bajnok Rafael Nadal, és a két svájci, Roger...

A címvédő Novak Djokovics kedden már bemutatkozott a hercegségben, szerdán pedig a nyolcszoros bajnok Rafael Nadal, és a két svájci, Roger Federer és Stanislas Wawrinka is ütőt ragad.

Nadal 48 győzelmet aratott eddig a monte-carlói salakon, összesen pedig 298-nál jár a szemcsés borításon. Szerdán az orosz Tejmuraz Gabasvili ellen kezd, akit vélhetően simán döngöl majd a talajba.

Federer 2011 után ismét tiszteletét teszi Monacóban, kíváncsian várom, hogy melyik arcát mutatja majd salakon. Monte-Carlóban egyébként még soha nem sikerült győznie, 2006-2008 között zsinórban háromszor játszott döntőt, de mindegyiket elveszítette Nadal ellen.

Djokovics egyik kedvenc salakos tornája a monte-carlói, ugyanis pár éve már a hercegségben él. Újra visszatért mellé a német teniszlegenda, Boris Becker, viszont ez nem feltétlenül szerencsés a szerbnek, hiszen vele még idén nem tudott tornát nyerni.

Wawrinka nem brillírozott sem Indian Wellsben sem pedig Miamiban, meglátjuk a borítás váltás jó hatással lesz-e rá.

A szerdai játéknap előzetese ide kattintva érhető el!