Egy évvel az újrakezdés után mi is újrakezdjük

[...]

Egy évvel a nagy újrakezdést követően pedig újraindul az Anfield Road blog. Az alapelvek nem változnak, a helyszín azonban igen: ezentúl a Magyar Nemzet Online-on lehet követni a posztokat. YNWA!

 

Címkék:

Menj Isten hírével!

Luis Suárez eljátszotta a bizalmat Liverpoolban, most már tényleg inkább úgy áll a dolog, hogy többet veszítünk azzal, ha megtartjuk, mintha hagyjuk eligazolni.


Bővebben...

Gerrard, Houllier és a kapitányi karszalag

"Houllier mindig mondta nekem, hogy egyszer a Liverpool Football Club kapitánya leszek, de eléggé lesokkolt tegnap, amikor azt mondta, hogy mostantól én vagyok a csapatkapitány. Meg kell mondjam, teljesen letaglózott. Iskolai csapatomban is kapitány voltam, és sokszor jártam ki az Anfieldre, ahol mindig felnéztem az olyanokra, mint például John Barnes, aki a kilencvenes években volt kapitány. Ahogy néztem Barnes a csapatkapitányi karszalaggal, arról álmodoztam, hogy egyszer én leszek annak a csapatnak a vezére, amelyet szeretek." Steven Gerrard.

Harmincharmadszor is: Isten éltesse, Fantasztikus Kapitány!

http://farm4.staticflickr.com/3701/8883746016_1020ee4679_o.png

Jamie Carragher minapi visszavonulása óta szinte naponta gondolok arra, hogy mi lesz, ha az az ember is visszavonul, aki miatt ennek a nagyszerű csapatnak a szurkolója lettem. Napról-napra egyre közelebb kerülünk ehhez a naphoz, ma pedig 33 éves lett a Liverpool FC kapitánya.


Bővebben...

Ilyen volt a szezon – videó

http://farm8.staticflickr.com/7318/8881164551_0e20582322_o.png

Néhol örömteli, néhol sok bosszúságot okozó – ilyen volt a Liverpool idei szezonja. Egyéb elfoglaltágaink miatt még nem sikerült összefoglalnunk és értékelnünk a szezon történéseit, ám amíg az ilyen jellegű posztunk elkészül, addig lehet gyönyörködni ebben a videóban, amit hajtás után láthattok:


Bővebben...

Heysel 28 – In Memoria e Amicizia

http://farm8.staticflickr.com/7327/8877014551_73142ce5d6_o.jpg

1985. május 29-én rendezték a Bajnokcsapatok Európa Kupájának aktuális döntőjét a brüsszeli Heysel-stadionban, ahol a Juventus találkozott a Liverpoollal, s Michel Platini 56. percben szerzett tizenegyesgóljával a zebrák hódították el a trófeát. Mégsem a futball miatt emlékezünk a meccsre, hanem amiatt, mert a lelátókon 39-en vesztették életüket.


Bővebben...

Farewell Mr. Liverpool – búcsú három pontban

http://maffiozok.szunyi.com/images/2937-q963-x6-w-8wyx9.jpeg

Sokáig gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a posztot, s ennek két oka van. Egyrészt Jamie Carragher visszavonulása természetszerűleg juttatja eszembe azt is, hogy hamarosan (maximum egy-két év) szögre akasztja a cipőt az én idolom, Steven Gerrard is. Másrészt annyian leírtak már annyi mindent Jamie Carragherről, hogy nem sok van, amivel én ezt ki tudnám egészíteni. Mindazonáltal Liverpool-szurkolóként nem lehet elmenni amellett, amit ez a labdarúgó tett a klubért.


Bővebben...

Suárez nélkül hengereltünk

http://maffiozok.szunyi.com/images/639ww344-wq928yq97-2.jpg

Brendan Rodgers, Jamie Carragher, Philippe Coutinho és Daniel Sturridge: ők kellettek ahhoz, hogy a Liverpool fordítani tudjon a Craven Cottage-en. Fulham – Liverpool 1-3. Suárez nélkül!


Bővebben...

Suárez, az ellentmondásos

Az Anfield Road blog sajnos jó ideje nem frissült már, technikai problémák és rengeteg egyéb elfoglaltság miatt. A Suárez–Ivanovic-affér azonban ismét arra késztetett, hogy billentyűzetet ragadjak, hogy elmondjam véleményemet arról, hogy vajon meddig viselje még Suárez magán a Liverbird-öt.


Bővebben...

Steven Gerrard 600 - A legenda mások szemével

Steven Gerrard 2012. november 4-én, vasárnap játssza hatszázadik mérkőzését a Liverpool mezében. Egy tökéletes játékos majdnem tökéletes pályafutásának egyik utolsó mérföldköve ez.


Bővebben...